oziman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.897
E za ovo "znate li vi ko smo mi" je 100% u pravu, to se NIKAD ne govori, jer to iritira sve a ne samo Crnogorce i to nikad ali nikad ne moze da smiri situaciju ili neki konflikt vec moze da izazive samo kontra efekat i dodatno isprovocira onu drugu stranu, to je kao gasenje pozara benzinom ili dolivanje ulja na vatru.
Primera radi ja sam po prirodi onako kuler i ovako prilicno vedre i blage naravi ali to kad mi neko kaze " znas li ti ko sam ja" ili krene da se poziva na nekakav autoritet e to je jedna od bas ekstremno retkih stvari koja moze me izbaci iz takta i koja budi agresiju u meni, tu odma skacem i reagujem impulsivno (pa moze da bude ne znam ni ja ko).
Његов брат је рекао "знате ли ко је он", и то је речено не у смислу указивања на некакав виши ауторитет већ једноставно обавештење тим момцима , а који га можда нису у том мраку кафане познали, да је то Жарко Лаушевић, омиљени глумац многих па вероватно и њима. У том случају те речи су могле смирити ситуацију чак је окренути на шалу. Друга је ствар што ти балвани који су га напали очито нису ни видели бисокоп или позориште у животу па је ефекат изговореног испао сасвим другачији.