ITF Taekwon-do

Slazem se sa tobom Razbijacu, sve ovo je laz koju oni ne vide, malo se potrudite i pogledajte sta se desava i koliko vas vas trener zavlaci.
Pitam se sta ce biti posle suda kad budu morali silu novca isplatiti.
Usput, ne bi skodilo da vam neko pregleda knjige, potrudicu se malo oko toga!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uh, evo opet nekog huskaca. Pa ovo vec nije normalno.Oladi breeee....

Pozdravljam sve a vidim i femmche nam se javila, Mis_spring pa i tebe nije bilo dugo, uglavnom zelim vam svima da vredno i marljivo radite, jer rezultat ce se videti. :grin:

Raaaaaaaaa ............

a potom i TAEKWON

Najzad i ja stigoh, nemam pojma sto me nije bilo mozda zbog silnih prepirki ali...(vidim da ni sad nije bolje), nohat...

Jeste da je Kula podbacila sa upisom, ALI! tu ima mnogo razloga.
Prvi: Prezentacija nije na vreme uvezbana i pripremljena.
Drugi: Kula kao kula je mlad klub i jedan od glavnih problem kule je sto ima 2 karate kluba od toga jedan gigant, koji je odradio upis i svoje prezentacije mesec dana pre kule. A i treniranje kod njih je besplatno, pa roditelji dece razmisljaju na nacin:"Zasto da dajem 600 din za clanarinu kada moje dete moze da trenira karate za dzabe i onako je to isto(ne znajuci i ne poznajuci Taekwo-Do).
Treci:Mi smo kasnili sa terminom za salu pa zato i nismo mogli ranije upis da odradimo jer nismo imali salu
Cetvrti: Plakati su kasnili jer JA nisam imao vremen, jer se samo ja,Mis i Shanta(od nas koji treniramo) poturamo za klub, nikog drugog nije briga.
Peti: Da mene nije bilo prezentacija se ne bi ni radila(mada se i sad pitam hoce li se raditi i da li nam to ista vredi)!!!

Nadamo se da cemo u skorijoj buducnosti imati malo vise srece, da pokazemo svima koji sumnjaju u TKD Hajduk - Kula

Pozdrav svima

General_Red:
Cetvrti: Plakati su kasnili jer JA nisam imao vremen, jer se samo ja,Mis i Shanta(od nas koji treniramo) poturamo za klub, nikog drugog nije briga.
Peti: Da mene nije bilo prezentacija se ne bi ni radila(mada se i sad pitam hoce li se raditi i da li nam to ista vredi)!!!

Jooooj jadan ti.... Takmicenje u Kuli ce brzo. Pa kad budes zgrnuo brdo para od sponzora svu slavu primi na sebe. Nemoj ostale da spominjes jer si sve to ti SAM uradio! Posto ti SVE SAM radis sledece nedelje idemo da te umesto Mareta postavimo za predsednika kluba. Mislim zasluzio si..........

generale R, nemoj se osecati prozvanim za slab upis novih članova, niti ti niti bilo ko od vas mladjih u nasim klubovima...
najveci krivci smo Mare i ja, mi smo to morali (podvlacim morali), bolje organizovati i sav taj teret uzeti na sebe ili bar veci deo.. Radili smo mi nije da nismo, no imamo mi i onaj drugi posao koji nam uzima veci deo vremena a za taekwondo koristimo ono sto nam ostane.. Za przentaciju nije kasno nikada, tradicija jednog kluba ne sme biti prepreka za neki novi i manje poznat klub ili disciplinu (mora se dokazivati i rezultatim i radom izboriti svoje mesto) Mi smo u Topoli jedan klub karatista skoro ugasili, radimo u istoj sali i radimo bolje i vise od njih i deca to vide.. Nisam rekao nista protiv karatea, naprotiv, ali kazem da rad i rezultati tog rada moraju biti na nasoj strani...
Da ne duzim, učili smo da stisnemo pesnicu? Učili smo koji delovi tela mogu da zadaju udarac? Mislim i na svaki prst pojedinačno!!!! Pojedinačno svaki prst može biti opasan i da zada udarac koji ce onesposobiti protivnika, ali svih 5 stisnutih u pesnicu.... Treba li da nastavim? Ne dozvolite da vas neki mali neuspeh posvadja...
Taekwon!!!

Dok sam ja u timu niko nece raditi sam!Zato je i nazvan tim jer niko ne mora da se muci sam!Mislim da nas trener upravo to zeli da nas nauci,a na nama je koliko cemo to prihvatiti i usvojiti kao deo nase licnosti!Sami smo odgovorni za svoje postupke!

:| :shock: ups, ja zaboravila za Doboj, 21/og ....
Dajte mi predlog *ja i samo ja .... zelim da ucestvujem na Kimovom seminaru, ali mi moje fizicko stanje ne dozvoljava - nisam u stanju ni da se zagrejem, a da mi koleno ne iskoci, da ne govorim onda o necemu drugom. Hocu da imam sertifikat da sam bila na tom seminaru, a ne mogu da radim ...
Pa sad, ja lepo molim trenera da mi na vreme kaze da li je ovako nesto u mom slucaju moguce ili ne.

pozdrav za darkdream, kao i za njen sarkazam, ha ha! Naravno da je moguće učešće na seminaru i kada ne možeš učestvovati u praktičnom delu, a to znači da uzmeš papir i olovku i pišeš sve što čika Kim pokaže i objasni. Možda možeš i praktični deo da odradiš ali pod uslovom da se ne preforsiraš, a budeš jako jako pažljiva..
Kritika je uticala i nisi čekala do sledeće godine
Taekwon!!!

darkdream:
naravno, na odgovor na ovo pitanje cekacu do decembra meseca 2007.godine, ajd pozdrav
e pa vidi kad dodjesh na seminar i ako ti se tako nesto dogodi tu je master da to popravi ako ti nije poznato on se veoma dobro razume u te stvari tako da samo ti lagano koliko mozesh ako mozesh, ili ono sto predlaze ja i samo ja pishi al ja sam uveren da cesh moci lagano, jer necesh izdrzati da samo gledash, mi cemo masteru predociti tvoj problem tako da cesh biti maksimalno postedjena i nece biti forsiranja pozdrav

pozdrav svima
Odlazak na takmičenje u Doboj, ne računajući rezultate, bio je promašaj....
Od samog početka nije sve išlo kako treba, počev od prevoza pa do samog merenja i kašnjenja takmičenja od oko sat i više vremena. Kada se napokon smilovaše da krenu onda je njihovo rukovodstvo štelovalo ždreb liste kako im je odgopvaralo, to je rezultiralo da im je glavni sudija napustio sudjenje..
A onda je počelo takmičenje i "sudjenje" (ako se to može tako nazvati), sudija sa jednog borilišta je išao na prvo i drugo borilište i menjao odluke koje su donosile sudije na tim borilištima i tako to....
Idemo sada na lepšu stranu. Da, da, ima i lepša strana! ITF Taekwondo Federacija Srbije, koju su činili Kevešdi Angelika, Lazić Dajana, Hulala Noemi, Lazić Uroš i Miloš, Popović Bojan, Vrekić Aleksandar, Miljković Danilo, Jovana i Nevena, Stanivuk Strahinja i Nikola, Meljnik Novak, Očenaš Judit i Dragonjić Nada, sa trenerima MAretom i Nenadom, osvojili su ukupno 41 medalju u borbama i formama, od čega 11 zlatnih, 17 srebrnih, 13 bronzanih. To je omogućilo da u ukupnom plasmanu zauzmemo ubedljivo prvo mesto.

Nadam se da ste zadovoljni i da ćemo i ubuduće osvajati ovakav broj medalja!
Tawekwon!!!!

Back