Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.323
NATO Pakt je gađao voz koji nije bio vojni,gađali su zgrade koje nisu bile vojne zgrade.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nađi jedan dokument.Цркни од муке, ово је чиста истина документована
Nađi jedan dokument.
U Ukrajini ti to koliko sam bio vidio na druoj temi ne smeta previše i opravdavaš to time da je to sve valjana meta u slučaju da je jednu sobu u stanbenoj zgradi okupiralo 5 vojnika ili ako u civilnom vlaku ima 2 oficira (karikiram).. Dupli standardi?NATO Pakt je gađao voz koji nije bio vojni,gađali su zgrade koje nisu bile vojne zgrade.....
Gde si video NATO vojnike![]()
![]()
ја сам лично документ, учествовао у борбама на Кошарама , тамо сам рањен и могу са пуним правом да сведочим
Samo znamo da je Komrakov znao
Зини да ти кажемGde si video NATO vojnike
prosto ko pasulj...imali navodjenu raketlu kojoj su dohebali glavu sa selsinskim motorom sto se koriste na radarima i dok si reko keks nevidljive se strmopizdioPa evo ako vas interesuje kako smo im obarali avione mogu da pocnem...
Znači lažeš!Зини да ти кажем
Значи да си ти провокатор и да си овде само да би ширио дезинформацијеZnači lažeš!
E ako si ucestvovao , odlicno , to te ne cini vojnim strategom, ali mozes da budes jedan koji prica uz svog ugla...![]()
![]()
ја сам лично документ, учествовао у борбама на Кошарама , тамо сам рањен и могу са пуним правом да сведочим
Ja nе ширим niшта што не могу доказати!Значи да си ти провокатор и да си овде само да би ширио дезинформације
E ako si ucestvovao , odlicno , to te ne cini vojnim strategom, ali mozes da budes jedan koji prica uz svog ugla...
Jesu li Kosare izdaja, ostavljena vojska bez podrske, naguzena jedinica da se sama snalazi kako zna i ume...?
Ja inace nemam bas lepo misljenje o borcima iz rovova, posle susreta sa borcima iz rovova iz RSK, koji su unistili svoje zdravlje, ali njima mozak nije bio nikad bas neki jak argument, nego zdravlje....tako da njihovo misljenje je samo iskustvo ali vrlo usko i vrlo povrsno....
Ne samo zbog stalnong bivstvovanja na polozaju , pa nisu videli siru sliku , ne samo zbog toga..
Их...а можеш доказати да НАТО војници нису учествовали у борбама, организацији истих широм бивше СФРЈ?Ja nе ширим niшта што не могу доказати!