Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa normalno da je moguca promena pola, mislim, sta je tu mit?![]()
Čuo sam da su promena pola, oplođenje transova i dojenje sa silikonima nemogući... A opet, čuo sam i da sve to može. Da li neko zna šta je ovde istina, a šta urbana legenda... Pitam čisto iz znatiželje, jer sam čuo da je to sve velika marketinška manipulacija i obmana koju su Ameri ovde uvezli.
Da li moderatorke imaju silikone![]()
Ja nisam žensko.....![]()
Onda ti neće biti nikakav problem da okačiš sliku bez gornjeg dela odeće.
A da ti prvi okačiš sliku bez donjeg dela kupaćeg.....![]()
Čuo sam da su promena pola, oplođenje transova i dojenje sa silikonima nemogući... A opet, čuo sam i da sve to može. Da li neko zna šta je ovde istina, a šta urbana legenda... Pitam čisto iz znatiželje, jer sam čuo da je to sve velika marketinška manipulacija i obmana koju su Ameri ovde uvezli.
Znači moguća je promena polnog organa, ali ne i pola... Što će reći SAMO RUPICA ŽENU NE ČINI!
oplodjavanje istih. koje je nemoguce jer im fale ostali organi koji se koriste u tu svrhu. materica npr.
pol odredjuju i polni xromozomi, ajme meni
pa kako zamisljas da to promeni
dakle menja se samo fizicki izgled
odnoso od klitorasa prave kitu, zasivaju rupicu, seku sise, kljukaju je muskim polnim hormonima...
kitu seku prave klitoris,prave rupicu, stavljaju silikone u sise, kljukalju ga zenskim polnim hormonima...
E to, samo sto mislim da od klitorisa ne prave ceo penis, vec samo glavic![]()
e da to...ma ono je samo slikovito na brzinu...ovo tvoje je detaljnije![]()
Da li moderatorke imaju silikone![]()
Moguće je promeniti pol.
Nije izvodljivo roditi dete ako si nekada bio muško....
Žene sa silikonima doje decu....
Imaš još neko pitanjce il da zatvaram?
Pile ima botox u usnama, a bata Guja ima silikone u sisama![]()