Истина о Сребреници

Svaki sud je i politički sud, dakle i nepravedan. Ali ako ništa drugo, možeš biti sigurna da u hagu nitko nevin nije osuđen.
ako je sud nepravedan onda možeš biti siguran da su mnogi krvnici oslobođeni....a da su mnogi osuđeni za ono za što nisu krivi....sud je u biti bio samo pokriće kojim se trebalo opravdati NATO intervenciju i stvoriti lošei dobre momke a dobri su oni koji su ubili obitelj srpske familije u konjicu izvukli ga iz stana i streljali skupa s djecom da bi zatim djete preživjelo a ovi su ga drugi put ubili i za ro nisu muslimani osuđeni za ratni zločin već za mirnodobski...ako su svi osuđeni....ili ovi koji su u okolici bratunca streljali majke s djecom...

ako je sud nepravedan onda možeš biti siguran da su mnogi krvnici oslobođeni....a da su mnogi osuđeni za ono za što nisu krivi....sud je u biti bio samo pokriće kojim se trebalo opravdati NATO intervenciju i stvoriti lošei dobre momke a dobri su oni koji su ubili obitelj srpske familije u konjicu izvukli ga iz stana i streljali skupa s djecom da bi zatim djete preživjelo a ovi su ga drugi put ubili i za ro nisu muslimani osuđeni za ratni zločin već za mirnodobski...ako su svi osuđeni....ili ovi koji su u okolici bratunca streljali majke s djecom...
Ne raspravlja se sa turcinom kamufliranim...

To rvat nikad ne bi izjavio!

Ne zbog Praljka

Sigurno su neki krivi oslobođeni, ali ne vidim logiku da iz toga izvlačiš zaključak da su neki nevini osuđeni. Zašto ja nisam u Haagu?
I odlične su te fore sa dva puta ubijenim ljudima, nedoklanima i sve ostalo iz arsenala srpske mitologije

mladic.jpg
General pampers..

zašto hrvatska nije priznala srbin ako prvu hrvatsku žrtvu otađžbinskog rata...zašto zato što hrvati mrze srbe i izuzev 15% koji su im naklonjeni oni srbe doživljavaju kao vjerske i geopolitičke neprijatelje...još uvijek se sjećam kolika se galama digla oko nekog djeteta u zadru čini mi se koje je dobilo neku nagradu a otac mu je srbin i nije bilo primjereno da bude medijski eksponirano a da ne govorimo da su arseniju dediću u obiteljsku kuću u šibeniku bacili bombu...
Ogromnu većinu Hrvata zabole za Srbe, nebitni ste.
I naravno da si u devedestima imao budala koji su gledali rušenje Vukovara pa iz frustracija bacali bombe na srpske kuće, šta je tu čudno?
Da su Hrvati granatirali Zemun, vi bi Hrvate u Hrtkovcu gladili peruškom? Ups, niste ih gladili iako granate nisu padale na srpski teritorij

Sigurno su neki krivi oslobođeni, ali ne vidim logiku da iz toga izvlačiš zaključak da su neki nevini osuđeni. Zašto ja nisam u Haagu?
I odlične su te fore sa dva puta ubijenim ljudima, nedoklanima i sve ostalo iz arsenala srpske mitologije
zašto nisi...da nisi moda nevin ili ako to pitanje postavljaš znači da postoji krimen koji nije otkriven u tvom slučaju jer ga kriješ...mrtva usta ne govore...

I naravno da si u devedestima imao budala koji su gledali rušenje Vukovara pa iz frustracija bacali bombe na srpske kuće, šta je tu čudno?
Da su Hrvati granatirali Zemun, vi bi Hrvate u Hrtkovcu gladili peruškom? Ups, niste ih gladili iako granate nisu padale na srpski teritorij
ne bih rekao...hrvatima su srbi mjerilo svega...otvoriš novine imade da srbe bar dvaput spomenu na naslovnici ako nije mladić,đoković,vučić onda je tesla ...

Vidimo, mi nismo na nekom HR sajtu, forumu...

Pa nemoj biti naivna, navedi mi jedan pravedan sud u istoriji. Da nije možda nirnberški proces bio pravedan?
Ne znam i nije za poredjenje, samo znam da je oformljen da bi bio pravedan i bez uticaja lokalne politike. A ispalo je da je uticala globalna.

I da budem jasna i zavrsim natezanje, bilo je tu raznih sra.nja poput ovoga koja nisu za uzor i podrsku, problem je sto sva nisu osudjena kao ovo, a genocida nije bilo jer su jos uvek svi narodi tu i na svojoj teritoriji, sto se BiH tice. Da je bilo genocida neko ne bi postojao na toj teritoriji uopste.

A ako nekog nema na svojoj teritoriji to je Srba iz Krajine u Krajini. Ali jasno mi je da istoriju pisu pobednici, zato uostalom od pocetka i nisam bila za ovaj rat, ni po koju cenu.

Ne "pije vodu".
За?ебава те само, у ствари та мапа ~ показује етничко чишћење Срба из ФБиХ који су сведени на +-2%
док су бивши Муслимани у РС присутни са 1/2 од стања 1991 ... Можеш провјерити на ... http://www.statistika.ba

edwed..JPG

За?ебава те само, у ствари та мапа ~ показује етничко чишћење Срба из ФБиХ који су сведени на +-2%
док су бивши Муслимани у РС присутни са 1/2 од стања 1991 ... Можеш провјерити на ... http://www.statistika.ba

Pogledajte prilog 991554
Kakvo je ovo smece od stranice?
Zvanicni podaci Agencije za statistiku BiH su na: https://popis.gov.ba/

Back