Истина о Сребреници

Čovjek ostao u glavnom štabu tzv. armije bih do kraja rata i on piše "nije mogao biti tu"

Mustafa Hajrulahović Talijan

Završio je Vojnu Pomorsku akademiju u Splitu 1979. Napustio je JNA 1991. godine u činu kapetana korvete i pridružio se Armiji Republike Bosne i Hercegovine. Dio rata je proveo kao komandant Prvog korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine (1. 9. 1992-18. 8. 1993)[1], a kraj rata je dočekao u Glavnom štabu Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Imamo svi gugl, šta se privaljuješ.
GS ARBiH je brojio stotine ljudi. Rekao sam da Talijan nije mogao biti na sastancima uzeg rukovodstva sa Alijom. Sefer pogotovo.
Pa na svim saobraćajnim natpisima u gradu je prefarbana.

I na staroj željezničkoj stanici je uklonjena iako se radi o starom objektu.
Da ti ja ne bi stavljao sve gdje nisu prefarbane, daj ti meni par prefarbanih?
Jesi li na ovu staru zeljeznicku stanicu mislio?
2399769-1300.jpg

873x400.jpg

thae5ghsh.jpeg

GS ARBiH je brojio stotine ljudi. Rekao sam da Talijan nije mogao biti na sastancima uzeg rukovodstva sa Alijom. Sefer pogotovo.

Da ti ja ne bi stavljao sve gdje nisu prefarbane, daj ti meni par prefarbanih?
Jesi li na ovu staru zeljeznicku stanicu mislio?
2399769-1300.jpg

873x400.jpg

thae5ghsh.jpeg
Napisao sam da ste naknadno postavili i ćirilični naziv. Na onoj slici ga nije bilo.

Od Ilidže prema Kiseljaku svaki ćirilični natpis na auto cesti je prefarban.

Kako misliš član Glavnog štaba nije mogao prisustvovati sastanku sa glavnim komandantom? Kakva je to glupost? Po čemu nije mogao biti prisutan?

Ćirilični natpisi precrtani na putokazima u BiH​

Čim je ćirilica prešarana na ulazu u neki grad, to je poruka da Srbi u taj grad nisu dobrodošli", rekao je predsednik Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH, Đorđe Radanović​

Na potezu između Neuma i Mostara na mnogim putokazima precrtani su ćirilični natpisi naziva naselja, a po informacijama Odbora za zaštitu prava Srba u BiH, slična je situacija i u mnogim drugim opštinama širom BiH.
U tom odboru ističu da je ovakav primer uočen i na ulazu u Sarajevo iz pravca Pala te ocenjuju da je poruka jasna, prenele su Nezavisne novine.
"Čim je ćirilica prešarana na ulazu u neki grad, to je poruka da Srbi u taj grad nisu dobrodošli", rekao je predsednik Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH, Đorđe Radanović.

Zato sto bi to bilo NORMALNO, papane...zasto bi putnik morao da zna geografiju, pa da bi znao da do Banjaluke moze preko Doboja...to pokazuje kolika je vasa mrznja, a pricas bajke o Sarajevu, ko da smo mi sisali vesla...
Prvo se, nevaspitano deriste, nauci pristojno ponasaati, drugo nauci kako se stavljaju putokazi i po kojem kriteriju. Banja Luka nije ni na jednom od magistralnih pravaca (M-5, M-17, M-18 i M-19) koji vode iz Sarajeva. Ne postavljaju se putokazi po kriterijima suzivota... :hahaha:

Prvo se, nevaspitano deriste, nauci pristojno ponasaati, drugo nauci kako se stavljaju putokazi i po kojem kriteriju. Banja Luka nije ni na jednom od magistralnih pravaca (M-5, M-17, M-18 i M-19) koji vode iz Sarajeva. Ne postavljaju se putokazi po kriterijima suzivota... :hahaha:
Ne seri, dripcino...kako u Banjaluci postoje putokazi za Sarajevo...to je jednostavno normalno kod normalnih gradova...i ljudi...

Ćirilični natpisi precrtani na putokazima u BiH​

Čim je ćirilica prešarana na ulazu u neki grad, to je poruka da Srbi u taj grad nisu dobrodošli", rekao je predsednik Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH, Đorđe Radanović​

Na potezu između Neuma i Mostara na mnogim putokazima precrtani su ćirilični natpisi naziva naselja, a po informacijama Odbora za zaštitu prava Srba u BiH, slična je situacija i u mnogim drugim opštinama širom BiH.
U tom odboru ističu da je ovakav primer uočen i na ulazu u Sarajevo iz pravca Pala te ocenjuju da je poruka jasna, prenele su Nezavisne novine.
"Čim je ćirilica prešarana na ulazu u neki grad, to je poruka da Srbi u taj grad nisu dobrodošli", rekao je predsednik Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH, Đorđe Radanović.
Rekao si da su SVI presarani, a sada da je jedan iz pravca Pala...

Toliko... :klap:

Trolaj nekom drugom.

Back