Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto tebi smeta film o robocops-ima, tako izgleda moderna Sparta.Ja ne znam ko snima filmove o robocopsima, mi ili vi? I sta je tu humanije?
Многи филозофи су размишљали а и ткз. обични савремени људи размишљају о томе шта је уствари истина? Па јел имате неко своје виђење истине?
Мени се чини да је истина уствари све око нас, реалност, али само је питање на који начин неки појединац схвата реалност у којој је и живот који поседује као и могућности које му он пружа а ваљда од тога како ко види реалност, делимично зависи и како ће му живот изгледати. Нпр. неко види истину искључиво као неку светску правду, неко је види кроз уметност без обзира да ли је за њега уметност сликање, музика или техника и проналасци, неко као смисао живота итд...
Kada je Pilat pitao Isusa:"Šta je istina?", Isus je ćutao.Zbog čega mu nije odgovorio?Zbog toga što istina nije ŠTA, već KO. Niko, u istoriji čovečanstva, do tada, za sebe nije rekao da je ON ISTINA.
Da li posoji definitivna istina?Svaka laz je plod neke istine?ILI?
Zavisi koliko je uzimas u obzir...istina je sobstvena, i samostalna...ako ti na osnovu svoga misljenja, konta, uzimas kao takvu ona je samo tvoja...bez polemike....![]()
Postoji jedno oruzje mnogo strasnije od klevete- to je istina.
Znati istinu znaci znti sve.Znti dio bez cjeline znaci ne znati.Da li nam je prava istina dostupna???
Istinu ti mozes nekome prenjeti na svoj nacin, i smatrati je kao takvu, ali isto tako taj neko je moze dozivjeti kao ne istinu, zavisi koliko osoba ima talenta da prenese pravo znacenje jedne stvari, teme ili lika, a druga koliko je u mogucnosti da je shvati...ali u sustini mi cemo istinu gledati samo onoliko koliko mi smatramo i koliko mi vjerujemo da je nesto u stvari tako...a, polazim od sebe, da mi neko kaze samo dio neke price stvari ili bilo cega, ja mogu da razumijem cjelinu i sustinu (mozda ne uvijek, ali 98%)...jer licno, odrastla sam u okolini gde se puno ne pricaju prosto-prosirene recenice, gde su pogledi ponekad samo dovoljni, gde se cita izmedju redova, tako da kod mene i nema puno price...ali to je opet od covjeka do cojveka