Истина о Јасеновцу

Јел сте вратили Србима имовину?

Јел томпсон није напунио стадион максимира са 50.000 хрвата?

Јел томпсон није популаран у геноцидној творевини хрватској?

Јел ваша хрватска повијест, није пуна измишљотина о "храбрим" хрватима и само пар реченица о клању и протеривању Срба?

Јел већина хрвата не славе геноцид над Крајишким Србима?

Ти си доказао да си комуњара антиСрпска. Дебилно покушаваш Србима да представиш већину хрвата као добронамерне, кад стално већина доказују да су присталице усташа. Кад ћеш да нам комуњаро антиСрпска вратиш све Српске лешеве (најмање 700.000) што су твоји милосрдни хрвати поклали у Јасеновцу? Кад ћеш да нам вратиш Крајину?

smesan si....

@Oko Sokolovo

Malo tko je ovdje relevantan da piše o Jasenovcu,
još manje ih ima što su se tada i rodili.
A najviše bi ih moglo da piše o posljednjem ratu
i to sa jakim argumentima.

Ja o Jasenovcu jedino mogu da kažem da je ružna
epizoda hrvatske povijesti i ne ponovila se.
Stav o antifašizmu i NDH je vrlo jasan u hrvatskom ustavu.

Hrvati su za Jasenovac platili visoku cijenu u poratnom
razdoblju i 45 god. života pod patronom "Velikog brata"
Ni Njemcima niko nije osporio pravo na državu i zašto bi.
A hrvatska povijest je slavna, i ako ne budeš znao cijeniti
tuđu povijest nećeš znati cijeniti ni svoju.

@Oko Sokolovo

Malo tko ovdje je relevantan da piše o Jasenovcu,
još manje ih se tada i rodilo.
A najviše bi ih moglo da piše o posljednjem ratu
i to sa jakim argumentima.

Ja o Jasenovcu jedino mogu da kažem da je ružna
epizoda hrvatske povijesti i ne ponovila se.
Stav o antifašizmu i NDH je vrlo jasan u hrvatskom ustavu.

Hrvati su za Jasenovac platili visoku cijenu u poratnom
razdoblju i 45 god. života pod patronom "Velikog brata"
Ni Njemcima niko nije osporio pravo na državu i zašto bi.

e sad si nam rekao...epizoda hrvatske povijesti??!...pre ce biti dugometrazni film....vi platili neku cenu za ustastvo u ww2??tako sto ste dobili drzavu?pa zasto je samo Srbija razbijena pokrajinama a ne i Hrvatska?pa zbog takve "istine" se i slazem da ne treba da imamo cak ni susedske odnose a kamoli dobrosusedske..

e sad si nam rekao...epizoda hrvatske povijesti??!...pre ce biti dugometrazni film....vi platili neku cenu za ustastvo u ww2??tako sto ste dobili drzavu?pa zasto je samo Srbija razbijena pokrajinama a ne i Hrvatska?pa zbog takve "istine" se i slazem da ne treba da imamo cak ni susedske odnose a kamoli dobrosusedske..

S takvim gledanjem na stvari, teško da ćete imati ikakve susjedske odnose.
Razmisli što sam ja napisao a što ti, da li vi imate regulirano to u ustavu
i da li ste spremni pogledati i sebi u oči a ne samo drugima

S takvim gledanjem na stvari, teško da ćete imati ikakve susjedske odnose.
Razmisli što sam ja napisao a što ti, da li vi imate regulirano to u ustavu
i da li ste spremni pogledati i sebi u oči a ne samo drugima

prijatelju,ne znam sta vi imate u vasem ustavu oko fasizma niti sta mi imamo ali znam da u Srbiji nikada nije postojao nikakav "Jasenovac" za Hrvate...sta misli o fasizmu moja zemlja je pokazala u Drugom Svetskom ratu...kao i tvoja...sto se tice ovih "odnosa" ja i ne zelim da sa vama imamo bilo kakve...proteraste i pobiste onoliki narod u poslednjem ratu i OPET je drugi kriv...Demografska slika Srbije je ista i pre i posle devedesetih i pre i posle 45te...a kod vas?Velika vam je istorija,ali ona koju ste sami tudjom krvlju ispisali...da je Hrvatska platila za genocid nad mojim narodom 45te ili 95te,danas ne bi ni postojala...

Покажи ми редом Витезе твог рода,
Што балчаком с руку сломише ти ланце,
Где је Карађорђе твојега народа,
Покажи ми твоје термопилске кланце.
:?::?::?:

prijatelju,ne znam sta vi imate u vasem ustavu oko fasizma niti sta mi imamo ali znam da u Srbiji nikada nije postojao nikakav "Jasenovac" za Hrvate...sta misli o fasizmu moja zemlja je pokazala u Drugom Svetskom ratu...kao i tvoja...sto se tice ovih "odnosa" ja i ne zelim da sa vama imamo bilo kakve...proteraste i pobiste onoliki narod u poslednjem ratu i OPET je drugi kriv...Demografska slika Srbije je ista i pre i posle devedesetih i pre i posle 45te...a kod vas?Velika vam je istorija,ali ona koju ste sami tudjom krvlju ispisali...da je Hrvatska platila za genocid nad mojim narodom 45te ili 95te,danas ne bi ni postojala...

Pretjeruješ i gledaš samo u jednom pravcu, ne vrijedi nastavljati.

ja jesam za dobrosusjedske odnose, ekonomija i sl. stvar nema
nam druge, ako ne želiš getho

Покажи ми редом Витезе твог рода,
Што балчаком с руку сломише ти ланце,
Где је Карађорђе твојега народа,
Покажи ми твоје термопилске кланце.
:?::?::?:
Bih rado, ali tema je Jasenovac, mnogi bi me kritizirali,
stavit ću na nekoj progodnijoj temi..

Evo, recimo prvi hrvatski ban Porin

Lažeš da nije bilo konc-logora u Srbiji tu pred nosom ti na Banjici!To što nećeš da znaš e to ti se zove selektivna amnezija.

Pitanje da l je na Banjici za ceo rat bio zatocen i jedan jedini hrvat....uglavnom cetnici i partizani (i njihove pristalice), i svi oni koje je Gestapo smatrao opasnim...

Neverovatno glupo 'poredjenje'....

jaoj,sad da pronadjem nesto o logoru na Banjici i naletim na njihove "istoricare" sta su o tome napisali..kako prekrojiti istoriju....chovece,posle ovakvih svinjarija treba i ove nase "demokrate" da se zamisle sa kim bi oni da prave susedske odnose...e jesu Hrvati ustase...izvinjavam se sto skrecem temu ali treba da ljudi vide sa kim imamo posla!
http://www.hic.hr/books/jugoistocna-europa/stefan.htm

Back