Istine i zablude o bombardovanju 1999.

AP9901210907.jpg

A Serb police officer displays a wall calender showing images of KLA (Kosovo Liberation Army) rebels, as an unidentified ethnic Albanian villager watches, in the village of Vraganica, some 40 kms (25 miles) northwest of the Kosovan capital Pristina Thursday, Jan. 21, 1999. Serb forces clashed with ethnic Albanian rebels Wednesday killing two.

Tako nam je otislo KiM oni nisu dobili ratovanjem zemlju, oni su kupili zemlju kupovali su godinama od Srba kuce i placeve i na kraju fino izlobirali zapadu da im se pripomogne, sto taman spada i u naslov teme istine i zablude o agresiji 99-te

Ja sam rodjen na Kosmetu, nije to bas tako jednostavno kao sto se cini. Niti su ti ljudi, tada, imali izbora, ali opet ponavljam nije to tema za ovde.

Ja opet mislim, da je celokupni rat na Kosovu 99te, nastao zbog Miloševićevog režima. SRJ je ostala toliko zatvorena za strane medije, ljudi su u Jugoslaviji prepoznavali Severnu Koreju, na CNNu se prenosila propaganda kako su srbi ne znam, ubijali i ubijaju Šiptarske civile, kako UČK humanitarnim akcijama bez ljudskih žrtava obavlja ratna dejstva. Da smo mi na CNNu pustili bar jednu reportažu o Srpskim porodicama pobijenih 97.98 , da smo im predstavili preuzimanje Glogovca od strane šiptara i haosu koji je nastao pri tome, Amerika i Ceo svet bi promenili mišljenje o nama. Opet naglašavam PARTIJA JE KRIVA ZA BOMBARDOVANJE I RAZARANJE SRPSKE SVETE TERITORIJE!

Ja opet mislim, da je celokupni rat na Kosovu 99te, nastao zbog Miloševićevog režima. SRJ je ostala toliko zatvorena za strane medije, ljudi su u Jugoslaviji prepoznavali Severnu Koreju, na CNNu se prenosila propaganda kako su srbi ne znam, ubijali i ubijaju Šiptarske civile, kako UČK humanitarnim akcijama bez ljudskih žrtava obavlja ratna dejstva. Da smo mi na CNNu pustili bar jednu reportažu o Srpskim porodicama pobijenih 97.98 , da smo im predstavili preuzimanje Glogovca od strane šiptara i haosu koji je nastao pri tome, Amerika i Ceo svet bi promenili mišljenje o nama. Opet naglašavam PARTIJA JE KRIVA ZA BOMBARDOVANJE I RAZARANJE SRPSKE SVETE TERITORIJE!

Ti nemoj da mislis ovde vec na forumu politike

Kapetan Krunoslav Mate Ivankovic , Hrvat (!!!) , kapetan prve klase , je poginuo na Kosarama ne ostavljajuci svog poginulog vojnika pred razularenim siptarskim teroristima , ali je iza sebe ostavio zenu i dvoje dece .
Slava mu i cast na vojnickom drzanju i vernosti Zakletvi koju nije pogazio !!!
Kao i svim palim borcima , ranjenim , nestalim i prezivelim junacima i borcima u odbrani Domovine !!!

http://www.politika.rs/sr/clanak/1955/Pogledi/DRAGAN-KRUNO-I-PISTA

http://forum.krstarica.com/showthre...година-после?p=9270434&viewfull=1#post9270434

"@Samanta:
Adžemović Milića Boro, kapetan prve klase, Alar Jožefa Željko, stariji vodnik, Aleksendrić Radula Goran, vojnik, Aleksić Jovana Srđan, vojnik, Aleksić Milivoja Tomo, vojnik, Andrić Miodraga Srećko, kapetan, Antić Petruša Ranđel, vojnik, Antić Stanislava Milenko, desetar, Antonić Velibora Rade, vojnik, Anđelković Cvetka Igor, vojnik , Anđelković Radoslava Časlav, vojnik, Babić Dragića Žarko, vojnik, Bajin Petra Aleksandar, vojnik, Bajić Radoša Milivoje, vojnik, Balović Milojka Radoslav, kapetan, Baltić Jugoslava Bojan, vojnik, Bandić Momčila Dragan, stariji vodnik, Bandur Stevana Mihajlo, vojnik, Basara Borivoja Branislav, vojnik, Bašić Borislava Aleksandar, vojnik, Beko Ljubana Dragan, potporučnik, Bekčić Milomira Dragoš, vojnik, Beloica Milorada Ljubodrag, vojnik, Beočanin Milomira Ivan, vojnik, Bidžić Vojislava Srboljub, kapetan prve klase, Bijelić Vladislava Mirko, vojnik, Bjelobrk Josipa Darko, vojnik , Bogdanović Dragiše Slađan, vojnik, Bogdanović Miroslava Milan, vojnik, Bogdanović Nikole Rade, vojnik, Bogdanović Ostoje Mirko, vojnik, Bogojević Miodraga Bojan, desetar, Bogosavljević Bratislava Ivan, vojnik, Bogosavljević Milana Predrag, vojnik, Bojković Vukadina Slobodan, vojnik, Bojović Miroslava Predrag, vojnik, Bošković Vojina Radoman, desetar, Bošković Vukomiara Željko, vojnik, Božidarević Stojan Živorad, vodnik, Božilov Milorada Ljubiša, vojnik, Božić Boška Milenko, vojnik, Božović Branislava Miroslav, vodnik prve klase, Božović Zlatana Božidar, vojnik, Bugarić Vojina Jovan, pukovnik, Bujošević Vojislava Darko, vojnik, Bukumirić Sretka Radosav, vojnik, Bulah Vitalija Glebovič, vojnik, Bundalo Save Rade, vojnik, Bzovski Janka Zdenko, vojnik, Caričić Milovana Petar, vojnik, Cerna Jožefa Tibor, vojnik, Cimbaljević Milića Đorđe, vojnik, Cvetanović Dušana Ivan, vojnik, Cvetanović Staniše Bojan, vojnik, Cvetanović Stojadina Slavoljub, vojnik, Cvetić Dragana Srboljub, potporučnik, Cvetković Predraga Zoran, vojnik, Cvetković Vlastimira Srđan, vojnik, Cvetković Vukašina Boban, vojnik, Cvetković Čedomira Zoran, vojnik, Dacić Radoja Miodrag, vojnik, Dedić Branislava Ranko, vojnik, Denčić Ratka Mile, vojnik, Despić Dragoljuba Milomir, vojnik, Dilparić Milana Zoran, vojnik, Dimitrijević Bratimira Slaviša, desetar, Dimitrijević Vukašina Slaviša, vojnik, Dimitrić Mileta Borislav, vojnik, Dimić Mirka Goran, poručnik, Dinić Jovana Dejan, vojnik, Dinić Miroljuba Željko, vojnik, Dogančić Miloša Miladin, vojnik, Draganjac Slobodana Ivica, vojnik, Drakulović Radivoja Dragan, vojnik, Dronjak Radeta Branimira, kapetan prve klase, Dukić Bogdana Petar, vojnik, Dunjić Milana Đorđe, potporučnik, Dunjić Radovana Rašo, vojnik, Egerić Dragana Mladen, razvodnik, Erac Rodoljuba Radosav, vojnik, Erdeljan Milutina Sava, stariji vodnik prve klase,Erdoglija Dragoljuba Nenad, vojnik, Erčević Borivoja Ljubivoje, vojnik, Fatić Milete Zoran, vojnik, Filipović Ivana Siniša, vojnik, Filipović Ivana Slaviša ,vojnik, Filipović Sretena Zoran, vodnik prve klase, Filipović Stojana Božur , stariji vodnik, Filić Živojina Goran, vojnik, Fjodor Fjodorovič Šuljga, vojnik, Gajić Ilije Goran, vojnik, Gajić Radivoja Vukadin, vodnik prve klase, Gavrilović Slavka Zoran, poručnik, Gašparić Branka Slobodan, vojnik, Gladišev Lazara Miodrag, stariji vodnik prve klase, Glavčić Stojka Milivoje, vojnik, Gligorijević Stanislava Dobrivoje, vojnik, Gligorić Božidara Željko, vojnik, Glišić Sibina Milorad, potpukovnik, Gobeljić Radeta Vladan, vojnik, Gocić Novice Goran, vojnik, Golubović Žarka Nenad, vojnik, Gredeljević Rade Đuro, vojnik, Grubor Bore Siniša, vojnik, Grujić Gvozdena Ranko, vojnik, Grujić Nikole Milan, vojnik, Grujić Stanoja Života, vojnik, Guberinić Čedomira Miodrag, vojnik, Gucunja Kristivoja Miroslav, vojnik, Gudžić Tomislava Zoran, stariji vodnik, Gvozdenović Aleksandra Zoran, vojnik, Ibra Ganija Zaim, kapetan, Igić Slobodana Tomislav, vodnik prve klase, Ignjatović Jugoslava Predrag, vojnik, Ilić Cvetka Siniša, vojnik, Ilić Dragana Zoran, vojnik, Ilić Dragiše Dejan, vojnik, Ilić Milana Radiša, vojnik, Ilić Nedeljka Milivoje, kapetan prve klase,Ilić Radiše Toplica, vojnik, Ilić Radomira Bratislav, vojnik, Ilić Radovana Miroslav, vojnik, Ilić Stane Saša, vojnik, Ilić Čedomira Živojin, vojnik, Ivanković Mate Krunoslav, kapetan klase, Ivanović Ivana Ivica, vojnik, Ivanović Radoslava Predrag, vodnik, Ivanović Stanimira Velimir, vojnik, Ivanović Tomislava Zoran, desetar, Ivančević Dragana Dušan, vojnik, Ivković Živadina Dejan, vojnik, Ivović Slobodana Milovan, vojnik, Ivošević Pere Simo, potpukovnik, Jajić Milana Zvezdan, vojnik, Jakovljević Borivoja Miloje, vojnik, Janićević Aleksandra Dejan, vojnik, Janićijević Slavimira Bubiša, vojnik, Janković Milovana Srđan, vojnik, Janković Radojka Dragan, vojnik, Janković Stanimira Gavrilo, vojnik, Janković Tomislava Dragoslav, vojnik, Jasnić Miodraga Dragan, kapetan, Jasnić Stanimira Radojica, mlađi vodnik, Jeličić Nikole Ilija, vojnik, Jeremić Miladina Ivica, vojnik, Jeremić Milutina Vladica, vojnik, Jevtić Velimira Bojan, vojnik, Jevtović Radojka Milan, vojnik, Jokić Batrića Milan, vojnik, Joksić Milivoja Vladimir, vojnik, Jorgovan Mite Saša, vojnik Josić Dragutina Nikola, vojnik, Jotić Jovana..."

:hvala:

Back