Stilet
Zainteresovan član
- Poruka
- 142
Ma nas su ubijali iz ljubavi, sta vam je ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odmah ostala bez iskrenog tekstaIskren odgovor![]()

Utah, zamolicu te sad za jedan iskren odgovor, ako moze. Zamisli ovu situaciju: Ja sam general ogromne vojske, naredio sam bombardovanje mesta u kom zivis i ti savrseno dobro znas da sam bas ja naredbodavac jer sam lepo pred kamerama izjavio da sam to bas ja uradio i da cu nastaviti i dalje dokle god ne prestane tlacenje manjina od strane tvojih. Ti te manjine u zivotu nisi videla ( kao sto ni vecina Srba nikad nije bila na Kosovu ), ali nema veze, padaju bombe oko tebe. Sta bi ti u tom slucaju mislila o meni?
Nije svet crno-beli. Ja tebi mogu da postavim isto pitanje. Da sam ja general jedne vojske koji sam naredio ''izmestanje stanovnistva'' , i gde se stanovnistvo proteruje i pljacka i tera u drugu drzavu.Posle se vratis u svoje mesto, a kuca ti spaljena. Sta bi ti mislio o tom generalu i toj vojsci ?
Nije svet crno-beli. Ja tebi mogu da postavim isto pitanje. Da sam ja general jedne vojske koji sam naredio ''izmestanje stanovnistva'' , i gde se stanovnistvo proteruje i pljacka i tera u drugu drzavu.Posle se vratis u svoje mesto, a kuca ti spaljena. Sta bi ti mislio o tom generalu i toj vojsci ?
Verovatno ono sto recimo Srbi iz Hrvatske misle o Gotovini. A da ti odgovoris na moje pitanje? Ja nisam nikog nigde terao, a bombe su padale oko mene.Nije svet crno-beli. Ja tebi mogu da postavim isto pitanje. Da sam ja general jedne vojske koji sam naredio ''izmestanje stanovnistva'' , i gde se stanovnistvo proteruje i pljacka i tera u drugu drzavu.Posle se vratis u svoje mesto, a kuca ti spaljena. Sta bi ti mislio o tom generalu i toj vojsci ?
Verovatno ono sto recimo Srbi iz Hrvatske misle o Gotovini. A da ti odgovoris na moje pitanje? Ja nisam nikog nigde terao, a bombe su padale oko mene.

Verovatno ono sto recimo Srbi iz Hrvatske misle o Gotovini. A da ti odgovoris na moje pitanje? Ja nisam nikog nigde terao, a bombe su padale oko mene.
Mi nismo prema Albancima postupali nista gore nego recimo Turci s Kurdima. I sta si rekla, sta bi u onom slucaju mislila o meni?Tako ce ti isto i Albanci odgovriti ,nikoga nisu terali, a proterani su iz njihovih kuca. Uvek imas sve strane.
Mi nismo prema Albancima postupali nista gore nego recimo Turci s Kurdima. I sta si rekla, sta bi u onom slucaju mislila o meni?
Isto sto su Albnanci mislil o Milosevicu.
Isto sto su Albnanci mislil o Milosevicu.
Ti ako nekoga optuzujes ,onda daj dokaz u ovom slucaju citat !
Daj moj citat gde sam ja napisala da ''mrzim Srbe'' !
Posto nemas onda nemoj da izmisljas.
Ja sam zbog tog pitanja banovana.
tako da ne mogu jucu tako nešto da pitam ali valjda ćemi dozvoliti da joj postavim jedno lepo pitanje:
JUCO DA LI TI VOLIŠ SRBE?
Onda razumes zasto ovde NATO nije bas na listi omiljenih organizacija.Isto sto su Albnanci mislil o Milosevicu.
Ne, nego je jednom postavljeno pitanje dovoljno, ne morate celu stranicu zatrpavati istovetnim postovima.ne, pravo i iskreno pitanje je : juce, da li mrzite srbe ?
mozemo svi u banovinu, i sta onda ?