Да ли сте након сцене са трупцима из Финалне дестинације опрезнији као учесници и учеснице у саобраћају?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Јесте ли опрезнији од тад?

• Јесам

• Ниво опреза је исти

• Свеснији да

• Свеснија да

• Одустадох од идеје вожње због тога

• Не возим иза,поред,не заобилазим,без тркања са животом

• Сачекам да прође те пређем улицу

• Држим одстојање

• Ако могу сачекам да прође

• Без журбе лагано је сигурно

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.328
Хорор филм који је генерације толико истраумирао донео је могуће једину добру поенту ~ возачи се склањају од камиона и шлепера са трупцима а пешаци исто тако чекају да дотични прођу.
Да ли сте након сцене са трупцима из Финалне дестинације опрезнији?
Није за сваког да погледа то,поприлично је језиво јер генерације учесника у саобраћају држи траума од тог снимка до дана данашњег.
Има много апела на тему безбедности у саобраћају,веома су успешни а ово се показало некако додатни успех превенције.

Poslednja izmena:
Ja priznajem da u zadnjih 5 godina sam poceo da se plasim trupaca nevidjeno.
Pridje trupac nekom lepo obucenom muskarcu , a zena mu je 2m od njega i pita sta me gledas, ali ja nisam video da ga gleda, ovaj zbunjen , nisam vas gledao prvi put vas vidim, a tip ga sibne nekom metalnom ili aluminijumskom sipkom fi 25 30...Ti ces mene da gledas kao crva mamu ti ......
Covek padne nije se ni sklupcao ali nije u nesvesti , zena prvo vrisnu , posle vice,
Ja gledam balvana, nije da ga ne gledam, bas ga gledam...doduse gledao sam par sekundi pre toga sta imam u blizini , video kocke 6m nize, i labavu ciglu 5m preko puta ulice...punu , taman za moju ruku....

Tako da sa obzirom na porast saobracaja balvana u BG, vrlo sam oprezan sa njima....
A nisam vise siguran ni da su krimosi krimosi , od kako napravise sacekusu vlasniku Hrama na sred raskrsnice...Tip nije imao bas mnogo imovine...nije kosmajac nije Andrej, nije okretao milione...samo je imao Hram , a to je vise malo da se dzekises lokalno i pokupis vikendom neke mlade nove starletice zeljne da se rangiraju..

A sto se tice trupaca i limova, komsija mi ostao bez prstiju i to 10 min posto sam mu rekao u prolazu , da stavi rukavice jer vozi limove na kamionu....pa neki misle da sam ga urekao , a ja bih rekao da vidim po signalima koliko je ko nepazljiv, posto to cesto mogu da prognoziram...po tome sam poznat poznanicima...vise i ne pitaju kad na nekom mestu kazem idemo , ovde ce biti frke...znaju da imaju 5min i elegantno se pokupe, plate racun i fino napuste mesto , uopste vise ne dovode u pitanje zasto sam to rekao...Ne rizikujes da li ce biti puskaranje ili samo tuca, bolje ti je i bez jednog i bez drugog...

Da li je moja prica bez veze u odnosu na ekskurziju , ili finalnu ekskurziju kako se vec zove serijal horora....ima veze samo je socijalno povezano uzrocima i posledicama, a ne kotrljanjem ili pozarima...a bilo je i toga...nije da nije...
Samo sto bih ja rekao da nista ljudi nisu oprezniji nego naprotiv malo su sumoglavi....ja se najezim kad vidim da neko trci i hoce da uskoci u bus koji zatvara vrata....ja ulazim u bus koji zatvara vrata, ali vidim da vozac vidi i zna me i racuna taman da ce se vrata zatvoriti cim napravim tih korak dva...a ne da uskacem, nego vidi da sam stavio nogu i stavio i drugu na platformu...

Verovali ili ne, covek je poginuo uskakajuci u bus koji je zatvarao vrata....vrata mu uhvatila nogu , a kad je izgubio ravnotezu i krenuo da pada pokupio ga prednji tocak i kazi cao .....relativno mlad covek...

Poslednja izmena:

Back