Ispovest telohranitelja: Ceda Jovanovic je narkomancina!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
image.php
sta se palis na avatare?

Slazem se, ali umesto stranka to da potencira, gurate u prvi plan neke druge stvari koje po meni ne bi trebalo....

Nekad okolnosti diktiraju teme.
Opet u Srbiji program nije toliko bitan nego kako se on manifestuje. Priča sa Miškovićem je LDP pozicionirala kao stranku koja se bori za obične ljude i izvukla je iz tog elitističkog konteksta. To ne bi nikakva promocija programa mogla da učini. Na žalost, ovo društvo još uvek tako razmišlja.

Nekad okolnosti diktiraju teme.
Opet u Srbiji program nije toliko bitan nego kako se on manifestuje. Priča sa Miškovićem je LDP pozicionirala kao stranku koja se bori za obične ljude i izvukla je iz tog elitističkog konteksta. To ne bi nikakva promocija programa mogla da učini. Na žalost, ovo društvo još uvek tako razmišlja.

Nisi mi odgovorio?Koje godine?

DAO 300.000 € ZA BLINDIRANI „AUDI“

Čedomir Jovanović, tvrde naši sagovornici, svoje obezbeđenje plaća lično, i to u kešu.
- Zanimljivo je da smo uvek dobijali nove novčanice sa serijskim brojevima koji idu jedan za drugim. Na obezbeđenje mesečno daje od 7.000 do 10.000 evra. Tome treba dodati i dva džipa od po 20.000 evra i blindirani „audi A8“ sa sedmim stepenom blinde, koji košta oko 300.000 evra - tvrde Jovanovićevi bivši čuvari.

A po NS se šeta sam po gradu, ja ga slikao onomad. Kako to Jerry?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back