Istraživanje

Има ли овде ико храбрости да призна са колико је партнера био.
Ја сам до сада догурао до броја 5...
А кајем се због броја 1, то ми је највећи промашај уживоту...

e sad kad počnu sa "ja nikad..i .ja uvek." ili "ja znam jednu ženu.." odgovorima..

pustite sada to. Niste sada vi predmet istraživanja.
Istraživanje je bilo i prošlo.

Ovde je pitanje zašto muškarci slobodnije ulaze u seksulane odnose sa nepoznatima nego žene.

Da li zato što su penetrativni i što je lakše gurnuti nego primiti,
Da li zato što su tako vaspitani
Da li zbog nečeg trećeg, četvrtog..

Ima veze sa kolektivnim vaspitavanjem i stvaranjem normi za mushko/zenske uloge u drushtvu.

Има ли овде ико храбрости да призна са колико је партнера био.
Ја сам до сада догурао до броја 5...
А кајем се због броја 1, то ми је највећи промашај уживоту...
Imamo temu na kojoj smo se izjasnjavali po tom pitanju...

zato sto njega ne mozete da kontrolisete:razz:...kao sto iyon69 rece,to dizanje ne zavisi bas od vase volje:razz:...a kad se to desi,bilo bi lepo da je neka u blizini i dostupna:evil:

nama je lakse jer nema sta da nam se "digne":lol::lol::lol:

izgleda da veliki broj žena smatra da ako se muškarcu digne kita da bi odma i da prca..
pa moram da vas obavestim da to nije baš tako

E sad.. pa neprijatno mi je:oops:
Ma klitoris... mislim ne 'digne se' ali postoji razlika pre i u toku uzbudjenja...
što u čvrstini, što u veličini
A i klitoris je istog tkivnog sastava kao i penis...

a to je fora:razz:...ma jasno ko dan:wink:...

sad ozbiljno,mislim da nema pravila da muskarci lakse stupaju u sexualne odnose od zena...sve zavisi od situacije i od blokada u glavi koje imamo po tom pitanju:roll:...kad biramo partnera,pre svega zelimo da osetimo jaku hemiju medju nama(bar ja) da bi stupili u odnose dok muskarci mogu i bez toga da predju na stvar:razz:...meni je strast pokretac svega ali ne znaci da ako nema ljubavi ne moze biti strasti sa nekim,ljudi to umnogo povezuju jedno s drugim...po mom misljenju,ta 2 pojma se mogu itekako odvojiti;-)

a to je fora:razz:...ma jasno ko dan:wink:...

sad ozbiljno,mislim da nema pravila da muskarci lakse stupaju u sexualne odnose od zena...sve zavisi od situacije i od blokada u glavi koje imamo po tom pitanju:roll:...kad biramo partnera,pre svega zelimo da osetimo jaku hemiju medju nama(bar ja) da bi stupili u odnose dok muskarci mogu i bez toga da predju na stvar:razz:...meni je strast pokretac svega ali ne znaci da ako nema ljubavi ne moze biti strasti sa nekim,ljudi to umnogo povezuju jedno s drugim...po mom misljenju,ta 2 pojma se mogu itekako odvojiti;-)

Apsolutamente se slažem sa tobom:)
Samo, ume da nastupi problem kad se strast odvoji od ljubavi i krene nekim svojim putem..

Back