Istine i zablude o bombardovanju 1999.

Onda razumes zasto ovde NATO nije bas na listi omiljenih organizacija.

Mislis na pdf avijacija i vojska ?
Kada se pogledaju stvari u realnom svetu, vecina gradjana Srbije je za EU gde su skoro sve zemlje clanice NATO. u Srbije je odrzano vise Nato konfernecija,otvorena Nato kasncelarija, Nato vojnici dolaze u Srbiju, niti su bile neke demonstracije povodom toga,niti je pala vlada....Treba gledati realnost !

Vertigon ja sam to napisao, a Juta mi je napisala da ni Hitleru kao nije presudjeno, a on nikada nije ni odgovarao pred nekim sudom, kao sto je to Slobodan Milosevic. Mislim da je uopste jako glupo uporedjivati takve stvari, ne moze se uporediti neko ko je kriv za milione zrtava i ko je stvarno sproveo genocid sa jednim gradjanskim ratom u kome sigurno nema toliko zrtava a genocid kao pojam se potpuno pogresno upotrebljava. Zato za mene, pored ostalog, taj sud nije validan i presude donesene na tom sudu nemaju nikakav znacaj. Zato mi je svejedno sta ce Juta navesti u ime tog suda. Ako napisem nesto, onda samo da ne bi neko slucajno procitao, pa da misli da to sto ona iznosi, stvarno ima neku vrednost.

Vertigon ja sam to napisao, a Juta mi je napisala da ni Hitleru kao nije presudjeno, a on nikada nije ni odgovarao pred nekim sudom, kao sto je to Slobodan Milosevic. Mislim da je uopste jako glupo uporedjivati takve stvari, ne moze se uporediti neko ko je kriv za milione zrtava i ko je stvarno sproveo genocid sa jednim gradjanskim ratom u kome sigurno nema toliko zrtava a genocid kao pojam se potpuno pogresno upotrebljava. Zato za mene, pored ostalog, taj sud nije validan i presude donesene na tom sudu nemaju nikakav znacaj. Zato mi je svejedno sta ce Juta navesti u ime tog suda. Ako napisem nesto, onda samo da ne bi neko slucajno procitao, pa da misli da to sto ona iznosi, stvarno ima neku vrednost.

Juta je inace ovde na forumu javno podrzala nacizam, vise puta je velicala ubijanje Jevreja i crnaca u II svetskom kao i robovlasnistvo u americi

sto se tice nas milosevic nije odgovarao, milosevicu je sudjeno...kad odgovaras za nesto, znaci da ti je presudjena kazna i da si proglasen krivim..juta ne barata sa sudskim terminima a tu se mora biti precizan jer su razlike ogromne...to sto milosevic nije zvanicno proglasen krivim po nekom osnovu ne znaci da nema udela u krivici za ratni vihor... a poredjenja sa hitlerom su....pa umobolna...to jest u jucinom fazonu...tako da nemoj to da te brine...

Juta je inace ovde na forumu javno podrzala nacizam, vise puta je velicala ubijanje Jevreja i crnaca u II svetskom kao i robovlasnistvo u americi

sto se tice nas milosevic nije odgovarao, milosevicu je sudjeno...kad odgovaras za nesto, znaci da ti je presudjena kazna i da si proglasen krivim..juta ne barata sa sudskim terminima a tu se mora biti precizan jer su razlike ogromne...to sto milosevic nije zvanicno proglasen krivim po nekom osnovu ne znaci da nema udela u krivici za ratni vihor... a poredjenja sa hitlerom su....pa umobolna...to jest u jucinom fazonu...tako da nemoj to da te brine...

Ti podrzavas gluposti koje izmislis. Vidim da ti si expert zas pravo. Milosevic u istorji ostaje upacen po tome sto je pokrenuo humanitarnu katastrofu nad kosovski Albancima, a njegova vojska i policija su pocinili mnoge zlocine na Kosovu. Tako da je sam vrh milosevicvog rezima i osudjen za zlocine koje su pocinili. Tako da mozes ti da pises na forumu sta hoces, izvan foruma postoji realni svet gde ne vaze bajke koje ti pises.

Jos kad bi neko u srpskom narodu smtrao haski tribunal kao ozbiljnim, bile bi i tvrdnje ozbiljne. Zvanicna Srbija i srpski narod ne misle bas uvek isto. Tako je bilo i u Rusiji za vreme ratova devedesetih. Ruska vlada nije bas nesto puno ucinila za Srbiju i srpski narod, ruski narod je poslao ruske dobrovoljce koji su krvarili za Srbe i Srbiju i hvala im na tome.
Kao potvrda tvom postu postoji cinjenica da je ruski padobranski bataljon, stacioniran u rajlovcu u Bosni, bez naredjenja ruske vrhovne komande krenuo na usiljeni mars dugacak 600km da bi pre zlocinackih NATO hordi stigao i zauzeo Pristinski aerodrom. Uspeo je u tome i po cenu da izazove Treci svetski rat i verovatno bi ga i izazvao da je engleski oficir poslusao zlocinca Veslija Klarka i napao ruske padobrance. Komandant ruskih desantnjika je zrtvovao i svoj polozaj u vojsci rusije i mogucnosti daljnjeg napfedovanja samo da pomogne bratskom narodu Srbije.
E sad, sto je politika sve drugacije skrijila kasnije ne umanjuje njegovo delo i njegovu hrabrost i ljubav prena srpskom narodu

Ti podrzavas gluposti koje izmislis. Vidim da ti si expert zas pravo. Milosevic u istorji ostaje upacen po tome sto je pokrenuo humanitarnu katastrofu nad kosovski Albancima, a njegova vojska i policija su pocinili mnoge zlocine na Kosovu. Tako da je sam vrh milosevicvog rezima i osudjen za zlocine koje su pocinili. Tako da mozes ti da pises na forumu sta hoces, izvan foruma postoji realni svet gde ne vaze bajke koje ti pises.

Displesed the people from KIM,- je krenulo 26 Marta i to prve izbeglice na granicu sa Makedonijom U Djeneral Jankovic, Zvanicni podaci UN nacija, su uzeti od prvih ljudi i po demografskim podacima, sve su to bili lica koja su bila u neposrednoj blizini ili Kasarni ili milicijskih stanica ili Objekata od Vaznosti.

Zvanicno su bezali od BOMBI a ne od progona policije.

S obzirom da sam imao sve te kao i mnogo vise podatke o Bombardovanju kao i o drugim stvarima u vezi KIMa.......

Uzrok bekstva sa KIMa je BOMBARDOVANJE od strane Zlikovacke kompanije, a sve je vrseno jer je tad bio aktuelan slucaj s Monikom

KLintonu je trebalo da se Javno mnjenje okrene drugim stvarima( impicment), a za to je i posluzeno bivsa moja zemlja....... Kada ti kazem da je bombardovanje trebalo i da krene u Oktobru 98 je na osnovu informacija koje su mi bili ispred mene.

Da su se desili ubistava nevinih i neduznih i to se desilo, nazalost ali ti neces da shvatis da je to POSLEDICA nemogucnosti da dohvatis neprijatelja i da mu mamu maminu.....

Za sudjenje milosevicu kao i svim predsednicima u bivsim republikama je trebalo da se sudi u jugoslaviji, jer su i napravili sranje svima ........

Poslednja izmena od moderatora:
Za razliku od pojedinaca ja ne vredjam druge,
Tema je ISTINE I ZABLUDE O BOMBARDOVANJU 1999
jok, vi vredjate zdrav razum lupetajuci ko maksim po diviziji. Lepo je imati svoje misljenje, ali to ne znaci i da ste u pravu. Kada formitate svoje misljenje, nece skoditi da malo prguglate okolo i potrazite informacije iz vise izvora. Ali da to uradite, amerikenjci koji vas placaju da nas smarate bi vas se odrekli pa nema vise parica za srbomrznju pljuvanje po Srbiji

Za razliku od pojedinaca ja ne vredjam druge,
Tema je ISTINE I ZABLUDE O BOMBARDOVANJU 1999

Dobila si divan odgovor, hmmm odgovor je bio upucen onoj utici ,koja nema veze ni sa bogom, ni sa telom a o pismenost da se ne govori,

Ti koja jesi i gde si, nisi ta utica i pianje kao i odgovore se mogu staviti, a vec nekoliko sam puta i naglasio, pismena ,slet reci i recenica imaju smisao.......

s druge strane pozivati se na Tribunal taj isti koji amerikanci ne priznaju, je i posledica bombardovanja- ZLOCINACKOG bombardovanja i ubijanje nevine dece i unistavanje infrastrukture , je da se OPRAVDA taj CIN i nista drugo.

jok, vi vredjate zdrav razum lupetajuci ko maksim po diviziji. Lepo je imati svoje misljenje, ali to ne znaci i da ste u pravu. Kada formitate svoje misljenje, nece skoditi da malo prguglate okolo i potrazite informacije iz vise izvora. Ali da to uradite, amerikenjci koji vas placaju da nas smarate bi vas se odrekli pa nema vise parica za srbomrznju pljuvanje po Srbiji

Ko utvrdjuje istinu sud ili neko na forumu ?

Pitanje koji postavljas se odnosi na sta.

Koji su uzroci koje su doveli do Bombardovanja- sud nije i nece da se kaci o tome, jer nebrojasno put su a narocito Moron ukazivao da njega to ne interesuje.....

A Intelektualci i svi oni drugi, je i doneo zakljucke, KO JE OVDE ZLOCINAC i KOJI JE POCEO BOMBARDOVANJE, a kao iskustvo SVET, DANAS ne veruje vise NATO zlocincima ni jednu notu sta iznose a na osnovu i iskustva Bombardovanja Jugoslavije, Iraka Avganistana i dobili su prilicno velik i debeo u .....za SIRIJU.

Ti ko si i da si, niti imas pravo da na ovoj temi ubacujes, za nesto sto je da se opravda napad........

glavni tuzioc haskog tribunala karla del ponte je pod istragom radi odavanja tajni o cinjenicama vezanim za sudjenja
za vreme dok su trajala sudjenja.

legitimitet haskog tribunala je time osporen dok se ne dokaze krivica (ili ne dokaze) karle del ponte.

za dalju diskusiju mozemo slobodno da zaobidjemo sve sto se tice haskog tribunala, zato sto je i sama sumnja u ovako
nesto dovoljna da se ospopre sve presude, i sva oslobadjanja od strane tribunala do sada.

Mislis na pdf avijacija i vojska ?
Kada se pogledaju stvari u realnom svetu, vecina gradjana Srbije je za EU gde su skoro sve zemlje clanice NATO. u Srbije je odrzano vise Nato konfernecija,otvorena Nato kasncelarija, Nato vojnici dolaze u Srbiju, niti su bile neke demonstracije povodom toga,niti je pala vlada....Treba gledati realnost !
Po svim anketama koje su vrsene u Srbiji podrska NATO je veoma daleko od toga da bude vecinska, ali to nije ni tema.

Poslednja izmena:
Koji sud? Ne znamo mi Srbi slucajno za ono kadija tuzi, kadija sudi.

Prva zabluda o bombardovanju 1999. godine, siptari nisu bezali od srpskih policajaca i vojnika vec od NATO bombi.

U cije ti ime pricas na forumu ???!!! Drzava Srbija je donela zakon o saradnji sa Hagom !
Kako to da Hrvati,Madjari,Bugari...niko nije bezao od bombardovanja nego samo Albanci i jos im srpska policija i vojska pomagale da pobegnu do granice sa Albanijom ???!!!
Obrazlažući presudu Sretenu Lukiću, sudija Bonomi je rekao da je nekadašnji komandant policije na Kosovu "bio odgovoran za planiranje, organizovanje i kontrolu aktivnosti MUP-a na Kosovu", kao i "važan učesnik zajedničkog kriminalnog poduhvata".

"Imao je nameru da nasilno protera Albance sa Kosova i da je lako mogao da predvidi ubistva civila, ali ne i silovanja", rekao je Bonomi.

Bonomi je, takođe, naveo da NATO bombardovanje nije bilo razlog za masovan odlazak civilnog stanovništva, odnosno nešto više od 715.000 Albanaca.

Ovakav stav veća objašnjen je činjenicom da je Beograd, kao glavni grad Srbije, tokom NATO bombardovanja bio najžešće pogođen vazdušnim udarima, ali, ipak, nije bilo masovnog pokretanja stanovništva.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...veće+kazne+Šainoviću,+Pavkoviću+i+Lukiću.html

Dakle da ponovim ,samo oni sa IQ izuzetno niskim ne moze da shvati da je Nezakonito bombardovanje dovelo do masovnog raseljavanja stanovnistva sa KIM, i tu ukljucuje se i svo ne albansko stanovnistvo. Pocetak odlazaka ,kako su medjunarodne sluzbe zapisale ( UN), Prve izbeglice i to u manjem broju su se pojavile na granici izmedju Srbije i makedonije,mesto je Djeneral Jankovic, datum zaveden je 26 Mart. u izjavama koje su dali ta lica istice da su se sklonili jer su bombe pogadjale Vojsku u Stimlje, Urosevac i zaboravih jos jedno ime........ To su fakte, tada i nisu imali probleme sa odlascima...

E sada da imas imalo mozga, trebalo bi da razumes da ,posto se ne mogu dohvatiti Idioti ,zlocinci da se tada i mrznja i bes iskaljuje na nazalost nevinu poulaciju. To su fakte , to je znanost.

Dakle da se kaze da se sudi licima koji su POSLE BOMBARDOVANJA a ima se i datum da su se desavale te i te radnje gde su nevini stradali, pa se uz to moze na primer reci da sa tvojim smislom za objektivnost i za sprovodjenja i cilja raspirivanja i mrznje , moglo bi se desiti da u slucaju da se ti iskazes u mnostvu, da i dobijes po kako narod lepo to kaze po piiiicki.

Moje pisanje je zasnovano na kako se na Engleskom kaze BLACK and WHITE, jer i dalje imam prepisku sa posla kada sam i radio za KANADU.

Poslednja izmena od moderatora:

Back