Isus kvario subotu Jevrejima

ne razumem pitanje, šta su to "naši" oci pisali a da je u bibliji?
A sta ja znam,to mi ti trebas reci posto si naglasavao autoritet tih vasih oci koji su sklopili kanon Biblije .
Eto ti Biblije i sam proveri dali je to tamo vasa kreacija ( nesto sto su vasi pravoslavni oci zapisali) ili su to nadahnute reci svetih ljudi koje je Duh Bozji inspirisao da zapisu svete poruke u te svete knjige.

A sta ja znam,to mi ti trebas reci posto si naglasavao autoritet tih vasih oci koji su sklopili kanon Biblije .
Eto ti Biblije i sam proveri dali je to tamo vasa kreacija ( nesto sto su vasi pravoslavni oci zapisali) ili su to nadahnute reci svetih ljudi koje je Duh Bozji inspirisao da zapisu svete poruke u te svete knjige.
jesi li ti proučavao istoriju hrišćanstva?
znaš li uopšte nešto o istoriji religije?
ako nisi počni, ako jesi provokativan si a to nije hrišćanski.

jesi li ti proučavao istoriju hrišćanstva?
A jel ovo pdf istorija ili mozda religija ?
Istorija se uci iz istoriskih udjebenika dok se hriscanstvo uci iz Biblije.
znaš li uopšte nešto o istoriji religije?
Pa cuo sam nesto,tu i tamo...

ako nisi počni, ako jesi provokativan si a to nije hrišćanski.
Zapravo,licno smatram da nisam provokativan mada ponekad delujem u skladu sa Pr.26,5 i to je obaveza svakog vernika ( danas hriscanina) kada oceni da prilike traze takav komentar.

A jel ovo pdf istorija ili mozda religija ?
https://forum.krstarica.com/forums/religija-i-duhovnost.198/

Za verujuće i one koji bi želeli da veruju. Sve o religiji, duhovnosti i istoriji religije.

ti nit pravilnik nit naziv pdf nisi baš siguran kako se zove i o čemu treba da se diskutuje na pdf-u u kom obitavaš.
i što je najgore veoma si aktivan a ne znaš šta piše.

evo ti savet
otvori blog kao brat ti glasnik. piši šta ti volja ali pre toga konsultuj se sa tamošnjim moderatorima.
stavljam tačku na ovu temu pošto nisi upućen na istoriju hrišćanstva, a i nije primarna tema već o "kvarenju subote od strane Isusa".

jesi ti video šta sam pitao

kako je to isus kvario subotu jevrejima?
Isus je rodjen kao covek da bi upravo pokazao da je savrseno drzanje Bozijreg zakona moguce,,,ON JE DRZAO SVE ZAKONE PERFEKTNO::: SUBOTA JE TAKODJE BOZIJI ZAKON,,,,,
problem je to sto ISUS nije hteo drzati i postovati obicaje jevreja i tradiciju...bolje receno BOZIJI SIN NIJE HTEO DRZATI SUBOTU PO TALMUDU .....jevrejskom predanju ...
a ko nezna sta je to talmud to je onda i za njih problem... jer ce verovati da je Isus krsio biblijsku subotu.....

Back