- Poruka
- 19.509
Ma da ti dam ocenu o znanju i znacenju genocid......
Jesi puna b s.![]()
Znaci nije bilo ni gencida, i to su i sudjenja koja je cak i Milosevic oraganizovao pokazala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da ti dam ocenu o znanju i znacenju genocid......
Jesi puna b s.![]()
Znaci nije bilo ni gencida, i to su i sudjenja koja je cak i Milosevic oraganizovao pokazala.

hahahahaha a jesi sama sebe prevazisla u Jeziku, no dal je to uticaj LSD na tvoj mozgovious pisanious, pa da si ovakvu glupost napisala.
E ova utica je prevazisla sve one utice...... e koji B.S.![]()
Sta bi sa genocidom ?

...more moram priznati da ona sa odgovorom o " ORO" je mnogo, mnogo pametnija....
Pa tebi je postavljeno pitanje , na osnovu tvojih glupih pitanja...Pa daj odgovor
Da bi se neko optuzio za genocid, potrebno je da su parametri ispunjeni i to su:
Daj prospi jos neke bisere tvoje pameti....more moram priznati da ona sa odgovorom o " ORO" je mnogo, mnogo pametnija....
![]()
Poenta je da su pocinili zlocine, a sta je s kaznom bilo?
zasto hag nije raspisao poternicu za klarkom kad je klark direktno odgovoran za genocid nad srbima i siptarima 1999. ?
Ima, ima kako da nema. More da bidne i da je debilni retard ili retardirani debil koga je pravio pijan tata u drogiranoj mamiKada se proculo da bi mozda i Ameri mogli da odgovaraju u Hagu, oni su doneli zakon po kojim americki vojnici, podoficiri i oficiri mogu da odgovaraju samo pred americkim vojnim sudom. Tako da se vise ne smatraju obaveznim da svoje vojnike izruce bilo kojim drugim sudom na ovoj zemaljskoj kugli. Da smo bili pametni, doneli bi isti takav zakon i boli nas uvo za Hag. Hag je inace tu da dokaze samo srpsku krivicu u vezi ratova devedesetih, to se jasno vidi kroz presude okrivljenima koji su bili druge nacionalnosti. Pa zar je normalno da se Naser Oric pusti na slobodu dok srpski generali odgovaraju za to sto su 1999. godine branili samo svoju zemlju??? Ko god spori ovo sto je napisano, taj moze biti ili placenik ili budala, treceg nema.

Nisam bio lenj, pa sam pogledao ovaj video klip. Ovaj video klip ti je upravo dokaz o genocidu i etnickom ciscenju Kosova i Metohije, ali ne od siptara, vec od Srba. Pogledaj malo bolje klip, videces u koloni srpske policajce, vojnike ali najvise srpske civile.
Jel to vase sprecavanje genocida i etnickog ciscenja?
Cela prica o genocidu i etnickom ciscenju je tacna samo u jednom slucaju, a to je Republika Srpska Krajina. Sve ovo ostalo, makar sa genocidom nema apsolutno nikakve veze. Da smo pobili pola miliona siptara, pa i da kazes, dobro, to je genocid, dakle fizicko unistavanje jednog naroda. Ali sto vi nama nabijate kao genocid na nos, to je za vas samo koleteralna steta. Dakle, vi pobijete celu izbeglicku kolonu, napravite masakr, i to je za vas koleteralna steta, a za Srbe bi bio genocid.
Da li narod bezi od ratnih dejstava? Pa normalno da bezi. A ko je poceo ta ratna dejstva na KiM srpska vojska i policija ili siptarska UCK? I od koga je onda taj narod bezao? Vojska i policija je cuvala samo svoju teritoriju, svoju drzavu i svoj narod. U nekim okolnostima je cuvala cak i te usrane siptare od svojih sunarodnika u UCK.
A, jeste, bombardovanje je pocelo da bi se sprecila humanitarna katastrofa. Ja pitam, koliko je ljudi pobeglo sa teritorije KiM pre pocetka bombardovanja, a koliko za vreme tog bombardovanja? Izvrsili su agresiju, nisu imali nikakav mandat UN-a, kako to? Znaci, svi ovi sto su u UN glasali protiv te vojne intervencije su bili monstrumi jer nisu hteli da sprece tu humanitarnu katastrofu.
Ja mislim da ovde sa korisnikom kao sto je Juta nema sta vise da se diskutuje. Jedna je stvar kada se govori protiv jedne vlasti, pa cak i protiv jednog naroda ali siriti lazi i skrivati istinu, ne znam kakvoj se sudbini ti ljudi nadaju.
Svojim ocima sam gledao kako te crne pticurine tuku moj grad, tukli su cak i moje selo, pri tome je poginuo jedan vojnik koji je bio na radaru. Od tada mrzim avione, ne mogu ocima da ih vidim. Krv se samo krvlju moze naplatiti. Da je Juta sve to videla i dozivela, shvatila bi ovo sto pisem.
Genocid nije cak proglasio ni Milosevic. Narod Srbije glasa izbere vladu, poslanici u skupstini donesu zakon o sardnji sa Hagom.
Postoji Haski tribual koji je realnost i koji je zaduzen za ratove u bivsoj sfrj.
Genocid nije cak proglasio ni Milosevic. Narod Srbije glasa izbere vladu, poslanici u skupstini donesu zakon o sardnji sa Hagom.
Postoji Haski tribual koji je realnost i koji je zaduzen za ratove u bivsoj sfrj.
U ratu uvek imas najmanje dve strane, kako da su samo Srbi krivi???
I zasto su Ameri doneli zakon da se americkim vojnicima moze suditi samo pred americkim vojnim sudom? Zasto njima ne moze da se sudi u Hagu i ako su bez mandata UN-a izvrsili otvorenu agresiju na jednu suverenu zemlju??? Ko ce njima, tj. vama, da sudi?
Kome je trebalo da se sudi na Nirnberškom proces u ? Zukovu sto je sravnio pola Nemacke ili Patonu ?
Bombardovani su svi Srbi suprotno medjunarodnom pravu.Ne sudi se Srbima, nego Milosevicu & CO.