- Poruka
- 35.856
Zamisli, baš mi čudno da nisi ''čuo'' Možda to tebi bilo veselo kolo a ne podrugljivo? Pa, da, moja greška..Нисам чуо за то подругљиво коло...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli, baš mi čudno da nisi ''čuo'' Možda to tebi bilo veselo kolo a ne podrugljivo? Pa, da, moja greška..Нисам чуо за то подругљиво коло...![]()
Ovaj kune i baca kletve kao radikalke po Skupštini."DABOGDA IM POCRKALA DECA OD RAKA!"
Pogledajte prilog 1812310
Jezive scene snimljene su sinoć u blizini Skupštine Srbije, kada je jedan blokader uputio najstrašnije kletve sugrađanima
Kako je snimatelj na početku rekao, stigle su kolege sa RTS-a. U pitanju je novinar Javnog servisa Ivan Plavšić, a govorio je za manje poznatog blokaderskog izveštača Dejana Petra Zlatanovića, koji je ranije bio hapšen zbog poziva na nasilno rušenje ustavnog poretka.
- Došli smo da podržimo Dijanu, a ova stoka da pomre od raka - kaže čovek na početku.
- Vidi da ti kažem nešto, kao novinar. Dabogda im pocrkala deca i imali rak u kući svi do jednoga, stoko, stoko neprosvećena, đubrad jedna, bićete razvlačeni! - preti on.
Ovo je još jedan dokaz da je deo RTS otet od države i da u njemu sede i primaju platu oni koji imaju izrazito antidržavne stavove.
Tako izgledaju nezavisno novinarstvo i tolerancija koji nas čekaju ukoliko blokaderi dođu na vlast.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...ojim-sugradanima-bicete-razvlaceni-video/vest
Strašno, jezivo, bolesno.
Ne postoji dovoljna osudjujuća riječ za ovu scenu.
Ovako nešto ne bi "poželjeli" ni psihički bolesne osobe.
Šta su djeca kriva, bez obzira čija? Ovaj "čovjek" je još i uednik Vesti na RTS-u??
Kao što neko reče u komenatarima, "mene sramota vazduha koji udišem sa njim".
Molim te, navedi mi ili argumentuj, linkuj njene reči o tome. Hvala. Na stranu reči da majka iskoriščava trgadeiju?? Ima li neka majka ovde koja bi da ovako koristi tragediju??? O Bože, koje gadosti sve nisam pročitala o jadnoj ženi![]()
Ovo ti je dokaz?? Jesi li ozbiljan? Il si samo neljud?Evo je...sve sa osmehom pred novinarima
Ovo ti je dokaz?? Jesi li ozbiljan? Il si samo neljud?
Koga vređam, zlo koje ženu naziva korisnicom lične tragedije? Očekivao si komplimente? Ne, nemam ni trunku toleranicije za takve, do sada sam i imala mrvicu razumevanja, ali više ne. P.S. ćaci, ja pišem neljud, ne zaslužujete čak ni nečovek da kažem za vas..Samo ti vređaj...može ti se na ovom 'demokratskom' forumu
Da ovo je dokaz! Ožalošćena gospođa se smeje dok vodi kampanju da
prikupi više posetilaca od konkurentske opcije.
Za pametne dovoljno.
PS Kaže se 'nečovek'...učiteljice.
Koga vređam, zlo koje ženu naziva korisnicom lične tragedije? Očekivao si komplimente? Ne, nemam ni trunku toleranicije za takve, do sada sam i imala mrvicu razumevanja, ali više ne. P.S. ćaci, ja pišem neljud, ne zaslužujete čak ni nečovek da kažem za vas..
Laku noć. Mirno spavaj svete, nije tvoje dete.Ne bih se ja mnogo preganjao s tobom. Rekli smo šta mislimo,
ljudi mogu da pročitaju i ocene...ja vodim uredan život pa bih sada na spavanje.
Pa ja sam čuo pošto mi je praktično ispod prozora.Нисам чуо за то подругљиво коло...![]()
Ružno je ovo bilo kome reći ali meni su najzanimljiviji ovi "empatičari na baterije" koji suze liju zarad kletvi al ostadoše neme na suze majke koja svoje mrtvo dete nije mogla ni zagrliti. Takvoj majci pre neki dan kolege ovdašnjih dušebrižnika prirediše žurku da proslave smrt. Sada vidite koliki je bes naroda na sve vas i šta vam ljudi žele. On je kriv al vi ste ubice i mrtvog deteta. Ne postoje reči kojima bi vas normalni ljudi opisali jeer vas kao takve treba brisati iz knjige ljudskog roda. On je samo nekulturan a vi ste zlo. On može da postane kulturan al vi ljudi da budete nikad...
Znaš li ko su ostalih 15 porodica?Laku noć. Mirno spavaj svete, nije tvoje dete.
Laku noć i tebi.Znaš li ko su ostalih 15 porodica?
Tebi nije laka...Laku noć i tebi.
Prestani da pravdaš zlo. Sad ćeš da mi objašnjavaš stihove pesme a suština ti promiče po običaju. Pored žene koja štrajkuje glađu, jer nema pravde, nema krivca za smrt njenog deteta, rulja igra i peva, pokazuje joj srednji prst. Kako se to naziva u tvom svetu? Ni trenutka nisam imala na umu nikakvo huškanje ali kao majka, ovakvu ogavnost jednostavno ne mogu da procesuiram a da ne reagujem na ovaj način. I sama si pre izvesnog vremena optužila mene da nemam empatije prema našim žrtvama iz Jasenovca, kako sada ovo nazvati?Prestani da kuneš i proklinješ kao kakva narikača. Sad se evo raspitah o čemu se radi. Tekst te nesrećne pesme je nešto o "čiča Draži" (tebi se inače sviđa takav melos i tematika) i nema nikakve veze sa proslavom nečije smrti. Meni je morbidnije to što je neko uspeo da poveže deo teksta te pesme sa Dijanom Hrka i njenom nesrećom pokušavajući tako da ionako ostrašćenu atmosferu dovede do usijanja. Da je početak devedesetih, nešto slično bi se zvalo ratno huškanje i to ono sa dna kace i najprizemnije moguće vrste.
Jao, kako si pametnica, je l ti dugo trebalo ovo da smislišTebi nije laka...
Bio je i pevač. Niz njegovih pesama i nastupa ima na jutjubu pre 15 godina.Gledao sam ovog lika,imao neku bezveznu emisiju. Paralizovan,zaposlili ga da ima neki dinar. Medjutim njegova licna nesreca i bolest,uticali su na njegovu psihu. Mrzi ceo svet,jednako ce mrzeti i studente kao i sada naprednjake. Nikad ne raspravljam sa hendikepiranim osobama pa da ostavimo ovo iza nas ali ove zdrave a blesave naprednjake sa njima moze.
Prestani da pravdaš zlo. Sad ćeš da mi objašnjavaš stihove pesme a suština ti promiče po običaju. Pored žene koja štrajkuje glađu, jer nema pravde, nema krivca za smrt njenog deteta, rulja igra i peva, pokazuje joj srednji prst. Kako se to naziva u tvom svetu? Ni trenutka nisam imala na umu nikakvo huškanje ali kao majka, ovakvu ogavnost jednostavno ne mogu da procesuiram a da ne reagujem na ovaj način. I sama si pre izvesnog vremena optužila mene da nemam ematije prema našim žrtvama iz Jasenovca, kako sada ovo nazvati?
Jao, kako si pametnica, je l ti dugo trebalo ovo da smisliš![]()

Ne, u ovom slučaju sam samo ostrašćena majka. Tebi je nečiji način borbe ostrašćenost, meni je ubistvo deteta i nekažnjavanje krivaca pad na dno svih ljudskih vrednosti. Nikoga ne pozivam da deli moje mišljenje niti očekujem od bilo koga. Samo ne ostajem nema na ovoliko odsustvo ljudskosti.Ja pri čistoj svesti i zdravoj pameti ne bih bila učesnik nikakvih nasilnih skupova sa vriskom, drekom i urlikanjem, pa nema potrebe meni da postavljaš takva pitanja. Ti si deo sveta u kojem su tvoji zlato zlaćani, a oni drugi nasilna rulja koja se ruga tuđoj smrti i takva postavka u tvojoj glavi je posledica crno - bele šeme razmišljanja i prevelike ostrašćenosti. To je tvoj problem, nije moj. Ja samo ukazujem na stepen medijske manipulacije i zloupotrebe ovog slučaja, odnosno vrlo jadne pokušaje dodatnog ostrašćivanja ionako ostrašćenih ljudi.
Ne, u ovom slučaju sam samo ostrašćena majka. Tebi je nečiji način borbe ostrašćenost, meni je ubistvo deteta i nekažnjavanje krivaca pad na dno svih ljudskih vrednosti. Nikoga ne pozivam da deli moje mišljenje niti očekujem od bilo koga. Samo ne ostajem nema na ovoliko odsustvo ljudskosti.
Evo ponoviću: da je bilo koja strana ovako uradila, isto bih reagovala. I to je moj stav. Nevezano kako je ko i gde ostao bez deteta.Ti vrlo dobro znaš da je ovo politička borba između dve struje, a da su nastradali ispod nadstrešice nešto sasvim drugo.
"DABOGDA IM POCRKALA DECA OD RAKA!"
Pogledajte prilog 1812310
Jezive scene snimljene su sinoć u blizini Skupštine Srbije, kada je jedan blokader uputio najstrašnije kletve sugrađanima
Kako je snimatelj na početku rekao, stigle su kolege sa RTS-a. U pitanju je novinar Javnog servisa Ivan Plavšić, a govorio je za manje poznatog blokaderskog izveštača Dejana Petra Zlatanovića, koji je ranije bio hapšen zbog poziva na nasilno rušenje ustavnog poretka.
- Došli smo da podržimo Dijanu, a ova stoka da pomre od raka - kaže čovek na početku.
- Vidi da ti kažem nešto, kao novinar. Dabogda im pocrkala deca i imali rak u kući svi do jednoga, stoko, stoko neprosvećena, đubrad jedna, bićete razvlačeni! - preti on.
Ovo je još jedan dokaz da je deo RTS otet od države i da u njemu sede i primaju platu oni koji imaju izrazito antidržavne stavove.
Tako izgledaju nezavisno novinarstvo i tolerancija koji nas čekaju ukoliko blokaderi dođu na vlast.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...ojim-sugradanima-bicete-razvlaceni-video/vest
Strašno, jezivo, bolesno.
Ne postoji dovoljna osudjujuća riječ za ovu scenu.
Ovako nešto ne bi "poželjeli" ni psihički bolesne osobe.
Šta su djeca kriva, bez obzira čija? Ovaj "čovjek" je još i uednik Vesti na RTS-u??
Kao što neko reče u komenatarima, "mene sramota vazduha koji udišem sa njim".