gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Ne znaš ti ništa ćurko jedna.Neznam ćirilicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaš ti ništa ćurko jedna.Neznam ćirilicu
Evo ga licemer. Pravoslavni vernik pun mržnje.Поздрав муслиманима од Грка!
![]()
"Ja znam da ništa ne znam."Ne znaš ti ništa ćurko jedna.
Клекни пред Богом неверниче. Снаћи ће те тешка мука којом Господ васпита своју децу и чисти им душу.Evo ga licemer. Pravoslavni vernik pun mržnje.
zemljaci od @Storage TemptationПредузете мере због инцидента на помену страдања Срба - истицали заставе ИСИС-а и "Алаху екбер"
Министарство рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске најоштрије је осудило инцидент због истицања застава "Исламске државе" и поклича "Алаху екбер!"
ИЗВОР: ТАЊУГ ПОНЕДЕЉАК, 13.09.2021. | 17:05
"Осуђујемо овакво непримерено и срамно понашање групе људи у аутомобилима који су ометали парастос у Стогу с циљем застрашивања и онемогућавања Срба да достојанствено одају почаст жртвама и да се неки од њих врате на своја вековна огњишта у Возући, долини реке Криваје и јужног Озрена", наводи се у саопштењу достављеном медијима.
Реч је, истичу, о непоштовању бројних жртава које су муџахедини 1995. године на овим просторима зверски убили, са истим покличем, носећи исте заставе "Исламске државе".
То је, наводе, очигледан пример шта Срби повратници могу да очекују у овом делу Федерације БиХ.
У Министарству рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске истичу да је све изгледало још срамније и додатно узнемирујуће јер се инцидент догодио у присуству полицијских службеника ФБиХ који су обезбеђивали скуп "Стазом егзодуса".
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=13&nav_category=167&nav_id=1922117
Босански муслимани више и не крију да су заговорници ИД. Жалостно је што либерални запад то никако да схвати.
Kome je do morala nek ide u crkvu"Ja znam da ništa ne znam."
- Zoran Đinđić
Mržnja seje iz vas pravoslavnih. Licemerje vam je ogledalo duše.Клекни пред Богом неверниче. Снаћи ће те тешка мука којом Господ васпита своју децу и чисти им душу.
Уживаћеш када се прочистиш.
Ni on nije bio bolji od tebe."Ja znam da ništa ne znam."
- Zoran Đinđić
Само призивај болест. Гневи Бога.Mržnja seje iz vas pravoslavnih. Licemerje vam je ogledalo duše.
Ti si klicemer i piun si mržnje.Само призивај болест. Гневи Бога.
Није ти то паметно пријатељу. Молим те да се опаметиш.
Pobeda bi bila slavnija da je Sarajevo dobilo status Distrikta, kao Brčko! Na koji foru je to postalo Brčko? Tamo ima više marsovaca nego Srba?Опсада је муслиманска пропаганда, а РС је српска победа.
Ne rži.Ti si klicemer i piun si mržnje.
Ništa od toga.Опсада је муслиманска пропаганда, а РС је српска победа.
Pošto za tebe Bog postoji ti si onda u opasnom problemu.Ne rži.
Poslaću ti Oca Pahomija da te poduči liturgiji i pričešću. Da ti očisti dušu.Pošto za tebe Bog postoji ti si onda u opasnom problemu.
Dobro tebe je Pahomije očigledno "obradio".Poslaću ti Oca Pahomija da te poduči liturgiji i pričešću. Da ti očisti dušu.
?? da je to bio plan, onda bi sve počelo ovako, po Ustavu SFRJ:Ništa od toga.
Vaš plan Socijalističke Partije Srbije bio je aneksija Bosne.
Nemačka je porazila vas levičare
evo ti gomile muslimanskih migranata u Srbiji...trenutno je na vlasti hardkor koalicija srpskih patriJota radikala i socijalista...ni ostali nisu bolji, alli bar se ne zaklinju toliko u srpstvo@fosilvaso Стаљин није светац, али за нас и најгоре грузијско копиле би био бољи избор него усташа. Еј човече усташу изабрани на нам кроји судбину, па чудо једно да уопште постојимо.
Бугарска под Стаљином и касније под другим лидерима СССР-а, није изгубила ни педаљ територије, а допустили су им да организују ''турску екскурзију'', када су 80их готово етнички очистили своју територију.
Србија под Титом, изгубила силне територије, многи Срби су конвертовани у неке нове нације, а саму Србију је населио шиптарским исламистима који су после смрти тог црвеног усташе успели да окупирају КиМ.
To што је вођа бивши радикал, не значи да СНС секта није препуна прелетача који су дошли из Г-17, ДСа ... разних весића, триванки, чомићки итд.evo ti gomile muslimanskih migranata u Srbiji...trenutno je na vlasti hardkor koalicija srpskih patriJota radikala i socijalista...ni ostali nisu bolji, alli bar se ne zaklinju toliko u srpstvo
pa ja i to kažem...ni ostali nisu bolji...a zbog čega napredni radikal prima pobbegulje kod sebe...do juče ih optuživao za lopovluk, a onda ih udomio kod sebe???To што је вођа бивши радикал, не значи да СНС секта није препуна прелетача који су дошли из Г-17, ДСа ... разних весића, триванки, чомићки итд.
Da ali ti si se predstavljao kao VuqIerjugend, a sad si eksponiran kao ljubitelj migranata.To што је вођа бивши радикал, не значи да СНС секта није препуна прелетача који су дошли из Г-17, ДСа ... разних весића, триванки, чомићки итд.