macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Nemojmo preterivati..za dvajes' godina necu biti vise ni za sta...Dobra ti kazna smo bre kratka...
Jesi li cula ti za ono dozivotno... dvajes god. etc..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojmo preterivati..za dvajes' godina necu biti vise ni za sta...Dobra ti kazna smo bre kratka...
Jesi li cula ti za ono dozivotno... dvajes god. etc..

Počinjem da senilim
Ljudi svašta mogu da izgube i ključeve i nivčanike i neka dokumenta, ali da neko na putu od mega marketa do kuće (kolima) izgubi 24 rolne toalet papira, e to me već zabrinjava

Crna ti..završavam milku od 100g i više od pola dvolitarske kokakole.
Olakšavajuća okolnost - zavisnik sam od istih
dodatna olakšavajuća okolnost- nisam doručkovala
Znaci i vi jedete toalet papir kao mi...Počinjem da senilim
Ljudi svašta mogu da izgube i ključeve i nivčanike i neka dokumenta, ali da neko na putu od mega marketa do kuće (kolima) izgubi 24 rolne toalet papira, e to me već zabrinjava

Crna ti..
Ajd sad dvajes' trbusnjaka za okajavanje...To za pocetak..mada znam jos jedan nacin za izgubiti kalorije...bolji
![]()

Ma nisu izgubljene sigurno....Naci ce ih vec neko.. i kao posteni nalazac ce da ih vrati ...
Mozda malo iskorishcene ..ali vratice ih...citave....![]()

I ja sam svoj cheese cake izgubila jutros..negde oko svitanja...a unapred odradila ja gubljenej kalorija, a bogami nije loše i da pogubim još malo![]()
Nemojmo preterivati..za dvajes' godina necu biti vise ni za sta...![]()
Znaci i vi jedete toalet papir kao mi...
24 rolne![]()

I ja sam svoj cheese cake izgubila jutros..negde oko svitanja...i ovo mu dodje ko ispovest,jel!?

rolnu do dve devno
ajd sad ko sme da izđe na megdan![]()

rolnu do dve devno
ajd sad ko sme da izđe na megdan![]()

Uh vec vidim da cu biti redovna na ovoj temi
Navukla sam se na integralni wellness keks sa cokoladom i ugojila se zbog istog 1.5kg za dve nedelje , tesim se da je zdrav a i 'kao' moram da ucim, nervozna sam ....ali cu ovaj greh da ponistim time sto sam sinoc sa casa pravo otisla kuci i bila karakter da ne kupim nista
![]()

o slaktisima da ne pricam.... nema te radnje kojom mogu da okajem taj greh zvani slaktis
o slaktisima da ne pricam.... nema te radnje kojom mogu da okajem taj greh zvani slaktis
Исто, сестро слатка!
Плус кикирики, по пола килограма за вече!
И онда се још чудим што имам вишак килограма.
Да ли је и то чуђење грех?[/QUOTE]
ne, pravimo se da je u pitanju čisto neznanje i da se kg lepe od samog pogeda na hranu ili čak i od vode![]()

opet sam kupila brown cizme, a trebaju mi sive, imam dve brown tasne a kupila sam trecu jer joj nisam mogla odoleti, a nemam crnu koja mi je neophodna ................,.....

Taj ko ti je rekao nije te slagao..si videla kako sam ja jadna morala da se branim od hladnoce!?Onolko grehova nacinih...Синоћ нисам изашла јер ми је неко рекао да је хладно и да је боље да останем код куће.
Правила се да му верујем, а било ми лепо...
tkacio: