Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Inače, i meni se čini da je fora sa abortusom da se vrši do 3-eg meseca jer u trećem počinje rad srca. Mislim, tako se sećam i tako su me učili. E sad, da li se promenila tehnologija ili moral..... ebem ga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti ne govoriš. Ja bih. Mislim da je apsolutno nebitno za ovu temu kada i da li srce počinje da kuca.Поновићу: реплицирам на медицинску дезинформацију коју је неко овде изнео, не говоримо ни о чему другом.
Ne zaboga. Osim činjenice da ne znam da li buba rus uopšte ima srceА ти ту не видиш ништа ''страшно''?????![]()
ali mislim da se ni ti ni ja ni ova devojka što je to napisala nismo mnogo osvrtali na to.....
,a meni je itekako bitno da li kuca srce,ili ne.A da li ipak aborus mogu bolje razumeti zene koje imaju decu,kojima je taj instinkt vec razvijen?
Ako ne umete da diskutujete,mislim iz iskustva,onda bolje cutati,je li?
Nekome se nikada ne razvije svest,a meni je itekako bitno da li kuca srce,ili ne.

) i pustićemo vas/njih odrasle, da ne kažem matore..... da se izjašnjavate jer mi o životu niš' ne znamo
samo se 'vako proseravamo.....
Jao u pravu si. Mi mlade i neiskusne ćemo da ćutimo po..... pa, po svim pitanjima) i pustićemo vas/njih odrasle, da ne kažem matore..... da se izjašnjavate jer mi o životu niš' ne znamo
samo se 'vako proseravamo.....
Čim se isporađamo dolazimo da se zapljunemo kako smo videle srce NAŠEG fetusa pa mora biti da je to nešto tako užasno objektivno i pametno učiniti.....![]()

a ne ne...ovo sto je Lexa pomenula je kljucni moment;
tj. fino je to sto se primate na "emocije" i pricate o radu srca...
al nije fino sto ne pricate o razvoju mozga...
to mozda nije toliko...romanticno, ali je upravo ono sto razdvaja
grudvu stanica i zivo bice...svjesno...![]()
Јел уме неко овде да чита српски?
Жена је изнела ДЕЗИНФОРМАЦИЈУ да срце почиње да куца тек у 3. месецу! Ја само износим тачну МЕДИЦИНСКУ ЧИЊЕНИЦУ и ништа вишеееее!
Овде је тренутно само Лекса та која прича о патетици, моралу, осећањима, романтици и сличним стварима. Обрати се њој.

Ne bih da zvučim mnogo ljubopitivo al'... ko?

Јел уме неко овде да чита српски?
Жена је изнела ДЕЗИНФОРМАЦИЈУ да срце почиње да куца тек у 3. месецу! Ја само износим тачну МЕДИЦИНСКУ ЧИЊЕНИЦУ и ништа вишеееее!
Овде је тренутно само Лекса та која прича о патетици, моралу, осећањима, романтици и сличним стварима. Обрати се њој.

pod broj jedan abortus je zabranjen nakon 3 nedelje trudnoce. a srce pocinje da kuca u 3 lunarnom mesecu. tako da onda kad se razviju exstremiteti abortus je vec zabranjen. tako da nemoj lupati gluposti u koje se ne razumes. jer kad dete ima razvijeno sve to sto si ti napisala abortus je vec uveliko zabranjen.
.To kao prvo,a kao drugo,prestanite se praviti tupavi da kao ne shvatate sta Helen pokusava da kaze i zbog cega je bila rasprava.
...Шта све човек овде неће прочитати....![]()
a Lexa priča o patetici
Oh hvala ti..... najozbiljnijeNisam ja matora,ti si mlada.![]()
baš upadam u krizu kako počinjem da starim, provaljujem i neke bore i to
Врагана, рекох - обрати се Лекси, не мени.
Ја само полемишем са овим ставом који је изнео НЕТАЧНЕ информације - И НИШТА ВИШЕЕЕЕЕ!!!
(Ово објашњавам већ 4. пут.)

![]()
Ali, kako možemo beeeeeeebu da poredimo sa bubom. To je beeeeebaa Lexa priča o patetici
![]()
![]()
)