ИСТОРИЈСКИ ИСУС

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crna_mamba:
ko nam dade mozak:) i ocinji vid?to je mnogo znacajnije pitanje:)
ko tebi dade mozak sakale ?to ti meni odgovori prvo..posle cemo lako?:)
ne trebaju nama nikakve knjige,da bi se prepucavali..
razmisli pa kazi..:)

Hm...malo si se zayebao...na tvoja pitanja koja si postavio dao sam odgovor...sad ja opet pitam i po ko zna koji put ne dobijam odgovore...kad je lako izvoli!:twisted:

Jelena-84:
Na smedererevskoj tvrdjavi pise koje je godine sazidana od postanja.I nije ti jedini izvor al mi je prvi pao na pamet.Mislim da je pre 7300 i neke.Izracunacu pa cu vam javiti.Taj podatak postoji ako niste znali!!!

Znam da postoji...a znaš li ti?Smederevska tvrđava!?O užasa...ljudi moji pa jel ovo moguće... Hoćete li vi najzad da se uozbiljite?Onaj trabunja o Sirijusu a ova o tvrđavi...na čemu ste bre vi večers...čudno deluje ta Biblija na vas...evo ja je gledam...i ništa...čija li izdanja vi imate da mi je znati...ova moja ništa ne valja...:lol:

Iskreno, bavim se jednom vrlo egzaktnom i da ne kazem, jedinom naukom, i sto je vise izucavam to sam sigurniji da poredak stvari u svetu koji mi spoznajemo nije bas tako slucajan.

Isto tako, siguran sam da je covek samo zagrebao fiziku cele prirode i da u osnovi ne razumemo dosta procesa. To je jedna stvar.

Druga stvar, priroda do sada nije napravilo ni jedno jedino bice koje radi direktno protiv nje (a ima ih mnogo). Covek se ipak ne uklapa u tu pricu jer je on, po meni, jedino nekompatibilno bice u prirodi. Bice koje nema neprijatelja i koje ne doprinosi prirodi ni u kom aspektu! Stoga, smatram da covek nije ad-hoc delo prirode.

Jelena-84:
Nadjeno!!!
Svet je stvoren pre 7502 gopdine.
Potvrdjeno kroz istorijske izvore,od praistorije do sada,pomine se stvaranje sveta na razlicitim njenim krajevima,sa istim pocetkom.

laughing1.gif

Wilkołak:
Iskreno, bavim se jednom vrlo egzaktnom i da ne kazem, jedinom naukom, i sto je vise izucavam to sam sigurniji da poredak stvari u svetu koji mi spoznajemo nije bas tako slucajan.

Isto tako, siguran sam da je covek samo zagrebao fiziku cele prirode i da u osnovi ne razumemo dosta procesa. To je jedna stvar.

Druga stvar, priroda do sada nije napravilo ni jedno jedino bice koje radi direktno protiv nje (a ima ih mnogo). Covek se ipak ne uklapa u tu pricu jer je on, po meni, jedino nekompatibilno bice u prirodi. Bice koje nema neprijatelja i koje ne doprinosi prirodi ni u kom aspektu! Stoga, smatram da covek nije ad-hoc delo prirode.

Slažem se.

Jelena-84:
DA.Lepo si razumeo.Ljudi su stvoreni tada.A svet je stvaran 6 dana pre.
A ti meni odgovor?

Hm...ti stvarno nemaš ni srca ni duše...još ponečeg...pa jel hoćeš da umrem na ovoj mojoj udobnoj stolici od smeha!?Nije lepo što to radiš!Stvarno mi je teško da poverujem da to stvarno misliš i tvrdiš...sve mislim da se šališ i da me zezaš...što to radiš?Nije lepo,nije...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma Kalgon je zakon!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back