Ivan Plavšić najstrašnije kune i preti svojim sugrađanima

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ivan Plavšić (po vokaciji novinar) izuzetno tužna životna priča..u saobraćajci ostao živ ali nepokretan (nisam siguran ali mislim da mu roditelji tom prilikom nisu preživeli),nesretan,iskompleksiran pun jada i bola,upuštao se u razne mutne radnje 90-ih,bio i na ratištu oko Vukovara (kao novinar?),isto tako i član SRS-a (ili pod njihovom zaštitom) da bi posle 5. oktobra u vreme žutih dospeo na RTS da uređuje deo info. programa...šta ovo trenutno radi mislim da ni njemu nije jasno,ali ne treba zaboraviti njegovu bliskost sa BIA krugovima tako da tu ništa nije isključeno.

Ne samo taj novinar, nego bilo ko da je u pitanju.
Ovakve jezive riječi su izgovorene nedvosmisleno, jasno i sa namjerom i tu nema mjesta za bilo kakvo razumijevanje ili neuračunljivost.
Kad su djeca u pitanju, svako ko i pomisli a kamoli da izgovori tako nešto je za svaku osudu. Ne postoji normalan čovjek koji se neće preneraziti i koga neće duboko pogoditi ove strašne i jezive "kletve".
Medjutim, kako se ovdje radi o našim životima, našoj djeci, omladini, a ne tudjim, neki "strani" su to iskoristili na najgori pa i morbidni način da ne samo osude nego nadju i "razumijevanja" pa čak i podršku za ovog nesretnog I. Plavšića.
Jedan se posebno pohvalio i nesebično podržao i aminovao ovu tešku kletvu za svu našu djecu.. samo pogledjte u uvodnom postu, jasno i nedvosmisleno dao je smajli :heart:? Ali, što kaže naš narod; daleko mu lijepa kuća. I to je jezivo, neshvatljivo, brutalno..
Kome su nečija ili bilo čija djeca kriva, za bilo šta?

Али и он сам је жртва околности и лажи у којима предуго живимо.

Proklinjao decu, pa dobio otkaz​

Ivanu Plavšiću, uredniku noćnih vesti na RTS-u, koji je proklinjao pristalice politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uručen je otkaz.​

On je tim povodom odmah zakukao na tajkunskim medijima i masno slagao da nije „kleo ničiju decu po Srbiji", iako snimak, koji je Informer objavio, govori suprotno.
- Imao sam oko 400 pretnji sa raznih mreža, da će me prskati kiselinom i slično, ali mi je najgore to što mi je moja televizija, kuća u kojoj radim još od studija, zbog njegovog (Aleksandra Vučića) pritiska, zbog njegovog i zahteva njegovih saradnika, dala otkaz - rekao je za tajkunsku TV
Kako on tvrdi, u rešenju o otkazu navodi se da mu se ugovor o radu otkazuje zbog povrede radne obaveze utvđene ugovorom o radu, kao i nepoštovanju opštih i drugih akata, kodeksa, procedura, politika i internih akata poslodavca.

1764257193688.png

Informer

Proklinjao decu, pa dobio otkaz​

Ivanu Plavšiću, uredniku noćnih vesti na RTS-u, koji je proklinjao pristalice politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uručen je otkaz.​

On je tim povodom odmah zakukao na tajkunskim medijima i masno slagao da nije „kleo ničiju decu po Srbiji", iako snimak, koji je Informer objavio, govori suprotno.
- Imao sam oko 400 pretnji sa raznih mreža, da će me prskati kiselinom i slično, ali mi je najgore to što mi je moja televizija, kuća u kojoj radim još od studija, zbog njegovog (Aleksandra Vučića) pritiska, zbog njegovog i zahteva njegovih saradnika, dala otkaz - rekao je za tajkunsku TV
Kako on tvrdi, u rešenju o otkazu navodi se da mu se ugovor o radu otkazuje zbog povrede radne obaveze utvđene ugovorom o radu, kao i nepoštovanju opštih i drugih akata, kodeksa, procedura, politika i internih akata poslodavca.

Pogledajte prilog 1824396

Informer
Ima mesta na N1... Kad ih kupi Informirac, opet na ulicu. Usput, glup je.

Back