Istine i zablude o bombardovanju 1999.

Utah, zamolicu te sad za jedan iskren odgovor, ako moze. Zamisli ovu situaciju: Ja sam general ogromne vojske, naredio sam bombardovanje mesta u kom zivis i ti savrseno dobro znas da sam bas ja naredbodavac jer sam lepo pred kamerama izjavio da sam to bas ja uradio i da cu nastaviti i dalje dokle god ne prestane tlacenje manjina od strane tvojih. Ti te manjine u zivotu nisi videla ( kao sto ni vecina Srba nikad nije bila na Kosovu ), ali nema veze, padaju bombe oko tebe. Sta bi ti u tom slucaju mislila o meni?

Utah, zamolicu te sad za jedan iskren odgovor, ako moze. Zamisli ovu situaciju: Ja sam general ogromne vojske, naredio sam bombardovanje mesta u kom zivis i ti savrseno dobro znas da sam bas ja naredbodavac jer sam lepo pred kamerama izjavio da sam to bas ja uradio i da cu nastaviti i dalje dokle god ne prestane tlacenje manjina od strane tvojih. Ti te manjine u zivotu nisi videla ( kao sto ni vecina Srba nikad nije bila na Kosovu ), ali nema veze, padaju bombe oko tebe. Sta bi ti u tom slucaju mislila o meni?

Nije svet crno-beli. Ja tebi mogu da postavim isto pitanje. Da sam ja general jedne vojske koji sam naredio ''izmestanje stanovnistva'' , i gde se stanovnistvo proteruje i pljacka i tera u drugu drzavu.Posle se vratis u svoje mesto, a kuca ti spaljena. Sta bi ti mislio o tom generalu i toj vojsci ?

Nije svet crno-beli. Ja tebi mogu da postavim isto pitanje. Da sam ja general jedne vojske koji sam naredio ''izmestanje stanovnistva'' , i gde se stanovnistvo proteruje i pljacka i tera u drugu drzavu.Posle se vratis u svoje mesto, a kuca ti spaljena. Sta bi ti mislio o tom generalu i toj vojsci ?

mislio bi da je to sasvim logican potez onih koji su trgovali organima koje su vadili srbima u zutoj kuci, i iste te srbe proteravali iz svojih kuca
i kasnije im palili kuce.

Vidi, vidi pismena osoba utica, prosto prosirena recenica i uz to i smisleno pitanje.

dakle kada su USA uleteli u Irak da bi sprecili SVET od " SREDSTVA ZA MASOVNO UNISTAVANJE" i godinama nisu nista nasli, a kasnije su ime napada na Irak , pre imenovali za Demokratiju Iraku i gde su

opkoljevala sela i unistavale kuce i ubijale decu i zene i muskarce i UVEK NOSILI i kalasnjikove sa sobom i postavljali pored ubijenih i slikala kao dokaz, navodnih terorista

Ah da pa zar nisu objavili svetu da su unistili one koji su UBILI americke vojnike.

Jesu li osudili lice koje je dao i snimke ladnog ubijanja nevinih Iracana i dva novinara Rojtera na trgu a dok nije snimka se pojavila, receno je da su to ubijeni teroristi.

To je po tebi/ ma ko da si potvrda da su Amerikanci u pravu, normalno NIKO NIJE odgovarao za UBISTVA neduznih.

Italija je za sada jedina drzava koja je osudila 23 Amerikanaca i dva Italijana za kidnovanje jedne osobe na tlu Italije I postoji medjunarodna poternica.

I ostavili sektarijanski rat i svakodnevna ubistva i HAOS.

ILI da li je OBAMA, ubica koji ubija sa svojim naredbama da se NAVODNI teroristi,u Afganistanu ( oslobodilacka borba- gerilska , nije terorizam) ubija i ubija sa Letilicama zvane DRON i po izvestaju UN je da je preko

500 zena i dece ubijeno a u Jemenu oko 58 a ovamo Obama kaze u SEnatu da je samo mali broj- kolateralne stete.

E to su ubistva, napadati iz vazduha bez upozorenja..........

S druge strane da bi ste razumeli neke stvari sto se desavalo na tlu bivse zemlje, morali bi da shvatite STA SU UZROCI A STA SU POSLEDICE.

Zvanicni podaci UN o takozvanom premestanju Stanovnistva na tlu KIMa se desavalo POSLE pocetka napada NATO i bombardovanja.

NAPASTI jednu zemlju bez objave rata i bez Medjunarodne odluke UN ke ZLOCINACKI CIN. I sve sto tu pisete je cist poziv da vas gradjani Srbije- Izbace .

Zvanicni podaci sa kojima smo baratali ovde u Kanadi je datum od 26 Marta i to iz Stimlja, Urosevca, narod koji su imali Kuce pored Vojnih objekata, Policijskih, BEZALI SU OD BOMBI.

I da kazem jos nesto, takve ko sto ste tu u toj grupi , bi trebalo uraditi isto sto amerikanci rade a to je da vas uhapse za sirenje mrznje, za provokacije, za vredjanje svih onih izgubljenih mladih zivota .

Nato su zlocinci, i Kanada je zlocinacka drzava koja se pridruzila ubijanju nevinih ljudi.- destruktivni

hag ima samo jedan cilj...a to je da opravda sva dejstva NATO-a na balkanu...a jasno je protiv koga su ta dejstva bila upucena...znaci presudama haga u kome ce se okriviti vojno i politicko rukovodstvo srba--AMNESTIRACE NATO PROPALICE...i ako ikad srbija bude imala vlast koju sazluzuje nece moci traziti nikakvu odstetu zbog odluka ovog politickog suda koji je pod pritiskom amerike navodno osnovao SB...

Verovatno ono sto recimo Srbi iz Hrvatske misle o Gotovini. A da ti odgovoris na moje pitanje? Ja nisam nikog nigde terao, a bombe su padale oko mene.

Isto sto su Albnanci mislil o Milosevicu.

Ono što albanci misle o Miloševiću to isto juca misli o tebi ccccccccccccccc
eto kakvo zlo držite na forumu..............

Posle kažeš kako ja lažem kad napišem da mrziš Srbe
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dlugomire nemoj ovo slučajno da obrišeš neka svi vide šta ona misli.

Ti ako nekoga optuzujes ,onda daj dokaz u ovom slucaju citat !
Daj moj citat gde sam ja napisala da ''mrzim Srbe'' !
Posto nemas onda nemoj da izmisljas.

U svim tvojim postovima u svim tvojim postavkama tema, ne da se vidi da , ma da se vidi, bre iz svemira se moze i citati ,sa koliko ljubavi ti imas prema narodu srbije.

Medjunarodna zajednica je PROGLASILA NAPAD NA JUGOSLAVIJU- Varvarski cin Nato i sve clanice koje su ucestvovale su i Zlocinacke.

Vec nekoliko puta, vasu grupu , a ti nisi pojedinac, analizirajuci tvoje postove, je i dokaz o tvojoj jednostranoj ljubavi ali ne i prema gradjanim Srbije.

Poravdavati , ubistva nevine dece, unistavati komuinalnu i infra struktura, rusiti mostove, bacati kasetne bombe na nevine a sve u ime " navodnog ubijanja milosevica'....

Ti i tvoji utice, kada bi ste to radili u Kanadi, bili biste odavno prosledjeni, procesuiran , i izbaceni iz zemlje a uz to i bili zatvoreni.

LSD zasigurno ima i uticaja na vase mozgovuis terpententius..... LOL

Back