- Poruka
- 42.600
jel? heheTaj dio je izostavljen jer je bilo golotinje medju muskarcima,Isus i jos neki.
Iz kojeg su razloga bili goli moze se svasta pretpostaviti ,zato su maknuli to bogovi u haljama.
kao da i oni nisu bili ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel? heheTaj dio je izostavljen jer je bilo golotinje medju muskarcima,Isus i jos neki.
Iz kojeg su razloga bili goli moze se svasta pretpostaviti ,zato su maknuli to bogovi u haljama.
7. Онда ученик онај кога љубљаше Исус рече Петру: То је Господ. А Симон Петар кад чу да је Господ, запреже се кошуљом, јер беше го, и скочи у море.Taj dio je izostavljen jer je bilo golotinje medju muskarcima,Isus i jos neki.
opa dakle naturizam i nudizam apostola7. Онда ученик онај кога љубљаше Исус рече Петру: То је Господ. А Симон Петар кад чу да је Господ, запреже се кошуљом, јер беше го, и скочи у море.
Ima u evandjelju i o momku koji gol pobjegao pred Rimljanima tik pred hapsenje Isusa.7. Онда ученик онај кога љубљаше Исус рече Петру: То је Господ. А Симон Петар кад чу да је Господ, запреже се кошуљом, јер беше го, и скочи у море.
Na koga mislis na vaseljanske momke ili prethodnike ?jel? hehe
kao da i oni nisu bili ljudi
A sta su to kanonizovali?pa pročitaj kada je konačno kanonizovana biblija.
a spisa ima na hiljade i hiljade.
Kako ce uci u more ribar nego gol?opa dakle naturizam i nudizam apostola![]()
Upadao na parti18. И зато још више гледаху Јевреји да Га убију што не само квараше суботу него и Оцем својим називаше Бога и грађаше се једнак Богу.
kako je to isus kvario subotu jevrejima?
Ko u hram kad ih krenuo bičevati i rasturati im imovinu.Upadao na parti
ono što je sabor smatrao da treba.A sta su to kanonizovali?
Nesto sto ste vi napisali ili apostoli?
Ih sto si precizan i jasan...ovaj tvoj odgovor je u stilu sledeceg odgovaranja - na pitanje koliko su dva i dva ti kazes " toliko koliko su matematicari definisali".ono što je sabor smatrao da treba.
ne znam neko je ovde davno već tumačio, kao što u vukovom prevodu na "tajnoj večeri" učenik koga isus ljubljaše je sedeo na krilo isusu.opa dakle naturizam i nudizam apostola![]()
definisali su da je 4Ih sto si precizan i jasan...ovaj tvoj odgovor je u stilu sledeceg odgovaranja - na pitanje koliko su dva i dva ti kazes " toliko koliko su matematicari definisali".![]()
imao je ogrtač pa ga skinuo da brže beži.Ima u evandjelju i o momku koji gol pobjegao pred Rimljanima tik pred hapsenje Isusa.
Naravno bezimeni ..
Otvoriti cu malo siru temu o tome.
Gdje ce biti djelova i od tog pomenutog Morton Smitovog tajnog Markovog evandjelja.
Samo jedan takav slučaj i to bez imena.imao je ogrtač pa ga skinuo da brže beži.
u to vreme nisu još izmislili donji veš
nisu isusa pratili samo njih 12Samo jedan takav slučaj i to bez imena.
Govorim o golom bez imena.nisu isusa pratili samo njih 12
bilo je tu još i žena.
to ti i kažem bilo je više ljudi i ko zna ko je u toj frci bio taj "mladić", a zašto je bitno da se stavi u jevanđelju ne znam.Govorim o golom bez imena.
Fokusiraj se bolje ili zaobidji.
Vjerojatno bezimeni mladić koji je bio na prsima Isusa.to ti i kažem bilo je više ljudi i ko zna ko je u toj frci bio taj "mladić", a zašto je bitno da se stavi u jevanđelju ne znam.
u grčkom prevodu je učenik ljubljeni koji je bio u naručju isusovom (na večeri), da vinči je zaključio da se radi o mariji magdaleni.Vjerojatno bezimeni mladić koji je bio na prsima Isusa.
26. А Исус видевши матер и ученика кога љубљаше где стоји рече матери својој: Жено! Ето ти сина!
27. Потом рече ученику: Ето ти матере! И од оног часа узе је ученик к себи.
Pa odgovori onda trako i Glasniku to sto te hje pitao,ne treba da pises romane...pitao te otprilike ovo: sta su odlucili ti vasi oci da stave u kanon,to sto su pisali apostoli ili to sto ste vi ( ili evo,oni sami) pisali ...?definisali su da je 4
i šta sad? da roman pišem o tome?
ko je glasnik?Pa odgovori onda trako i Glasniku to sto te hje pitao,ne treba da pises romane...pitao te otprilike ovo: sta su odlucili ti vasi oci da stave u kanon,to sto su pisali apostoli ili to sto ste vi ( ili evo,oni sami) pisali ...?
I sad ti lepo u istom stilu kao sto si mene prokomentirao,odgovori i njemu a vidis,ima nas i drugih koji smo zainteresovani za taj odgovor...
Dakle ?
Taj sto te je lepo pitao,ja sam robivek koji sam ti ponovio isto pitanje a ti si taj koji trenutno vrdas levo-desno kako bi izbegao odgovor...ko je glasnik?
ne znam šta ti imaš sa glasnikom, u braku ste?Taj sto te je lepo pitao,ja sam robivek a ti si taj koji trenutno vrdas levo-desno kako bi izbegao odgovor...
Jesam li ti pogodio "identitet" ?![]()
A preso si na intimna pitanja,jell'da ? Dali sam u braku sa ovim onim,vako onako...ne znam šta ti imaš sa glasnikom, u braku ste?