Где ти је слика, где?
Ишла да видим, а већ те нема!!!![]()
Povukla sam je da je ishmrljam ( ali mi vise to shmrljanje malo bezveze , na jednom pdf-u se shmrljamo i krijemo na susednom ne
) evo sad cu ..ide 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где ти је слика, где?
Ишла да видим, а већ те нема!!!![]()
) evo sad cu ..ide 

e pa kasnis,ja sam 3 nedelje trcanja ispred tebe![]()
....ali ja to ovde nista ne prijavljujem vise ....ni toblerone 

nema te duuuugo
i sto se bunite sve , ja se taaaako umirim kad vidim moju ko zatisje ispred bure![]()

...kako je lepo kad se neko

ja nisam imala torte
i resila sam da vise ne ispovedam trice i kucine kao sto su slatkisi i kupovina ispod 50€
samo vanbracne aktivnosti,jace primere podlosti,i tako to
zato cutim ovih dana

)
А иначе, пре си причала о ванбрачним активностима и јачим примерима подлости!?
(Лажуро мала!)
)
afrodita provalila si meTo ona nas samo malo čačne...i onda ostavi da lupamo glavu...zeza li se ona
ili sve kao ozbiljna.....![]()

pa bio onaj kolega u kombinaciji,pa je kombinacija propala jer se on nesto igrao predugo hocu piskim necu piskim,pa se na kraju posvadjali oko posla(bio ceo roman u nastavcima,ko u bazaru nekad)
sad nemam ni kombinaciju nit pravim neka sra.nja

opste poznato da smo mi lajave najpostenijeМа, ја мислим да би она обиловала ванбрачним активностима кад би хтела!
Али неће, поштена жена, него само клопа чоколаде и брља по форуму, то су јој најјаче ванбрачне активности!![]()

Ма, ја мислим да би она обиловала ванбрачним активностима кад би хтела!
Али неће, поштена жена, него само клопа чоколаде и брља по форуму, то су јој најјаче ванбрачне активности!![]()

afrodita provalila si me
ja sam kontroverzna biz...forumasica
![]()

А, а свађа са колеЗама исто спада у ванбрачне активности?
Па, јес, и то што кажеш, спада..
И ја сам данас имала ванбрачне активности, ишла сам са сестричином код пријатељице..![]()

opste poznato da smo mi lajave najpostenije
nego kako proslo vama ******* danas?
Туга једна, као, сви превазишли... 

nema te duuuugo
i sto se bunite sve , ja se taaaako umirim kad vidim moju ko zatisje ispred bure![]()

Tako je sam želeo.
Nije popio ban zbog prekršaja.![]()
zvala sam je juce kaze jooooooooj nije moguce i rekla mi da ce sutra ici kod svekrve da se oporavi od shoka![]()
Idi cici u persun ...opet nista shvatila nisi. ma to cici opet preskocila neku lekciju srpskog![]()

...............i da mi se da ..............