Ivan Plavšić najstrašnije kune i preti svojim sugrađanima

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Е овога пута се слажем са Неном у потпуности. Ово новинар РТС-а не сме ни да помисли а камоли да изговори.
Ne samo taj novinar, nego bilo ko da je u pitanju.
Ovakve jezive riječi su izgovorene nedvosmisleno, jasno i sa namjerom i tu nema mjesta za bilo kakvo razumijevanje ili neuračunljivost.
Kad su djeca u pitanju, svako ko i pomisli a kamoli da izgovori tako nešto je za svaku osudu. Ne postoji normalan čovjek koji se neće preneraziti i koga neće duboko pogoditi ove strašne i jezive "kletve".
Medjutim, kako se ovdje radi o našim životima, našoj djeci, omladini, a ne tudjim, neki "strani" su to iskoristili na najgori pa i morbidni način da ne samo osude nego nadju i "razumijevanja" pa čak i podršku za ovog nesretnog I. Plavšića.
Jedan se posebno pohvalio i nesebično podržao i aminovao ovu tešku kletvu za svu našu djecu.. samo pogledjte u uvodnom postu, jasno i nedvosmisleno dao je smajli :heart:? Ali, što kaže naš narod; daleko mu lijepa kuća. I to je jezivo, neshvatljivo, brutalno..
Kome su nečija ili bilo čija djeca kriva, za bilo šta?

Да ли се то односи и на протестне шетње и блокаде, или само на Ћациленд?
odnosi se se na sve.

NIKO NEMA TAKAV SKUP GDE OSAM MESECI UZURPIRA ZEMLJSITE GRADJANA SRBIJE a plus sto vam je izgovor pao u vodu - fakulteti od 01.11.2025 rade u novoj akademskoj godini , pa studenti imaju mesto gde da uce...

dakle ciji interes to ruglo prepuno kriminalaca stiti ?

odnosi se se na sve.
И на оне који блокирају међународне саобраћајнице, и све остале?
Или само на Ћациленд, који вам омета наставак протеста, јер не можете да блокирате строги центар и поставите снајпере...?

И на оне који блокирају међународне саобраћајнице, и све остале?
Или само на Ћациленд, који вам омета наставак протеста, јер не можете да блокирате строги центар и поставите снајпере...?
ma hapsi

ali sad lepo napusti pionirski aprk koji nelegitmno uzurpiras

posto sma ja tebi dva put odgovorio a ti meni ni jednom sto je neprisotjno bote, jer valjda si ucio da se na pitanje ne odgovara pitanjem ti sad meni odgovori :

posto izgovor ''studenti koji uce '' pada u vodu jer faulteti rade i studenti imaju gde da uce
U CIJEM JE INTERESU POSTOJANJE CACILENDA PREPUNOG KRIMINALACA ?

Back