qvey
Primećen član
- Poruka
- 925
Andric je izabrao svoju narodnost..Srpsku ko smo mi da mu damo drugu-kako njemu tako i drugima..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само онај део који су Ђађани, то треба одвајати од осталих Београђана и Новосађана. Ми из Централе те новокомоване из Београда и Новог Сада зовемо Ђађани. Тако правимо разлику од оних из та два града што су домаћини.Po tom ključu nama i Crnogorcima pripadaju Novi Sad i Beograd.
Ma i ne treba Beograda, dosta je do Zemuna
Čovek je na ceo Balkan gledao sa distance jer je u duši bio to što i jeste - Jevrej.
Тај лик је будалетина. Није ми схватљиво да постоји мислећи човјек који придаје пажњу том лику, свакако његова баљезгања не завређују пажњу на птф историја.
Тај лик је будалетина. Није ми схватљиво да постоји мислећи човјек који придаје пажњу том лику, свакако његова баљезгања не завређују пажњу на птф историја.
Sada mislim, nakon dve i po godine rata u Ukrajini i novih bliskoistočnih dešavanja, pošto je u Izraelu postalo previše vruće, Izraelci su odlučili da priznaju da su Hazari i da se nasele u Ukrajinu koju im Putin u tu svrhu prazni, a Iran će ih poterati (kao Tuđman Srbe). Putinov način vođenja rata u Ukrajini ima za posledicu demografsko iscrpljivanje ukrajinskih ljudskih resursa, pražnjenje Ukrajine. Genocidni način postupanja Izraelaca prema Palestincima i ostalima u okruženju ima za cilj poništenje sopstvenog istorijskog prava na Izrael. Sledeće je pozivanje na hazarsko pravo i preseljenje u Ukrajinu zbog iranskog (nuklearnog?) napada na Izrael. Mislim da su masoni o ovom obavešteni još 2019. jer je Ludi Velja nešto ovako trućao još u januaru 2020. Eto, meni tek sada to izgleda kao verovatan scenario.
Bitno je poreklo, to i sam znaš - ono te u velikoj meri određuje i usmerava u životu.Ne znam kakvi dokazi vama ovdje trebaju, nakon što je čovjek sam rekao da je Srbin.