- Poruka
- 29.534
Da, ali isto tako ne vredi ni indoktrinacija u odredjeno ucenje.![]()
da naravno da ne vredi ...
a istina se zna
otrivena je poniznim ljudima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali isto tako ne vredi ni indoktrinacija u odredjeno ucenje.![]()

BOZJE OSOBINE
glavne su
LJUBAV
PRAVEDNOST
MUDROST
MOC
i u savrsenoj su ravnotezi....
a sam Bog Jehova je LJUBAV "1.Jovanoma 4:7
7 Ljubljeni, ljubimo jedni druge, jer je ljubav od Boga, i svako tko ljubi rođen je od Boga i pozna Boga!
8 Ko ne ljubi, nije upoznao Boga, jer Bog je ljubav.
takodje je PRAVEDAN
Psalam 11
7 Jer Jehova je pravedan, on ljubi djela pravedna.
Čestiti će gledati lice njegovo.
[
Ni ne znaš o čemu se radi, a znaš da nije nelogično.Pa nema tu nelogicnosti nego pogledacu sta je tebi nelogicno
stavi link ili citate da vidim o cemu se radi)
Ti sebe smatraš poniznom?da naravno da ne vredi ...
a istina se zna
Ti sebe smatraš poniznom?
Interesantno, jer na osnovu tvojih postova stiče se utisak da si poprilično daleko od poniznosti....
)))Naravno. Utisak uvek može biti pogrešan. A i ne mora....pa utisak uvek moze biti pogresan)))
i sta je zapravo poniznost...
)
Lepo ti srce...Nekad se postignu velike koristi sa samo malo poniznosti…
![]()

Stvar je što sam ti rjeko da "ako me ne budeš zatrpavao pitanjima" mislio sam na JEDNO pitanje ali si postavio 3-4. Kao i gore drugom članu što sam reko:Harec to isto si i meni rekao pre 3 meseca pa sam ti poslao nekoliko ptanja na pp i nikad odgovora....

Lepo ti srce...
Tačno. Nekada se postignu velike koristi sa samo malo poniznosti....
Šta misliš kakav utisak ostavlja osoba koja za sebe tvrdi da zna apsolutnu Istinu?
Zar ne misliš da je bolje i korisnije priznati da ne znaš baš sve, jer je ljudski um ograničen i ne može znati sve?

Ako je kolega postavio 3-4 pitanja, a ti hoćeš da odgovoriš na jedno, onda izabereš ono na koje hoćeš da odgovoriš.Stvar je što sam ti rjeko da "ako me ne budeš zatrpavao pitanjima" mislio sam na JEDNO pitanje ali si postavio 3-4. Kao i gore drugom članu što sam reko:
1.Šta je "kontradiktornost" mišlim šta se stim podrazumjeva?
jer je bitno šta tko pod tim pojmom pordazuljeva....i onda:
2.eto postavi JEDNU kontradiktornost ..........
radi svojeg dragocjenog vrjemena tražim jedno jer odgovori su na njemački a prjevod oduzima puuuuno slobodnog vrjemena
srdč. pozdrav
To sam samo na brzinu"izbacio kontradiktornosti koje su mi tog trenutka pale na pamet.Stvar je što sam ti rjeko da "ako me ne budeš zatrpavao pitanjima" mislio sam na JEDNO pitanje ali si postavio 3-4. Kao i gore drugom članu što sam reko:
1.Šta je "kontradiktornost" mišlim šta se stim podrazumjeva?
jer je bitno šta tko pod tim pojmom pordazuljeva....i onda:
2.eto postavi JEDNU kontradiktornost ..........
radi svojeg dragocjenog vrjemena tražim jedno jer odgovori su na njemački a prjevod oduzima puuuuno slobodnog vrjemena
srdč. pozdrav
Ako je kolega postavio 3-4 pitanja, a ti hoćeš da odgovoriš na jedno, onda izabereš ono na koje hoćeš da odgovoriš.
Na ovom forumu je postavljeno kontradiktornosti sigurno više od 20, i ni na jednu nije dat valjan odgovor. Ako je argument za neodgovaranje to što nema jedna, nego 20, onda taj argument ne pije vodu.
Pa sada, tvrditi da Biblija nema kontradiktornosti znači ignorisati dobar deo tema koje su otvorene na ovom forumu.
Kao što rekoh, postoji pravoslavna istina, katolička istina, adventistička istina, baptistička istina.... jevrejska istina, šiitska istina, sunitska istina......
Nisam jedina kojoj Bog otkriva istinu, jedna od milioni ljudi na ovom svetu.....
Možeš li svojim rečima opisati kako miriše ruža?ISTINA je nesto sa cim ja zivim.... nesto najnormalnije.....
Da li znaš Istinu, ili deo koji ti je Bog otkrio?Bog svima otkriva istinu ako je zele spoznati ...
kao sto i kaze Biblija "ON zeli da svi dodju do spoznanja istine da bi se spasili "
Istina je apsolutna a koliko je Bog otkriva nama toliko mozemo i spoznati....
vec ti lepo rekoh da cemo je u vecnosti spoznati u potpunosti...![]()

ISTINA je apsolutna i jedna![]()
Ako je kolega postavio 3-4 pitanja, a ti hoćeš da odgovoriš na jedno, onda izabereš ono na koje hoćeš da odgovoriš.
Na ovom forumu je postavljeno kontradiktornosti sigurno više od 20, i ni na jednu nije dat valjan odgovor. Ako je argument za neodgovaranje to što nema jedna, nego 20, onda taj argument ne pije vodu.
Pa sada, tvrditi da Biblija nema kontradiktornosti znači ignorisati dobar deo tema koje su otvorene na ovom forumu.
Razočarao me tip a bio tako ljubazan a sad namjerno ignorira.
ma ne ignoriram nego nemam vrjemena za traženje, a i nitko ne daje neki link, osim što je kolega na PP pisao. Eto šanse da se revaširamo post: #320 imate vrjeme do sutra naveće, pa se čujemoRazočarao me tip a bio tako ljubazan a sad namjerno ignorira.

da naravno da ne vredi ...
a istina se zna