Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šakal:
Bi2:Ili se ovde misli,da im je Isus dao tu svest i moć da osvoje Vavilon, tim Haldejcima, opakim i ljutim ljudima, namerno ih gurno u zlo, da bi ih kasnije spasavao tog zla vadeći ih iz njega, i radovao se što ih je spasio???
"Izvlači ih sve udicom, hvata ih u mrežu svoju, i zgrće ih predjom svojom, zato se veseli i raduje."
Da li ja to dobro kontam, da im je on dao "zlu moć" samo da bi ih kasnije vadio iz tog istog zla, i svojom radošću pokazao koliko je srećan zbog toga?
Šta se ovim htelo reći, pobogu..![]()
Šakal:Hm...Vavilon...a kad je 'palo' Vavilonsko carstvo?
AKHENATON:538. p.n.e.

Šakal:Ma znam ja...ali sam probao pitanjem da joj odgovorim i spasem je daljnjih muka...![]()

Bi2:Misliš da je dovoljan podatak o Vavilonu i ovi citati, pa da se sva pisanija iz Biblije bace u vodu?
Tek u tom slučaju mi ništa nije jasno...Nemoguće da milioni, milijarde ljudi ne zna da je Vavilon postojao pre Hrista? Čak i nije bitna godina, bitno je ono "pre".
Lepo sam pitala Kapernauma:
" Zar ti Haldejci nisu bili već svesni sebe i svoje moći? Kad su znali napasti i osvojiti Vavilon, znači vrlo dobro su znali šta i zašto rade, jel tako? Bili su svesni šta žele. E sad,
pitanje: ko može svesne ljude da "podigne" na bilo šta što je protivno njihovoj svesti, bilo to dobro ili zlo? Nešto tu ne pije vodu..I zašto On sebi daje za pravo da objašnjava dogadjaje koji su se zbili pre Njega, i pri tom im pridaje svoju volju i moć? ."
Umesto odgovora, on reče da ima uplaćen net do 20-tog, i ne reče ništa. A, izgleda mi da je i Ristobu uplaćen net dotle..![]()
Ako danas bukvalno shvatate Stari zavet onda:
Angelico-Payne:Bilo koji pravi vernik, zna da je stari zavet prestao da vazi sa novim zavetom.
Samo Jevreji ovo negiraju, i drugi razni sektasi koji ovo zloupotrebljavaju.
Jos jednom savet Aknehtonu, porazgovaraj sa nekim ko se razume u tumacenje biblije i drugih svetih spisa. Iskrivljeno tumacenje je veliki greh, za koji se dobijaju vecne muke u paklu ( procitaj Otkrovenje po Jovanu)

Angelico-Payne:Bilo koji pravi vernik, zna da je stari zavet prestao da vazi sa novim zavetom.
Samo Jevreji ovo negiraju, i drugi razni sektasi koji ovo zloupotrebljavaju.
Jos jednom savet Aknehtonu, porazgovaraj sa nekim ko se razume u tumacenje biblije i drugih svetih spisa. Iskrivljeno tumacenje je veliki greh, za koji se dobijaju vecne muke u paklu ( procitaj Otkrovenje po Jovanu)