Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
.............
...preteče li....
![]()
Preteče.
Sa'ću dodjem se ispovedim samo Lindi da odrzim kracu lekciju
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.............
...preteče li....
![]()
)ОВО ЈЕ БИО 10 000 пост на овој теми!
Цици, честитамо, ти си добритник нечега, нека ти Мирка одреди, пошто си је ти опањкавала да је код свекрве!
П.С. На теми о греховима, јубиларни пост је баш онај у коме се прича о -СВЕКРВАМА!!!![]()

mirka kaze da sam mnogo strogaPreteče.
Sa'ću dodjem se ispovedim samo Lindi da odrzim kracu lekcijuiz medjuljudskih i medju partnerkih odnosa ( pajz ko ce da joj kaze
)

vise nije![]()

????

Aj prvo da vam javim vidim da brinete...pop je bolestan
Wandin virtuelni grip je sd na njega presao...
Sta li su radili????
![]()
brzo priznaj Wanda ....da znamo cme da ga leimo ....oće popadija da precnke od tuZe i boli![]()

kako dolikuje ovom svetom danu jelte.
al da stvar bude gora nije ona nego jetrva
sve joj para na usi izlazila .
sve made by jetrvice
....al nakon duzeg razmisljanja - shvatila sam ...posle tolikih godina ratovanja ja sam naizad uspela da ih ubedim u to da sam nekomunikativni mrgud tako da sad vise niko i ne pokusava da razgova samnom.
"

"Mamica" je bila u šoku.Dakle ....
Danas sam bila andjeoski groznakako dolikuje ovom svetom danu jelte.
Posle neprospavane noci ...nicim izazvano ustala sam u 9.
Nonsalantno iskulirala sve pokusaje naleta na moju licnost .
Potpuno zaboravila da treba ukucanima da dam nesto da jedu a kad sam se setila bila sam vec na pola puta ka "mamici" pa sam je zvala telefonom i andjeoskim glasom rekla " Mi smo gladni , spremite nam dorucak"![]()
I ona je spremila ....al da stvar bude gora nije ona nego jetrva
sve joj para na usi izlazila .
Ja sam ljubazno rekla "Hvala super je bilo" ustala od stola i otisla.
Nisam odbila ni kafu ni kolačsve made by jetrvice
![]()
Sa detetom sam igrala badminotn satima ....o kako ja imam puno zivaca za nju kad sam kod svekrve u gostima.
Da ne bude da nisam bas nista radila ....jesammmmmmm stavila sam escajg za rucak i dosta od mene.
Onda sam se uvalila u fotelju , digla sve 4 u vis i samo ocima mrdala.
Od 4 do 8 pomerila se nisam .
A za to vreme NIKO me nije nista pitao , niko me nije uznemiravao i prvo sam se pitala sta se dogadja ...neobicno je to....al nakon duzeg razmisljanja - shvatila sam ...posle tolikih godina ratovanja ja sam naizad uspela da ih ubedim u to da sam nekomunikativni mrgud tako da sad vise niko i ne pokusava da razgova samnom.
Kad sam sela u kola, i krenula kuci .....srecna sto je tako ...jedina misao mi je bila :" Boze Mirka pa ti si car"

koji vam je veceras? aj pricajte nesto, igrajte se, gresite...
lilu jel volis crtac pera kojot genije?
ne volim... volim samo sundjer boba!