Neće biti uklonjen jer ima drugu svrhu.ok
kada uklanjate cacilend koji je sad od kako faulteti rade apsolutno NELEGITIMAN ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće biti uklonjen jer ima drugu svrhu.ok
kada uklanjate cacilend koji je sad od kako faulteti rade apsolutno NELEGITIMAN ?
Ne samo taj novinar, nego bilo ko da je u pitanju.
Ovakve jezive riječi su izgovorene nedvosmisleno, jasno i sa namjerom i tu nema mjesta za bilo kakvo razumijevanje ili neuračunljivost.
Kad su djeca u pitanju, svako ko i pomisli a kamoli da izgovori tako nešto je za svaku osudu. Ne postoji normalan čovjek koji se neće preneraziti i koga neće duboko pogoditi ove strašne i jezive "kletve".
Medjutim, kako se ovdje radi o našim životima, našoj djeci, omladini, a ne tudjim, neki "strani" su to iskoristili na najgori pa i morbidni način da ne samo osude nego nadju i "razumijevanja" pa čak i podršku za ovog nesretnog I. Plavšića.
Jedan se posebno pohvalio i nesebično podržao i aminovao ovu tešku kletvu za svu našu djecu.. samo pogledjte u uvodnom postu, jasno i nedvosmisleno dao je smajli? Ali, što kaže naš narod; daleko mu lijepa kuća. I to je jezivo, neshvatljivo, brutalno..
Kome su nečija ili bilo čija djeca kriva, za bilo šta?
I zbog toga treba da najstrašnije kune nevinu djecu??Али и он сам је жртва околности и лажи у којима предуго живимо.
I zbog toga treba da najstrašnije kune nevinu djecu??
Не треба наравно. Ми смо болестан народ. Треба нам помоћ.

Још да то и знаш...ja bar umem da kažem da grešim
Важи, другарице Дапчевић Савка...Izvini Sv. Nikola Tesla, nisam te poznala![]()
Greška, al važiВажи, другарице Дапчевић Савка...
kad nekome iz Šumadije ovo kažeš, shvata se kao uvreda Не знам ја ко си и одакле си, видим шта овде заступаш, па по томе мерим.Greška, al važikad nekome iz Šumadije ovo kažeš, shvata se kao uvreda
![]()
Više puta meri pa onda seciНе знам ја ко си и одакле си, видим шта овде заступаш, па по томе мерим.
Više puta meri pa onda seci![]()

имаStrašno, jezivo, bolesno.
Ne postoji dovoljna osudjujuća riječ za ovu scenu.
Misliš dabogda živeo sa samim sobom!има
рецимо он дабогда вечно живео овако.
баш овакав какав је богаљ а и у главу. да Бог да вечно живео тако.Misliš dabogda živeo sa samim sobom!
већ је обележен а свако ко куне децу нек је проклетVidi se da je čovek psihički bolesnik i još toliko unesrećen. Treba ga ignorisati.
Apsolutno se slažem. Koliki skot treba da budeš pa da deci priželjkuješ boleštinu.већ је обележен а свако ко куне децу нек је проклет

Ima mesta na N1... Kad ih kupi Informirac, opet na ulicu. Usput, glup je.Proklinjao decu, pa dobio otkaz
Ivanu Plavšiću, uredniku noćnih vesti na RTS-u, koji je proklinjao pristalice politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uručen je otkaz.
On je tim povodom odmah zakukao na tajkunskim medijima i masno slagao da nije „kleo ničiju decu po Srbiji", iako snimak, koji je Informer objavio, govori suprotno.
- Imao sam oko 400 pretnji sa raznih mreža, da će me prskati kiselinom i slično, ali mi je najgore to što mi je moja televizija, kuća u kojoj radim još od studija, zbog njegovog (Aleksandra Vučića) pritiska, zbog njegovog i zahteva njegovih saradnika, dala otkaz - rekao je za tajkunsku TV
Kako on tvrdi, u rešenju o otkazu navodi se da mu se ugovor o radu otkazuje zbog povrede radne obaveze utvđene ugovorom o radu, kao i nepoštovanju opštih i drugih akata, kodeksa, procedura, politika i internih akata poslodavca.
Pogledajte prilog 1824396
Informer