Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Moguce je, naravno. Ali u ovom slucaju malo verovatno. Predugo traje, da postoji potencijal do sada bi varijanta prerasla u vezu
kako ti jednu poruku a nisi zut

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce je, naravno. Ali u ovom slucaju malo verovatno. Predugo traje, da postoji potencijal do sada bi varijanta prerasla u vezu
CIA snajka, CIA![]()
Nova sam ovde i najpre želim da pozdravim sve članove foruma!
Imam jedno pitanje koje je upućeno pre svega muškarcima i to onima koji imaju preko 35 god.
Vidjali smo se duze vreme (par god.),tj.bili u nekoj varijanti i bilo je ekstra,a onda smo prestali da se vidjamo,pa nastavili i tako više puta,a sada gotovo da i nismo u kontaktu,a ja bih da se ponovo vidjamo,ali ovaj put ozbiljno:-),tj.ne želim više samo varijantu (mada u krajnjem slučaju može i to).Želim da obnovimo ˝vezu˝ ,ali on i nije baš zainteresovan,da li mislite da je moguće da se predomisli i kako da ga ˝nateram˝ da se preokrene?
Da li je uopste moguće iz varijante preći u vezu?
Nije moguce.
Vernost...
Eventualno da zaobidjes vernost... :-D
sto bi jedan covjek reka'u pjesmi "drugi joj rasplice kosu a ja je volim"
Ako nisi sigurna bolje je varijanta koja nista ne obecava. Ako shvatis ozbiljno, ozbiljnije te i klepi kada propadne.
Da ti kazem znam coveka licno koji se ozenio Ukrajinkom,a upoznali su se u Karakusi (kuca sa crvenim LED svetlima).ja znam par brakova koji su proiznikli iz "varijante", cak jedan gde je "varijanta" podrazumevala tipa i njegovu verenicu...sve je moguce...e sada kome to treba u zivotu je drugi padez...kao i to sto bi ti nekoga da "preokreces" i menjas i pre nego sto ste nesto zapoceli...ja u to prste ne bih uplitala, ali to sam ja...pitanje je bilo da li je moguce i odgovor je da je sve moguce...i nista vise necu da blablajucem
![]()