Istraživanje

Apsolutamente se slažem sa tobom:)
Samo, ume da nastupi problem kad se strast odvoji od ljubavi i krene nekim svojim putem..

uvek ima neko "ali"8-)...mada ako znas da razdvojis strast od ljubavi(a najbolje je kad ova dva idu u paketu),onda mozes i da kontrolises situaciju sto,priznajem,i nije tako lako:-?...bitno je da znas gde si krenuo i nacices svoj put,pre ili kasnije:wink:

uvek ima neko "ali"8-)...mada ako znas da razdvojis strast od ljubavi(a najbolje je kad ova dva idu u paketu),onda mozes i da kontrolises situaciju sto,priznajem,i nije tako lako:-?...bitno je da znas gde si krenuo i nacices svoj put,pre ili kasnije:wink:

Jap.. Tako nekako:)
Znaš, samo mi jedno nije jasno...
Kakva ljubav postaje kada strasti nestane...
Baš nešto razmišljam o tome...
Koja to tačno emocija odredjuje koja je ljubav u pitanju?

od 100 muškaraca kojima nepoznata, privlačna žena priđe sa pitanjem "Da li bi hteo da vodimo ljubav?" 99 bezuslovno pristane.

Od 100 žena, kojima priđe privlačan, nepoznat muškarac sa istim pitanjem, njih 99 se izjasni negativno..

kako vam se čini ovo?
Zato shto velikoj vecini zena sama vizuelna dopadljivost nije dovoljan kriuterijum za sexualnu privlachnost.Velikoj vecini mushkaraca jeste.

Jap.. Tako nekako:)
Znaš, samo mi jedno nije jasno...
Kakva ljubav postaje kada strasti nestane...
Baš nešto razmišljam o tome...
Koja to tačno emocija odredjuje koja je ljubav u pitanju?

e,to je vec kompleksno pitanje:?...strast vremenom sigurno nestane ili padne na jako nizak nivo a prava ljubav opstane(valjda:-?)...sta znam,naviknemo na nekog,lepo nam je kad je tu pa mislimo da je to tako zbog ljubavi prema toj osobi:shock:...ili je nesto drugo u pitanju?

ne znam,nisam pametna:lol::lol::lol:

ovo sa strašću mi se dopada, kao recimo..šolja kakao-a..
posle nekog vremena, od strasti ostane talog, a ljubav eto može da se pijucka polako i natenane, i da te greje..
dok napolju sneg tojest, veje..

e,to je vec kompleksno pitanje:?...strast vremenom sigurno nestane ili padne na jako nizak nivo a prava ljubav opstane(valjda:-?)...sta znam,naviknemo na nekog,lepo nam je kad je tu pa mislimo da je to tako zbog ljubavi prema toj osobi:shock:...ili je nesto drugo u pitanju?

ne znam,nisam pametna:lol::lol::lol:

Ne znam ni ja...
Al' me, eto, interesuje...:)

Jaaaoooo!!!

Sve redom sam čitao i mogu samo da izjavim jedno

Volim, volim, volim, volim žene!
Umeju tako dražesno da ******!!! Juhuhuuu!!:D

Žene, ja vas naprosto mnoooogo volim!
Sve!:D
Neke posebno!:-D

A istraživanje je trulo i ulizivačko. Ko ga je sprovodio? Centar za ravnopravnije žene u odnosu na muškarce? :-D

Back