Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nisam imala torte:(
i resila sam da vise ne ispovedam trice i kucine kao sto su slatkisi i kupovina ispod 50€
samo vanbracne aktivnosti,jace primere podlosti,i tako to
zato cutim ovih dana

А иначе, пре си причала о ванбрачним активностима и јачим примерима подлости!? :eek:

(Лажуро мала! :zag:)

А иначе, пре си причала о ванбрачним активностима и јачим примерима подлости!? :eek:

(Лажуро мала! :zag:)

pa bio onaj kolega u kombinaciji,pa je kombinacija propala jer se on nesto igrao predugo hocu piskim necu piskim,pa se na kraju posvadjali oko posla(bio ceo roman u nastavcima,ko u bazaru nekad :lol: )
sad nemam ni kombinaciju nit pravim neka sra.nja

Ма, ја мислим да би она обиловала ванбрачним активностима кад би хтела!
Али неће, поштена жена, него само клопа чоколаде и брља по форуму, то су јој најјаче ванбрачне активности! :manikir:

pa bio onaj kolega u kombinaciji,pa je kombinacija propala jer se on nesto igrao predugo hocu piskim necu piskim,pa se na kraju posvadjali oko posla(bio ceo roman u nastavcima,ko u bazaru nekad :lol: )
sad nemam ni kombinaciju nit pravim neka sra.nja

А, а свађа са колеЗама исто спада у ванбрачне активности?
Па, јес, и то што кажеш, спада.. :)

И ја сам данас имала ванбрачне активности, ишла сам са сестричином код пријатељице.. :(

Али неће, поштена жена, него само клопа чоколаде и брља по форуму, то су јој најјаче ванбрачне активности! :manikir:
opste poznato da smo mi lajave najpostenije:rumenko:
nego kako proslo vama ******* danas?

Još malo počećemo sve da ličimo jedna na drugu....:lol::lol:

I sad se setih...uvek zakasnim da vidim slike...koje na brzinu postavite, pa
sklonite:(

afrodita provalila si me:lol:
ja sam kontroverzna biz...forumasica:hahaha:

:cmok2:

hehe.....opasnice jedna.....:cmok:

А, а свађа са колеЗама исто спада у ванбрачне активности?
Па, јес, и то што кажеш, спада.. :)

И ја сам данас имала ванбрачне активности, ишла сам са сестричином код пријатељице.. :(

Takve ja imam skoro svaki vikend....šetam sa detetom:lol:

opste poznato da smo mi lajave najpostenije:rumenko:
nego kako proslo vama ******* danas?

Јој, то је баш за исповедити!
Требало да исецкам силна јаја у пролећну руску салату, а нико неће да се туца! :eek: Туга једна, као, сви превазишли... :besna:
И ја, сама са собом, мученица, побеђујем себе (то иначе радим целог живота, што јес, јес), налупала јаја, исецкала... кад, за време ручка, решише да се одмеравамо.. Е, оћеш! Нема! Шта ће ми полупана јаја, кад немам где да их турим!?

Nego da li je ko proverio....vrati li se Mirka od svekrve:confused:

I sad ću da se žalim Popu na sve moje forumaske drugarice...ni jedna
nije videla i kometarisala...sandalice što sam ostavila na Mirkinoj temi:(

Mnogo mi se sviđaju...samo što meni ipak treba nešto drugo:(:(:(:besna:

:heart::cmok2: nema te duuuugo

i sto se bunite sve , ja se taaaako umirim kad vidim moju ko zatisje ispred bure :lol:

ОВО ЈЕ БИО 10 000 пост на овој теми!

Цици, честитамо, ти си добритник нечега, нека ти Мирка одреди, пошто си је ти опањкавала да је код свекрве! :rtfm:

П.С. На теми о греховима, јубиларни пост је баш онај у коме се прича о -СВЕКРВАМА!!! :besna::besna::besna::besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back