Iz koje ste polozili voznju?

testovi iz 2. voznja iz 5.
inace, vozio pre dobijanja dozvole 3 puta do crne gore, posle polaganja 4,5 godine u hitnoj pomoci.
4 puta koja sam oboren opravdanje je bilo da ostro vozim.
Za 15 godina od kada imam dozvolu, jedan prekrsaj zbog prekoracenja brzine i ni jedno cukanje ni svog ni sluzbenih vozila.
Jedino da mogu...cukno bi neki auto iz auto-skole Zeleno svetlo, da se osvetim za pretrpljenu patnju....
Inace, kod Pionira na poligonu nas 30, pusti 2-3 devojcice preko veze odma na startu a mi ostali vec znamo da je to bilo to od prolaza za danas....e...vesele 90-e...

U današnje vreme nije previše važno da li je neko vožnju položio iz prvog ili iz petog puta. :) To nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom nečije vožnje.

Danas,većina vozača položi vožnju iz prve,a nemaju blage veze s istom.Polaganje danas i polaganje pre 10 godina - razlika kao nebo i zemlja.Kriterijumi su se značajno promenili. :)

U današnje vreme nije previše važno da li je neko vožnju položio iz prvog ili iz petog puta. :) To nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom nečije vožnje.

Danas,većina vozača položi vožnju iz prve,a nemaju blage veze s istom.Polaganje danas i polaganje pre 10 godina - razlika kao nebo i zemlja.Kriterijumi su se značajno promenili. :)

Definitivno se slazem... Znam ljude koji su obarani po 5-6 puta i voze bolje od onih koji su polozili iz prve...Eto primer,pre 3 meseca polozio ortak voznju iz prve,a pre polaganja NIJEDNOM nije seo za volan (ima 30 godina) a kaki meni kako on polozio iz prve a ja iz druge (pre 9 godina) pa on bolje vozi :dash::dash::dash: krele :D ili drugi ortak,koji 5 dana pre pocetka obuke nije znao sta kocnica(posto mu rekli pritsni kocnicu,a on prvo pritisnuo gas pa kvacilo pa onda kocnicu ... :hahaha: ) a polozio iz prve i to jos za C kategoriju.. :confused::dash: (a obojica ukupno nemaju 5000 km voznje ;) )...
Jednostavno,iz kojeg puta ko polozi UOPSTE nije merilo umeca voznje... Bitnija je praksa i naravno da li si talentovan za to :mrgreen:

Kakav talenat....bitnija je psihologija....mentalni sklop licnosti...
Ne za polaganje, tu je bitno da pokupite od instruktora sta vam treba...za polaganje i za tu sredinu...

Ja sam prosao dva bloka, voznju u malom mestu punom jednosmernih sirokih ulica i zaustavljanja vozaca gde im se cefne i beogradsku...I svaki je zlata vredan....U beogradu slabo naucis tehnike voznje, ima manje jednosmernih sirokih i uce te da gazis svakog ko ne postuje pravila...
I najbitnije uce te kako da ne ispadnes kriv zbog dobre namere da minimalizujes stetu koju neko neoprezan moze da napravi....a ne kao neki dodjos, izletis iz trake da bi izbegao onog ispred i uletis u cist ceoni....

Ko jos u beogradu nije prisustvovao naglom kocenju ovih kamiona za pesak dok je vozio iza njega...?
Jos dok ti treba 2s da pogledas u retrovizor prilikom prestrojavanja na gazeli , kao pocetniku...

Po mom najbolje je imati dva instruktora....i dva totalno razlicita modela voznje....samo ne znam gde je najbolje za polaganja, jer negde su u unutrasnjosti rigorozniji za poligon nego u Pioniru, ali za Pionir gradsku voznju je ove dve tri godine vazilo da se ne nadas iz prve, zato sam odradio to u unutrasnjosti...isticao mi lekarski.
Totalno dva razlicita problema prilikom voznje....mislim na polaganje...

Za voznju u realu je ipak potrebno znanje i iskustvo koje ti dobar instruktor prenese....jos ako se trudi pa ti usput uz slucajnosti koje se dese iznese sve...
Jos bolje su iskustva voznje po terenu za tehniku nad vozilom i neka vasa trening slobodna voznja u kojoj se trudite da ne prekrsite nijedan propis...za propisnu voznju...

Bas me zanima, koliko je vas svezih ucilo parkiranje realno na ulici....medju pravim automobilima i tamo gde trebate sami da procenite gde moze...npr u bg....?

Mene su prvi put oborili zato što su mislili da 'eto, nisam još za vožnju' i na sve moguće načine su pokušavali da mi ga uvale, radio sam 6 polukružnih. Drugi put nisam pustio pešaka a treći put sam vozio tako da bi mi dao doživotnu zabranu prilaženju motornim vozilima i položio.
Za C sam položio iz prve. Testove, i jedne i druge, iz prve.
Ovih dana ću upisati za E pre ovih idiotskih zakona.
Evo položih i za 'E' iz prve, ovako je to izgledalo

Back