Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ОВО ЈЕ БИО 10 000 пост на овој теми!

Цици, честитамо, ти си добритник нечега, нека ти Мирка одреди, пошто си је ти опањкавала да је код свекрве! :rtfm:

П.С. На теми о греховима, јубиларни пост је баш онај у коме се прича о -СВЕКРВАМА!!! :besna::besna::besna::besna:

vise nije:mrgreen:

Aj prvo da vam javim vidim da brinete...pop je bolestan :)
Wandin virtuelni grip je sad na njega presao...

Sta li su radili :mrgreen: ???? :think:

brzo priznaj Wanda ....da znamo cime da ga lecimo ....oće popadija da precnke od tuZe i boli :lol:

Poslednja izmena:
Aj prvo da vam javim vidim da brinete...pop je bolestan :)
Wandin virtuelni grip je sd na njega presao...

Sta li su radili :mrgreen: ???? :think:

brzo priznaj Wanda ....da znamo cme da ga leimo ....oće popadija da precnke od tuZe i boli :lol:

Ја??? Ниш' !
Тај вирус се преноси само виртуелно, у директном контакту јок! :)

Елем, ако га је запатио, онда га је овде покупио, а не у кафани..;)

Dakle ....
Danas sam bila andjeoski grozna :andjeo: kako dolikuje ovom svetom danu jelte.

Posle neprospavane noci ...nicim izazvano ustala sam u 9.
Nonsalantno iskulirala sve pokusaje naleta na moju licnost .
Potpuno zaboravila da treba ukucanima da dam nesto da jedu a kad sam se setila bila sam vec na pola puta ka "mamici" pa sam je zvala telefonom i andjeoskim glasom rekla " Mi smo gladni , spremite nam dorucak" :mrgreen:

I ona je spremila ....:mrgreen: al da stvar bude gora nije ona nego jetrva :mrgreen: sve joj para na usi izlazila .

Ja sam ljubazno rekla "Hvala super je bilo" ustala od stola i otisla.
Nisam odbila ni kafu ni kolač :lol: sve made by jetrvice :lol:

Sa detetom sam igrala badminotn satima ....o kako ja imam puno zivaca za nju kad sam kod svekrve u gostima.

Da ne bude da nisam bas nista radila ....jesammmmmmm stavila sam escajg za rucak i dosta od mene.

Onda sam se uvalila u fotelju , digla sve 4 u vis i samo ocima mrdala.
Od 4 do 8 pomerila se nisam .
A za to vreme NIKO me nije nista pitao , niko me nije uznemiravao i prvo sam se pitala sta se dogadja ...neobicno je to :think: ....al nakon duzeg razmisljanja - shvatila sam ...posle tolikih godina ratovanja ja sam naizad uspela da ih ubedim u to da sam nekomunikativni mrgud tako da sad vise niko i ne pokusava da razgova samnom.

Kad sam sela u kola, i krenula kuci .....srecna sto je tako ...jedina misao mi je bila :" Boze Mirka pa ti si car :lol: "

Al da ne bi bilo da sam slagala ....mislim uskrs je i to...ipak sam bila malo malkice grozna .:mrgreen:
Nisam izdrzala da "njemu " odcutim ...missim dirao mi je psa i vi bi ste kladim se :lol:

Dever u razgovoru sa nekim rodjakom objasnjava da je moj pas kupljen u pola cene jer nije bas neki ...ko gluv je na jedno uvo i to i kao ko zna koliko bi kostao da je normalan :evil:

Cujem ja to ....ustanem iz pomenute fotelje i onako u hodu prokomentarisem :" A sta mislis koliko bi ti vredeo da si normalan "

Bila je tisina narednih 5 min :mrgreen: "Mamica" je bila u šoku.

Poslednja izmena:
iiiiiiiiiiiiiiii pozdravimo Siziku jednim spontanim aplauzom!!!!!

:klap::klap::klap::klap::klap:

a106.gif

Dakle ....
Danas sam bila andjeoski grozna :andjeo: kako dolikuje ovom svetom danu jelte.

Posle neprospavane noci ...nicim izazvano ustala sam u 9.
Nonsalantno iskulirala sve pokusaje naleta na moju licnost .
Potpuno zaboravila da treba ukucanima da dam nesto da jedu a kad sam se setila bila sam vec na pola puta ka "mamici" pa sam je zvala telefonom i andjeoskim glasom rekla " Mi smo gladni , spremite nam dorucak" :mrgreen:

I ona je spremila ....:mrgreen: al da stvar bude gora nije ona nego jetrva :mrgreen: sve joj para na usi izlazila .

Ja sam ljubazno rekla "Hvala super je bilo" ustala od stola i otisla.
Nisam odbila ni kafu ni kolač :lol: sve made by jetrvice :lol:

Sa detetom sam igrala badminotn satima ....o kako ja imam puno zivaca za nju kad sam kod svekrve u gostima.

Da ne bude da nisam bas nista radila ....jesammmmmmm stavila sam escajg za rucak i dosta od mene.

Onda sam se uvalila u fotelju , digla sve 4 u vis i samo ocima mrdala.
Od 4 do 8 pomerila se nisam .
A za to vreme NIKO me nije nista pitao , niko me nije uznemiravao i prvo sam se pitala sta se dogadja ...neobicno je to :think: ....al nakon duzeg razmisljanja - shvatila sam ...posle tolikih godina ratovanja ja sam naizad uspela da ih ubedim u to da sam nekomunikativni mrgud tako da sad vise niko i ne pokusava da razgova samnom.

Kad sam sela u kola, i krenula kuci .....srecna sto je tako ...jedina misao mi je bila :" Boze Mirka pa ti si car :lol: "

ima li tvoja sveki mail da joj poshaljem link foruma :lol:

Cici .....nemoj da ti pošaljem "nenormalnog" na par dana da ti pojede inventar i ostalo pokućstvo , sa posebnim akcnetom na sandale juce kupljene da ne budu nošene.

Ej bre , zove ona mene juce u trenutku dok ja slikam cipelice za nju ko kreten po Bg izlozima .
I kaze :" Kupila bi ih al koji ce mi necu ih obuci nikad, sta da radim ?"

A ja kao sva puna razumevanja kazem " Ae Cici sto ih ne bi nosila "
E sve se mi dogovorimo , ode ona da kupi a ja idem ulicom i mislim se .....ja cu bre da počnem ko onaj sto gleda u tarot ....samo preko moba ....guru za cipele.....

Pa kad me zove zvezdanka , ja kazem " čekajjjjjjj ne kupuj te javlja mi se da ce te da te zuljau "
Kad me zove Cici kazem " Kupi cerko nece da se baci "
Kad me zove Linda kažem " Samo ih pre nošenja dobro omeksivacem utrljaj "

Silne pare ima da zgrnem ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back