Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Pod mojim nickom muško?Ja ne znam kako da protumačim tvoju konstataciju?Definitivno sam žensko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goddess of the far east:Pod mojim nickom muško?Ja ne znam kako da protumačim tvoju konstataciju?Definitivno sam žensko.
ristob:Na Krstarici jedino ja postujem pod nickom ristob i ni jedan nick više ne koristim. Pod tvojim nickom, kao i Bi2, nekad postuje muško a nekad žensko. /QUOTE]
Ako si ovako "provaljivao" Bibliju, kao što si provalio da smo Boginja i ja čas muško, čas žensko, ne čudim se onda tvom shvatanju iste.
Ne verujem da iko na Forumu sumnja u moj pol, osim tebe.
Goddess of the far east:Bi verujem da je to atak na tvoj polni identitet,a takođe i na moj.Jesam "muško" po potrebi.Tj. ne libim se da prihvatim takozvane muške poslove.I samo na taj način sam muško.Joj ristob kakva ti je to teorija zavere.![]()
Goddess of the far east:Nemam pojma možda mu delujemo ponekad agresivno uslovno rečeno.A ko je video agresivnu ženu?Mi smo rođene za trep,trep i to samo ako nam dozvole da podignemo glavu.
Bi2:Boga mi, Boginjo, ja znam biti agresivna..ponekad. Uff, kad je nepravda u pitanju..![]()
Goddess of the far east:Svi mi imamo u sebi određenu dozu agresivnosti i ona ne mora da bude negativna.Konkretno mislim na verbalnu agresivnost.I neki od nas imaju senzore za nepravdu.
Hehe pustićemo groficu na ristob.Verovatno će se izboriti sa nijm.Mada on ne spada u opis njenih žrtava.Ima preko 50 godina, a i muško je.
Goddess of the far east:Hehe pustićemo groficu na ristob.Verovatno će se izboriti sa nijm.Mada on ne spada u opis njenih žrtava.Ima preko 50 godina, a i muško je.
ristob:Na Krstarici jedino ja postujem pod nickom ristob i ni jedan nick više ne koristim. Pod tvojim nickom, kao i Bi2, nekad postuje muško a nekad žensko. Ne znam kako to da protumačim.
Slobodno komentarišem svakoga iz najhumanijih namera i nikoga posebno ne zastupam.
Nijedan vernik ne shvata Boga kao Boga kazne. Bog je u svet ugradio zakone po kojima se sve događa. Možemo se buniti protivu Njegovih zakona, ali na našu štetu. Ljudi su ti koji kažnjavaju i sebe i druge. Ako se pokaju za grehe i, normalno, više ne budu grešili, mogu se nadati spasu. Spas je ovozemaljski a nagrada je nebeska. Ako nećete da verujete ne morate ni da vređate. Vernik, pogotovo, ne bi smeo da vređa nikoga.
ristob:Na Krstarici jedino ja postujem pod nickom ristob i ni jedan nick više ne koristim. Pod tvojim nickom, kao i Bi2, nekad postuje muško a nekad žensko. Ne znam kako to da protumačim.
Slobodno komentarišem svakoga iz najhumanijih namera i nikoga posebno ne zastupam.
Nijedan vernik ne shvata Boga kao Boga kazne. Bog je u svet ugradio zakone po kojima se sve događa. Možemo se buniti protivu Njegovih zakona, ali na našu štetu. Ljudi su ti koji kažnjavaju i sebe i druge. Ako se pokaju za grehe i, normalno, više ne budu grešili, mogu se nadati spasu. Spas je ovozemaljski a nagrada je nebeska. Ako nećete da verujete ne morate ni da vređate. Vernik, pogotovo, ne bi smeo da vređa nikoga.
Tebe ovdje nijesam pominjao, negocrow:dal kao paranoju,
(htedoh da upotrebim ruzne rechi, al se suzdrzah...)
gde si to vido, leba ti?
Sami nađite postove gde su pomenuti nikovi nekad žensko (češće) a nekad muško.Goddess of the far east:Eh ta famozna knjiga.Dokle će biti predmet rasprava?Sada će se tamo pojaviti ristob.Ristob nemoj da mi zameriš,ali ponekad mi se učini da vas je dvojica.
Bi...Bi2:Iz jučerašnjih, i današnjih, NOVOSTI:
"Biblija, knjiga nad knjigama, pisana je gotovo hiljadu godina"
Spomenik istorije sveta
"Prema tumačenju crkvenih otaca, Biblija je knjiga nad knjigama nastala Božjim nadahnućem.Kažu da je pisana gotovu hiljadu godina."
Drvodelja koji govori tri jezika
"O Isusovom detinjstvu jevandjelisti su ostavili vrlo škrte podatke."
"Smatra se da se Isusovo detinjstvo nije razlikovalo od detinjstva druge jevrejske dece toga doba.
Marija ga je dojila do treće godine ( :shock: ) , kada je obukao odeću s resama."
- Škrti podaci ali se tačno zna da je sisao do treće godine? I što do treće godine???
Ona koju voli Bog
"Marija je otišla u hram kao trogodišnja devojčica, ali je ubrzo ostala siroče."
"Kad je Marija imala 14 godina, sveštenici su odlučili da je udaju. Pošto je bila zavetovana na devičanstvo, udali su je za osamdesetogodišnjeg Josifa, njenog brata od ujaka." Marija je začela sa Svetim duhom pre zaruka sa Josifom. Saznavši da je trudna, on je hteo da je otera."
- Zavetovanu na devičanstvo sveštenici je ipak udaju? I to za brata od ujaka, dedu?
crow:Bi...
pa to su bezazlene perverzije!
prochitaj celu knjigu 8)
a zamisli kad rista "zivi po njoj" i super mu je 8)
Salvantis:Ma Novosti bi trebale da pisu o vama:
Vec vidim naslove:
"virtuelni sektaski rituali na Badnje vece"
ili
"Ovce cuvajte gooze, corow napada!"
![]()
![]()
![]()