- Poruka
- 73.891
Jel to od inat, pa inače?ona je uvek - inace![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to od inat, pa inače?ona je uvek - inace![]()

Имам осећај да си ти, када се пожалиш, као ја са мојим проблемом који никако да решим.Gde to najskuplje baš! ♥
Mislim da ništa ne ostaje nepromenjeno. Problem rešiš, neki lakše, neki teže, ali te i to promeni. A ima i onih koji traju i traju, pa naučimo da živimo sa njima. Zato, dan po dan, korak po korak, bora po bora, imam utisak nekad da ako pričam, sve što me muči postane još veće. Ali moramo hrabro, jer život je ovaj jedan, na kraju iza nas ostane samo sećanje i gomila zemlje obeležena krstom. Da bi vredelo, moramo živeti što življe. Drži se i zapamti, i to će proći. Sve se reši dok je glava na ramenima.Имам осећај да си ти, када се пожалиш, као ја са мојим проблемом који никако да решим.
И да решим, осећам да никада неће бити као пре...

nije ni rekla da vozi.. mozda na biciklicinikad ne bi reko da ti vozis auto![]()

Meni je nekad lakše da podelim ovde, gde sam Red, a ne ona koja sam rođena. Jer ovde je lako, praktično nikog i nije briga. U stvarnom životu, neko će da brine, a ja to ne volim.Исто... Нешто је лакше ако поделим, а нешто, баш супротно, ако ћутим.
Nije to teško, evo ja nekako vozim već 7 godina. Mislim, pa kad ja mogu, svako može.Не бих ни ја рекла да возим. Али ето, возим. Некако![]()
Тако ме је другарица тешила: "Сети се ко из твоје генерације ради као возач (мисли на шлепере и то)"Nije to teško, evo ja nekako vozim već 7 godina. Mislim, pa kad ja mogu, svako može.
Мени често добра намера других и утеха отежају све. Баш то што кажеш, изгледа још веће. Овако и заборавим, на тренутак. Онако ме увек неко бригом опомене. И буде још горе.Meni je nekad lakše da podelim ovde, gde sam Red, a ne ona koja sam rođena. Jer ovde je lako, praktično nikog i nije briga. U stvarnom životu, neko će da brine, a ja to ne volim.
Ja kad vidim ko vozi taksi kod nas, odmah umislim da sam neki profi vozač. Bustujem ego samo tako, a muž i brat me zezaju kako nikad ne vozim petom. Ja kao "nemoj da zezaš da imamo petu!"Тако ме је другарица тешила: "Сети се ко из твоје генерације ради као возач (мисли на шлепере и то)"

Зар није 5. само за аутопут!?Ja kad vidim ko vozi taksi kod nas, odmah umislim da sam neki profi vozač. Bustujem ego samo tako, a muž i brat me zezaju kako nikad ne vozim petom. Ja kao "nemoj da zezaš da imamo petu!"![]()

Ali kod mene i to kako kad, nekad sam ratnica i mogu sve sama, jača sam nego ikad. A nekad sam mala devojčica kojoj treba zagrljaj i da neko pita kako sam. Ima veze sa onim inatom/inače odozgore i sa mesečevim menama.Мени често добра намера других и утеха отежају све. Баш то што кажеш, изгледа још веће. Овако и заборавим, на тренутак. Онако ме увек неко бригом опомене. И буде још горе.

Као и код свихAli kod mene i to kako kad, nekad sam ratnica i mogu sve sama, jača sam nego ikad. A nekad sam mala devojčica kojoj treba zagrljaj i da neko pita kako sam. Ima veze sa onim inatom/inače odozgore i sa mesečevim menama.![]()

Најозбиљније проблеме не делим.Исто... Нешто је лакше ако поделим, а нешто, баш супротно, ако ћутим.
Ne znam ja, kod mene to nema. Ni peta, ni autoput.Зар није 5. само за аутопут!?![]()

За срце си ме ујела.Meni je nekad lakše da podelim ovde, gde sam Red, a ne ona koja sam rođena. Jer ovde je lako, praktično nikog i nije briga. U stvarnom životu, neko će da brine, a ja to ne volim.
Izvini, teta Mina!За срце си ме ујела.

A мени то зависи од... Не знам чега.Најозбиљније проблеме не делим.
Ни са ким.
Само породица и ја.
Остало, тра ла ла проблемчиће, могу да делим, чак и да се нашалим на тај рачун.
Како да не, ја из 1.одмах у 5.@mina68 , a jel imaš ti petu?![]()

То једно тешко носимо, сродимо се са њим, али нас сломи безброј нагомиланих ситница, као кап која прелије чашу.A мени то зависи од... Не знам чега.
Нешто, објективно много озбиљније далеко лакше прихватим и гурам док се на, гледано са стране, ситницама сломом али мени тааако тешко то падне.
ne, za autoput je sestaЗар није 5. само за аутопут!?![]()

Eto ti sad! Ja ni petu nemam...ne, za autoput je sesta![]()