Ajde dosta vise, pukli ste zato sto ste prodavali dzebanu hrvatima i sto ste pobegli.Mislili sta da mi treba da dodjemo da se borimo umesto vas? Oce to tako, samo malo morgen.
otprilike

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde dosta vise, pukli ste zato sto ste prodavali dzebanu hrvatima i sto ste pobegli.Mislili sta da mi treba da dodjemo da se borimo umesto vas? Oce to tako, samo malo morgen.

Svima je jasno šta pokušavaš da saopštiš.
Međutim Milošević je uradio sve što je mogao za Srbe u Hrvatskoj ali je Srbija 1995 bila na rubu potpunog kolapsa, hermetički izolovana i pod pretnjom NATO intervencije ako pokuša da spreči Oluju.
Da je Milošević u tom trenutku naredio vojsci da brani Srbe u RSK, Hrvati bi na samu vest da su Srbi opet prešli Savu i Dunav bežali do La Manša ali bi posle NATO sravnio Srbiju sa zemljom i ogradio je bodljikavom žicom.
Nije bilo mnogo izbora po tom pitanju.
Kad se proglasi opšta mobilizacija nema mnogo pitanja za mišljenje i afinitete.
Milošević je pak bio pritisnut toliko od strane Zapada da nije smeo ni da pomišlja na tako nešto.
sve najgore... njegova vladavina dovela je do stotine tisuća nastradalih, preko milijun izbjeglica... mi smo se nekako izvukli, vi teško da ćete
..све у договору са фрањом...зар не
Prijatelju, sutra je godisnica, onoga sto su VELEIZDAJNICI jos 90. pripremili,
tako da je svaka prica o 95oj iluzorna!!!!
A Sloba Skot ti je u tome bio veliki sraf, i niko nigdje nije reka da je Srbija trebala uci u rat 95., trebala je uci 90.!!
Ona jeste ušla 90prve i mene su pokupili u prvoj turi tako da tačno znam šta se dešavalo. Tada mi je izgledalo da tim ratom upravljaju kompletni idioti sa svih strana a da sam ja najveći među njima što sam uopšte sebi dozvolio da budem tamo.
Međutim kasnije sam ukapirao iz mnoštva svedočanstava da čitava stvar bila mnogo kompleksnija i da su doslovno svi koji su imali učešća u tim zbivanjima uključujući i smrdljivog alkosa Jeljcina učinili sve da spreče veću vojnu akciju JNA u suzbijanju ponovnog uspostavljanja ustaškog režima u Hrvatskoj.
Treba da se setiš onog čuvenog nastupa Blagoja Adžića na TV i mnogo toga će ti biti jasnije.
Kada je to propalo sve kasnije je bilo samo mlevenje kako Srba u Srbiji tako i u RSK.
Gresis prijatelju, istinu su **********se potrpale pepelom, a lazi proturile,
vidis cak se i tebe laz primila!!
91. je u ratu bila JNA, a ne Srbija, JNA je tebe mobilisala i povela u jedan fingirani ratni sukob,
ratnu farsu, koju su osmislili i proveli hrvatski nacisti i veleizdajnici iz srpskih redova u saveznim institucijama!!!
Naravno, svo to vreme Sloba Skot, se namjerno samo hurcio da izgleda kako je tu Srbija glavni faktor!!!
E sad ces valjda shvatiti, u kojim si cak i ti zabludama!!!
Ok, sve se svodi na opšta mesta ali veruj mi, Milošević je svakako nije učestvovao u nečemu poput urote protiv Srba u Hrvatskoj.
Milošević je tek trećeplasirani krivac za propast srpskog naroda u Hrvatskoj.
Glavni krivac je svakako anticivilizacijski odnos Evrope i SAD prema pitanju Srba u Hrvatskoj jer bez tog momenta ustaški mokri snovi ostali bi samo to.
Nesposobno rukovodstvo RSK i na kraju pogrešni potezi samog Miloševića su manjinski uticali na konačan ishod.
Ok, sve se svodi na opšta mesta ali veruj mi, Milošević je svakako nije učestvovao u nečemu poput urote protiv Srba u Hrvatskoj.
Milošević je tek trećeplasirani krivac za propast srpskog naroda u Hrvatskoj.
Glavni krivac je svakako anticivilizacijski odnos Evrope i SAD prema pitanju Srba u Hrvatskoj jer bez tog momenta ustaški mokri snovi ostali bi samo to.
Nesposobno rukovodstvo RSK i na kraju pogrešni potezi samog Miloševića su manjinski uticali na konačan ishod.
Svima je jasno šta pokušavaš da saopštiš.
Međutim Milošević je uradio sve što je mogao za Srbe u Hrvatskoj ali je Srbija 1995 bila na rubu potpunog kolapsa, hermetički izolovana i pod pretnjom NATO intervencije ako pokuša da spreči Oluju.
Da je Milošević u tom trenutku naredio vojsci da brani Srbe u RSK, Hrvati bi na samu vest da su Srbi opet prešli Savu i Dunav bežali do La Manša ali bi posle NATO sravnio Srbiju sa zemljom i ogradio je bodljikavom žicom.Nije bilo mnogo izbora po tom pitanju.
Kad se proglasi opšta mobilizacija nema mnogo pitanja za mišljenje i afinitete.
Milošević je pak bio pritisnut toliko od strane Zapada da nije smeo ni da pomišlja na tako nešto.

Dobro ,ajde de, uzrocnici stradanja Krajisnika svakako su ustase,
ali moras imati u vidu saglasnost srpske kvaziinteligencije na hrvatskom resenju "srpskog remetilackog faktora"!!!
Nikad ne smijes izbaciti iz vida, dugorocni generalni pristup socijalisticke internacionale prema Srbima, narocito perifernim!!!!
Pa tu ti je uz skute mu bila priljeznica, Markovica sorte!!!
Zasto RTS nikada nije javila o padu Knina?
Milošević se nije ophodio prema Srbima iz Hrvatske kao perifernom pitanju.
Ne zaboravi da je izolacija i konačno otvorena konfrontacija Srbije sa Zapadom počela upravo 1991-92. nakon sukobljavanja JNA sa Tuđmanovim domobranima.
Srbija je platila ogroman ceh zbog pokušaja da zaštiti Srbe u Hrvatskoj i veruj mi da se JNA posle Vukovara nije povukla iz Hrvatske NATO bi napao Srbiju već tad baš kao što ju je napao 1999.
Milošević je prvi put izbegao takav ishod ali mu je drugi došao glave na kraju.
Ne treba nasedati na tu priču kako je Milošević prodao Hrvatima Krajinu za milijarde dolara i slična sranja jer su to produkti tamošnje propagandne kuhinje sa jednim jasnim ciljem:
Da se relativizuje odgovornost Hrvata za genocid i egzodus počinjen nad srpskim narodom.
Vrlo jednostavan šablon koji se iz nekog perverznog razloga primio kod mnogih.
Čitava priča o Miloševićevom dogovoru sa Tuđmanom o predaji Krajine je samo skretanje pažnje sa činjenice da je evroamerički pulen NDH počinila stravičan zločin nad svojim građanima srpske nacionalnosti.
To je po meni bio očajnički potez.
Zanima me jedna stvar...
Sta mislite o liku i delu Slobodana Milosevica?
Sto se mene tice... doneo je neke odluke koje su bile za moj ukus, blago receno, cudne, pogotovo u prvom delu vladavine.
Medjutim... u drugom delu vladavine popravilo mi se misljenje o njemu, a narocito tokom procesa u Hagu...
On sam je bio dosta kompleksan... i kao licnost i kao vladar... ali sve u svemu... dobar.
Samo da mu supruga nije tako visoko uzletela u politici... i da mu se sin nije ponasao na nacin nedostojan sina predsednika republike... verujem da bi vladao duze.
Ali dobro... cekam vase misljenje.![]()
Ne vredi tebi pricati o fingiranom ratu,
o veleizdaji saveznih institucija,
o Slobinom svjesnom iscrpljivanju Srbije,
o Skotovoj dusmanskoj izdaji Krajine,
o njegovoj strategiji da se na Kosovu NATO uvuce u sukob........
Ne vredi tebi pricati o fingiranom ratu,
o veleizdaji saveznih institucija,
o Slobinom svjesnom iscrpljivanju Srbije,
o Skotovoj dusmanskoj izdaji Krajine,
o njegovoj strategiji da se na Kosovu NATO uvuce u sukob........
Bio je katastrofalan politicar i drzavnik, ali posto ima samo opcija ''Los politicar i drzavnik'' onda sta cu, daj sta das, pa sam kliknuo to.

Ajde,ajde putovnicar,ne prebacuj Slobi ko zna sta zarad pucanja tvoje krajine.
Zanima me jedna stvar...
Sta mislite o liku i delu Slobodana Milosevica?
Sto se mene tice... doneo je neke odluke koje su bile za moj ukus, blago receno, cudne, pogotovo u prvom delu vladavine.
Medjutim... u drugom delu vladavine popravilo mi se misljenje o njemu, a narocito tokom procesa u Hagu...
On sam je bio dosta kompleksan... i kao licnost i kao vladar... ali sve u svemu... dobar.
Samo da mu supruga nije tako visoko uzletela u politici... i da mu se sin nije ponasao na nacin nedostojan sina predsednika republike... verujem da bi vladao duze.
Ali dobro... cekam vase misljenje.![]()