gost 129146
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće bolje drugi put, ako već nije, I ja sam za B 1. put pao, a 2. prošao. Za C,D i E sam iz prve.Padoh danas, kaze brza voznja...
Bas sam se ubedacio![]()
Sta pravite dramu od tog polaganja vozackog ispita... svako moze poloziti iz prve ako se potrudi i ako ga stvarno zanima voznja.... Za ove sto padnu vise od tri puta dozivotno bi im zabranio da polazu, ma zabranio bu im i na mestu suvozaca da sede
meni su moji davali da se ukljucim u saobracaj jos sa 16 god. Vozio po celom bg-u i ponekad izvan (valjevo, arandjelovac)... za polaganje nije bilo brige![]()
16? mator si ti bio...ja jos ranije![]()
meni su sami davali, nisam krao. sa 15 sam terao po selu a sa 16... s namerom dodjoh u veliki grad![]()
![]()
U današnje vreme nije previše važno da li je neko vožnju položio iz prvog ili iz petog puta.To nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom nečije vožnje.
Danas,većina vozača položi vožnju iz prve,a nemaju blage veze s istom.Polaganje danas i polaganje pre 10 godina - razlika kao nebo i zemlja.Kriterijumi su se značajno promenili.![]()
Padoh danas, kaze brza voznja...
Bas sam se ubedacio![]()
Bitnija je praksa i naravno da li si talentovan za to![]()
...talenat je samo 10%....
Znaci vozim u spicu milion ljudi, a tek biciklisti...
Problem mi sto necu vise voziti casove samo cu izlaziti na polaganja pa sta bude bude...
Evo položih i za 'E' iz prve, ovako je to izgledaloMene su prvi put oborili zato što su mislili da 'eto, nisam još za vožnju' i na sve moguće načine su pokušavali da mi ga uvale, radio sam 6 polukružnih. Drugi put nisam pustio pešaka a treći put sam vozio tako da bi mi dao doživotnu zabranu prilaženju motornim vozilima i položio.
Za C sam položio iz prve. Testove, i jedne i druge, iz prve.
Ovih dana ću upisati za E pre ovih idiotskih zakona.