Ovde stvarno svakakih budala ima[emoji53]Svako ko pristaje na te uslove i odlazi radi za tu bedu, duboko u sebi dobro zna da njegov rad ustvari ne vredi ni toliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde stvarno svakakih budala ima[emoji53]Svako ko pristaje na te uslove i odlazi radi za tu bedu, duboko u sebi dobro zna da njegov rad ustvari ne vredi ni toliko.
oko tih pelena je malo prenaduvano. ja imam skoro pet banki (besika i prostata vise nisu kao nekada) i u toku osmocasovnog radnog vremena odem jednom na pisanje. aj bre vise ne serite. to je bilo upuceno likovima koji bi na pisanje satro jer ne mogu bez 10 cigaret pauza (relikt socijalizma).
i zaista , ko za 8 sati pisa 5 puta ili nek leci besiku, ili nek da otkaz, ili nek nosi pelene. zamisli da hirurg radi operaciju na mozgu 5 sati i ide 5 puta da pisa?
Nisi ti njega valjda počeo da ga s'vaćaš ozbiljnoNormalno da nije jaka, ako bas zelis da uporedjujes uporedi Skotsku IT industriju sa Srpskom IT industrijom pa ces videti sta znaci imati IT industriju. Zasto bas sa Skotskom pa zato sto su zemlja priblizno iste velicine i po broju stanovnika i po povrsni. Inace u Skotskoj je IT industrija ozbiljno potpomognuta od strane drzave naravno ne prostim razbacivanjem sredstava.
Sto se tice toga da ne postoji mobing u IT industriji u Srbiji opet ti kazem to nije vidljivo jer je jako mali broj zaposlenih u tom sektoru na nivou drzave sa jedne strane, a sa druge strane uvek mozes posetiti usko strucne IT forume i videti da jos kako postoje problemi sa neplacanjem zarada, sikaniranjem radnika, prekovremnim radom itd.
Ovde stvarno svakakih budala ima[emoji53]
U menadzerisanju. Srbi su uzasni u tome, ne znaju da vode i organizuju ljude. I onda su ti nizi organizatori i menadzeri su stalno pod pritiskom od visih, i oni taj pritisak ne umeju da kanalisu kao prave vodje, nego im je vodjenje ljudi, organizovanje ljudi, jedan blagi uzas i bruka.
U Srbiji postoji ekstreman manjak dobrih menadzera, to je najdeficitarnije zanimanje, iako se ljudi cesto zezaju sa time jer imamo masu besmislicarskih fakutleta koji su formalno menadzerski, a gde ne naucis nista.
Kad si već kod horora, hor su nam ovi novi smajliji za android! Uopšte ne znam šta koji treba da znači, a i nisu gotivni ko oni stari.A da li ste ikada za ovakve horor priče čuli u srpskoj IT industriji?
Normalno da nije jaka, ako bas zelis da uporedjujes uporedi Skotsku IT industriju sa Srpskom IT industrijom pa ces videti sta znaci imati IT industriju. Zasto bas sa Skotskom pa zato sto su zemlja priblizno iste velicine i po broju stanovnika i po povrsni. Inace u Skotskoj je IT industrija ozbiljno potpomognuta od strane drzave naravno ne prostim razbacivanjem sredstava.
Sto se tice toga da ne postoji mobing u IT industriji u Srbiji opet ti kazem to nije vidljivo jer je jako mali broj zaposlenih u tom sektoru na nivou drzave sa jedne strane, a sa druge strane uvek mozes posetiti usko strucne IT forume i videti da jos kako postoje problemi sa neplacanjem zarada, sikaniranjem radnika, prekovremnim radom itd.
franak, nemam ja živaca za gastarbajterske raspraveA šta ustvari nije tačno?
Znaš čak i u Srbiji postoje nekakvi zakoni o pravima radnika.
- - - - - - - - - -
To važi možda u razvijenim zemljama sa velikom ponudom posla. U Srbiji ne.
Nameštam windowsi po jače firme...
Samo vas čitam... ne mislim na tebe nego globalno...
IT sektor, IT sektor...
AJ TI KOLEGA... neradnici...
Daj napravite Pokemone i mlatite 17 milijardi godišnje
Jednu pišljivu igricu sklepajte... ma jok to odmah kreće sa megalomanskim zahtevima, ne pitaj...
Ko će se drka sa takvim igrama?
Napraviš jednostavno a efektno ko Pokemon pa rokaj snimaj
jok, oće oni aplikacije, saradnik na projektu,
na kurtzu
Nismo , zato sto IT-ovci tamo negde imaju 5kjura. A ovde?
Ja koliko sam primetio, ti uglavnom ne znaš o čemu ti pričašO tome ti pričam.
Ja koliko sam primetio, ti uglavnom ne znaš o čemu ti pričaš
Pa i svi da idemo u IT, pa el ti stvarno misliš da bi tolike gluposti tu zatrebale.
Mi u IT-ju možemo da radimo samo kao podizvođači.
A i slabo ja jedem i nosim taj IT, a slabo se na njega i grejem. Slabo ti taj IT pravi puteve.
Pa ne možeš ti svet računati samo preko idijota koji se igraju nakim igricama
Naravno, čast ovima koji proizvode sistemska rešenja i nadogradnje.
Teško da ću fejsbukovske IT-jaše da uračunam u čast, pa i one Eplovske.
A ne možeš ti porediti viđenja tamo nekih žvalova sa viđenjem ozbiljno pametnih ljudi[emoji6]Jbg, svako ima neko svoje viđenje celokupne geopolitičke situacije na lokalnom i globalnom nivou![]()
Ja koliko sam primetio, ti uglavnom ne znaš o čemu ti pričaš
Pa i svi da idemo u IT, pa el ti stvarno misliš da bi tolike gluposti tu zatrebale.
Mi u IT-ju možemo da radimo samo kao podizvođači.
A i slabo ja jedem i nosim taj IT, a slabo se na njega i grejem. Slabo ti taj IT pravi puteve.
Pa ne možeš ti svet računati samo preko idijota koji se igraju nakim igricama
Naravno, čast ovima koji proizvode sistemska rešenja i nadogradnje.
Teško da ću fejsbukovske IT-jaše da uračunam u čast, pa i one Eplovske.
Ne razumem, sta fali igricama?
Ma kada ces bre covece nauciti da sto je civilizacija razvijenija, dokolica je bitnija?
Dokolica ti je danas bitnija za ljude i njihov karakter.
Nije ti ovo vreme kada su se ljudi povezivali na osnovu toga sto jedan drugom pomazu da upregnu volove i riljaju zemlju.
Sada se ljudi povezuju na osnovu slicnosti u dokolici.
- - - - - - - - - -
Dobro, izuzimajuci svaleraciju na poslu, to je uvek glavna stvar.
Takoje kami... takoje...
evo na jednom kupoprodajnom sajtu ovo su najtraženiji pojmovi:
1) Vreća za lenčarenje,
2) IKEA viseće police
3) aparat za savijanje sarme
4) špijunske kamere
kud ćeš bolji profil... za investicije...
- Kinje nas, kažnjavaju, mogu da nam rade šta hoće... bude izložen pretnjama i uvredama... "malteritiraju, ponižavaju i mobinguju većinu zaposlenih"...
franak, nemam ja živaca za gastarbajterske rasprave
To ti moraš sa pobedonoscevim
Pa ja njemu nisam kriv sto on ima pogresno misljenje da moze bolje da se zaradi na hlebu nego na tortama.
Ljudi bre vole torte, na hleb i ne razmisljaju.
Cak, da im je cena ista, pre bi kupovali torte i ziveli bi hraneci se njima.
Kada imas Sony Playstation 4, uvek mozes da ga prodas za hleb, a hleb nikada ne mozes da zamenis za Sony.
- - - - - - - - - -
Poceo sam malo da pisem postove Varufakisovim jezikom, posto sa njim jedino tako moze da se razgovara![]()
Ma ovaj moj prijatelj buudala napisao komentar a nije gastarbeiter pa reko gde li je pogrešio a reko bi da je komentar jasan.
Jel i Vi radite za 200 eura? Ko bi radio za te pare?? Na slici bi se reklo da ste ozbiljan Gospodin i nemojte plašiti ljude kako treba za 200 eura raditi.
Mislim da ti je već X puta rečeno da mnogo ljudi u Srbiji radi za te ( ili čak i manje ) pare.