proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
ne daj bože da vas dvojica makar savesti radi, posetite banjički logor ...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не дај Боже да неки комуниста привири на неку тему о усташким злочинима, а ако привири, одма ће почети да напада четнике...
Ево за браћу Хрвате.
Ваш колега патриот, тј. кисели поставио тему на којој велича Олују.
http://forum.krstarica.com/showthre...o-doživeo-raspad-Jugoslavije-i-kasnije-Oluju-!
Знамо како се на другим темама, тако и овој представљао као Југословен и комуниста.
Типичан пример црвеног усташе.
Питам се само, да ли ћете га бранити, или осуђивати...

"Oluja",,meni kao Hrvatu jedan od najsretnijih dana u životu!
Nitko vas nije terao!Ošli ste sami,a Hrvatska konačno oslobođna!
slučajno naleteh na ovu sliku, beograd pod nedićevcima 1943 god, karadjordjeva ulica...
ko je po vama onaj zadnji sa leve strane?
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
siguran sam da nije srpska uniforma........

Vidi i Nemci prva dvojica 

meni se čini da je to ustaška uniforma u sred beograda pod nedićevom vlasti ratne 1943 godine ???
ma da li je moguće da se ustaše šetaju po beogradu?
pa kad su mogli četnici da se šetaju sa ustašama u splitu, onda mi ni ovo nije nelogično![]()
По чему видиш да је у питању усташа?
И усташе и домобрани су прелазили Саву, из Земуна у Београд, поготово после постављања моста 1942, то није ништа ни ново ни непознато - све је то била окупирана територија под главном командом Немаца.

dakle ustaše iz ndh su se slobodno šetale po beogradu u kom je vladao nedić???
- - - - - - - - - -
ona i ona slika ispred bugarske ambasade u beogradu, na kojoj je takodje jedan ustaša, nije za čuditi .......
- - - - - - - - - -
da rezimiramo, ustaše u nedićevoj srbiji šetaju se slobodno po beogradu ???
logičan zaključak je onda da su saveznici a ne neprijatelji !!

ta mani se politike, nego šta kažeš za sliku?
od kud ustaša na ulici u nedićevom beogradu 1943 godine???

Vidi Ramuše,ja se ne bavim nagađanjima.Ono što je izvesno nije ustaša.Ustaše istina prerušeni u Beograd dolaze u Oktobru 1944.šta ti misliš ko je to na slici prvi sa leve strane?![]()
na osnovu čega misliš da nije ustaša?
btw, ja se zovem proka !