Struja poskupljuje zbog MMF-a i domaćih društvenjaka

Šmrču kao pobesneli tipografske greške su ništa naspram ostalog.
1000008588.jpg

"UČI SINE DA SE NE MUČIŠ BEŽI OD MOTIKE SAMO GRABULJE"
beše to čuvena socijalistička krilatica koja se upila u narodnu logiku koja i bez iste nije bila na zavidnom nivou.

Jasličari i društvenjaci kao neproizvodni kadar (parazit je lep sinonim) koštaju.

Da se ne muče kao u rodnom kraju - ne muče se, ali nigde nije pisalo da taj nerad neće koštati.
Džaba knjiga kad pameti nema.

Pod hitno pogasiti tzv "društvene" (neproizvodne) fakultete koji su samo rasadnik korisnih parazita.
Kad pogledamo "najuspešnije" političare mahom se pozivaju na pravni fakultet.
Eto, za početak to sranje zaključati i pretvoriti u muzej da deca na ekskurzijama gledaju šta ne treba raditi.

NEODGOVORNA DRUŠTVA MORAJU PROPASTI

Kant-autorska tema

Danas sam pojeo kilo mesa.

Ziveo Vucic i trzisne cene!

beše to čuvena socijalistička krilatica koja se upila u narodnu logiku koja i bez iste nije bila na zavidnom nivou.

Jasličari i društvenjaci kao neproizvodni kadar (parazit je lep sinonim) koštaju.

Da se ne muče kao u rodnom kraju - ne muče se, ali nigde nije pisalo da taj nerad neće koštati.

Pod hitno pogasiti tzv "društvene" (neproizvodne) fakultete koji su samo rasadnik korisnih parazita.
Eto, za početak to sranje zaključati i pretvoriti u muzej da deca na ekskurzijama gledaju šta ne treba raditi.

Kant-autorska tema
Ovo samo budala moze napisati, deletaj nalog

fakulteti su problem a ne sns koji ima apsolutnu kontrolu na potrosnju...u 3 sata oni potrose vise nego svi faksevi...bas nam je problem onaj sloj drustva koji je najvise protiv trenutne vlasti, ma je li??

Zbog jada i bede u novinarskom sektoru (i to zatvoriti) jedva nadjoh tarife od oktobra.
Svi se uhvatili papagajski kako sa 1600Kw crvena zona 1200Kw
A dalje ćuru ćuru

E Stojko je našao
Zelena tarifa je sve do 350Kw, plava do famoznih 1200 a ovi što bi tralala život - nek plaćaju
Leti hoće 12 stepeni zimi hoće 37
Plati pa klati
Treba prvo ukinuti ovim socijalnim slucajevima da im se ne sece struja.

On uzme neku potvrdu iz socijalnog da je socijalni slucaj, nabije 100.000 racun za struju, i niko mu ne sece, zbog potvrde.

Onda napravi slavu od 400 evra.

Komunizam je zlo.

za prelazni period odes u parkic i pokrades daske sa klupa, tako rade..
Postavili kamere zbog dasaka...
Ali nije pomoglo...ja bas i ne znam kako i sta , ali znam da nije pomoglo...
Sad je predlog jedna klupa jedan policajac.....
Jedna skola 3 policajca...
Jedan caci objekat, 40 policajaca
jedno SNS srediste, 100 policajaca
bato moj te klupe vrede hiljadu evra po komadu ahahahaha skupo je to za grejati

Kant-autorska tema
tumblr_inline_p7lgvi3bBf1rhe4qe_500.gifv

Drugosrbijaneri navikli da se tuširaju svaki dan po dva puta.

Pa ne može tako baki, šta Stoiku fali što bojler pali samo nedeljom u noćnoj tarifi?
Podseti me na legendarne "Zvono" sendviče u Starine Novaka, ne znam da li još rade, nisam godinama bio u tom kraju.
Uđem ja, tražim omlet sendvič, viče prodavac, jedan omlet sendvič, jes prao ruke, odgovara ovaj, što, jel subota danas? Čujem iz kuhinje, je li, da mu damo ona zelena jaja, ne smrde mnogo, greota das baci? Provrištah:hahaha::hahaha:

Back