ISTINA O ABORTUSU?

• Začetnik teme Začetnik teme Senka Z.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posebno u Srbiji, gde je natalitet i onako prenizak, pitanje abortusa se MORA resavati drasticno.

To je i PITANJE DRZAVE, a ne samo licno pitanje pojednica.

Svaka zena koja abortira trebala bi biti automatski osudjena na tri godine strogog zatvora kao i lekar koji je to uradio.

Tom ZLU se hitno mora stati na put.

Iz VARVARSTVA se samo varvarskim metodama moze izaci. (I to je takodje demokratija!)

Ja nisam nikada abortirala i ne moram da umirujem svoju savest.Ali to ne znaci da cu roditi 10-oro dece,ako 10 puta zatrudnim.
Ja sam protiv abortusa kao vida kontracepcije,necu da se ponavljam,ali u nekim slucajevima i te kako odobravam.
Ne razumem tako radikalan stav.Nemoj da se ljutis,ali deluje malo fanaticno.:confused:

Мало си лупио сада. Абортус се у нашој земљи ради само до одређеног броја недеља од зачећа (проверићу клико), али никако од 4-5 месеци!
Друго, како то може да зна жена која је на столу под анестезијом?

Ja nisam nikada abortirala i ne moram da umirujem svoju savest.Ali to ne znaci da cu roditi 10-oro dece,ako 10 puta zatrudnim.
Ja sam protiv abortusa kao vida kontracepcije,necu da se ponavljam,ali u nekim slucajevima i te kako odobravam.
Ne razumem tako radikalan stav.Nemoj da se ljutis,ali deluje malo fanaticno.:confused:

Nadam se iskreno da ce Srbija do tada doneti Zakon o strogoj zabrani abortusa.

Pa delujem fanaticno...tolika UBISTVA i niko nista...Da li smo mi normalni?

Ocito da imas posla sa magarcem cim ti puca kondom.

Sa normalnim muskarcem NIKAD ne puca.

ЈА сам питала за пукнут кодом (а иначе, немам то искуство)!
И не говоримо овде о себи, човече, причамо о принципу. Покушај да се издигнеш изнад личног.

Мало си лупио сада. Абортус се у нашој земљи ради само до одређеног броја недеља од зачећа (проверићу клико), али никако од 4-5 месеци!
Друго, како то може да зна жена која је на столу под анестезијом?

To MENI nemoj da pricas, to pricaj ovima koji jos nisu bili trudni.

Rade se i abortusi od 7 meseci!

ma nemoj.
a sta bi ti,da muskarci odlucuju?
sve zavisi od situacije u kojoj se devojka nalazi!!!
ja bi volela da je sto manji broj abortusa..
al ne,ti si se zakacio za PRAVO!
jel mi ovde raspravlamo o ovoj temi,ili o tome kako zene "nemaju prava" da donose odluke same za sebe!!!!!!!!!!!

Nadam se iskreno da ce Srbija do tada doneti Zakon o strogoj zabrani abortusa.

Pa delujem fanaticno...tolika UBISTVA i niko nista...Da li smo mi normalni?

Ја се слажем да то јесте у неку руку убиство.
Питање је само да ће се смањивање тих убистава решити тако што ћемо жене отерати код баба врачара да им иглама за плетење врше абортусе (као што су то радиле наше бабе), тако што ћемо мајке које не желе 6. дете слати на робију, а њихово петоро деце у дом...тако што ћемо натерати петнаестогодишењу децу да рађају децу (и тиме унесреће и себе и то дете)...или што ћемо се залагати за ЕДУКАЦИЈУ И МУШКАРАЦА И ЖЕНА?!

(А после одем на Политику а тамо ми сви кажу: шта ће нам сексуално васпитање у школама, и ја сам се учио на улици, па шта ми фали?!:roll:)

A mislis?

Pa ne bi znao da je postojao ni da ga ubijes od jedne godine!

Znas li ti kako se dete rita i otima dok ne umre u majcinoj utrobi?

Pitaj neku zenu koja je malo kasnije abortirala, od 4-5 meseci..

abortusi se u normalnim okolnostima vrse do 10 ili 12 nedelje, najkasnije
a regularno u 7-8
ti bi, "celicni misu" mogao malo sjesti i procitati ponesto prije nego krenes lupetati...

ps "normalnom muskarcu ne puca kondom" ; sjajno...sta ti je ovo?
"argument" u sudskoj parnici Johna Doa vs Durex?
si ti vido kondom ikad...live? :lol:

slazem se...
ti,misu,kao da vrsis atentat na zene.. alo,nisu sve iste!
naravno da ima bezosecajnih ku_cki kojima je to kao dobar dan..

Back