Boris T
Poznat
- Poruka
- 7.371
Не им се връзвай на тролските провокации на тея двамата - и без това прилично са зас*али темата!Pisao sam o tome 100 puta,Prabugari+Sloveni+Tracani=Bugari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не им се връзвай на тролските провокации на тея двамата - и без това прилично са зас*али темата!Pisao sam o tome 100 puta,Prabugari+Sloveni+Tracani=Bugari
Не им се връзвай на тролските провокации на тея двамата - и без това прилично са зас*али темата!
Затова и наблягам предимно на видеа.Pa i Beograd je bio bugarski grad.....Sofija je bila Srpski grad
Па можда у неком моменту и јесте био јер се у једном кратком историјском тренутку Бугарска мало раширила али бугари никад нису били становници Београда, нарочито не већински, док су са друге стране Срби итекако живели у Софији и били већина иако њихови потомци данас гаје нека друга национална осећања. Источни Срби западне Бугарске - ШопиPa i Beograd je bio bugarski grad.....
Uuu, mogu i bugarski da razumem.Не им се връзвай на тролските провокации на тея двамата - и без това прилично са зас*али темата!
Ali Milutin je u Sofiji , a da nije Srpski grad ne bi bio tamo .Pa i Beograd je bio bugarski grad.....
E, šta da se radi .Forum je , a Aco zapo po svom pa zapo .
Da, ovo za Milutina.... Kakav Bugari imaju odnos prema Milutinu? @хан АцоAli Milutin je u Sofiji , a da nije Srpski grad ne bi bio tamo .
Meni treba sat dva nauke i čitam ok .Uuu, mogu i bugarski da razumem.
Nemoj da zezaš.... Šteta.Ne znaju da je postojao.
Ne zezam.Prvi put sam cuo ovde na Krstarici da postoji neki kralj Milutin.Ova crkva se zove Sveta Nedelja.Nemoj da zezaš.... Šteta.
Dolazio do Samarkanda , Venecija strepila , a on sad prvi put čuo.Nemoj da zezaš.... Šteta.
A ti sta si cuo za Tervel?Dolazio do Samarkanda , Venecija strepila , a on sad prvi put čuo.
To je onaj grad , Dorostol , baš neko azijsko ime za grad , prekoputa Borče .A ti sta si cuo za Tervel?
Ukucaj na google-Savior of Europe.To je onaj grad , Dorostol , baš neko azijsko ime za grad , prekoputa Borče .
Pa dobro bre, niko nije rekao da se crkva zove Kralj Milutin. Znamo i mi da se zove Sveta Nedelja i da je u centru Sofije. Šteta što ne znate da je Milutin tu sahranjen. Garantujem da nemate više od 5-6 kraljeva koji su sahranjeni u Bugarskoj a da im se zna grob.Ne zezam.Prvi put sam cuo ovde na Krstarici da postoji neki kralj Milutin.Ova crkva se zove Sveta Nedelja.
Pa dobro, ne zna čovek. Naučiće, pa da se pohvali kad mu dođu u goste.Dolazio do Samarkanda , Venecija strepila , a on sad prvi put čuo.
Ja znam za Leonardovog Spasitelja Sveta, a za tog nisam čuo. Kod nas svakako ta persona nije poznata pod tim imenom.Ukucaj na google-Savior of Europe.
Evo,vi u Srbiji ne znate (ne ucite) ko je bio Spasitelj Evrope,a mislite da mi u Bugarskoj mora da znamo neki beznacajni srpski kralj.
Nemamo mi kraljevi,nasi vladari su nosili titul Car.Pa dobro bre, niko nije rekao da se crkva zove Kralj Milutin. Znamo i mi da se zove Sveta Nedelja i da je u centru Sofije. Šteta što ne znate da je Milutin tu sahranjen. Garantujem da nemate više od 5-6 kraljeva koji su sahranjeni u Bugarskoj a da im se zna grob.
Da, ali Kalojan je bio kralj? Ali, svejedno.. jel ima koliko grobnica bugarskih vladara?Nemamo mi kraljevi,nasi vladari su nosili titul Car.
U Ukrajini ima sahranjeni dva vladara-Kubrat i Asparuh,u Grckoj je sahranjen car Samuil.U Bugarskoj ima nekoliko sahranjeni.Inace si u pravu,posle turskog najezda na Balkanu je sruseno skoro sve....Da, ali Kalojan je bio kralj? Ali, svejedno.. jel ima koliko grobnica bugarskih vladara?
Nisam znao ovo za Ukrajinu. A gde je Samuilo sahranjen u Grčkoj.? Tamo često idem na letovanje, pa ako mi je usput mogao bih da svratim. A i za Bugarsku isto? Nisam uopšte s tim upoznat.U Ukrajini ima sahranjeni dva vladara-Kubrat i Asparuh,u Grckoj je sahranjen car Samuil.U Bugarskoj ima nekoliko sahranjeni.Inace si u pravu,posle turskog najezda na Balkanu je sruseno skoro sve....