Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Greh se Grehom izbija...

jal vidis kako znas....
ajmo po jednu cikoladu u to ime
ili evo ima keks i mleko, to ima stalno, kupujem redovno ali deci majke mi
moze da bacim koju palacinku? Bila da kupim deci majke mi jutros keks u svislajn pa ajde kad sam tu da iskoristim priliku da kupim i eurokrem, jeftiniji je....
a dok stignu palacninke
moze i eurokrem na hleb....
jao gde ce mi dusa....

jal vidis kako znas....
moze da bacim koju palacinku? Bila da kupim deci majke mi jutros keks u svislajn pa ajde kad sam tu da iskoristim priliku da kupim i eurokrem, jeftiniji je....
a dok stignu palacninke
jao gde ce mi dusa....[/QUOTE]

duša u raj, ali kilaža u pakao:mrgreen::mrgreen:

jal vidis kako znas....
a dok stignu palacninke
jao gde ce mi dusa....[/QUOTE]

duša u raj, ali kilaža u pakao:mrgreen::mrgreen:

:rotf::rotf:
Сад си ме обрадовала, килажа и ми онако неспојива са душом, која је мноого млађа и лакша од тела...:)
У то име, идем да смажем пар кашика еурокрема, ја не мажем на лебац, на дијети сам! ;)
Обећала палачинке вечерас, али се кантица празни брзином светлости, тако да...

Pojela sam pola kinder jajeta (bez igrackice naravno), a na dijeti sam, ali ovog puta pravoj pravcijatoj, moram da smrsam 4 kg, koje sam nabacila u toku leta.:otkacio:
Inace zadnjih nedelja lazem samu sebe da cu na dijetu, a tako sam se lepo razjela, isprobala sve one divne tortice iz maxija, pa pljeskica, pa pizza. Divno je kad se jede, ali.............vise necu. Ima kao nekad da klopam samo za praznike i specijalne prilike.

...'occesh da ti neki de'bo i zadrigo mushkarac sheta po snovima...:dontunderstand:

Неееее...!!!
Не бацај ме у бедак, угојићу се још више, од депресије!
Али, видиш да сам грешна и даље, пијем колу, пушим и форумашим...
Не знам шта је грешније од ова три.

Pojela sam pola kinder jajeta (bez igrackice naravno), a na dijeti sam, ali ovog puta pravoj pravcijatoj, moram da smrsam 4 kg, koje sam nabacila u toku leta.:otkacio:
Inace zadnjih nedelja lazem samu sebe da cu na dijetu, a tako sam se lepo razjela, isprobala sve one divne tortice iz maxija, pa pljeskica, pa pizza. Divno je kad se jede, ali.............vise necu. Ima kao nekad da klopam samo za praznike i specijalne prilike.

...svako jutro jedno jaje sreccu daje...shta bi bilo, kad bi bilo 2...?:lol:

Неееее...!!!
Не бацај ме у бедак, угојићу се још више, од депресије!
Али, видиш да сам грешна и даље, пијем колу, пушим и форумашим...
Не знам шта је грешније од ова три.

...ne znam ni ja...ali, zato si ovde...mozhda otkrijesh...(sistemom eliminacije)...;)

...al' ja nisam rekao sve...preko puta makrobiotske radnje je sexy shop samo za mushkarce...(a ti ne smesh da se odvojish od kase)...da li ce ti bonhita pomocci?:cool:
Asocijacija na jos jedan greh..
Pre nekoliko dana sam trazeci jednu sasvim ne bitnu radnju,naletela na sexy shop,kazu ljudi posle da je gazdraica neka striptizeta...
I lepo sam se nakupovala...sto evrica dok lupis dlanom o dlan...Samo ves..ne pomisljajte svasta..nisam bas toliko gresna:lol:

Pre nekoliko dana sam trazeci jednu sasvim ne bitnu radnju,naletela na sexy shop,kazu ljudi posle da je gazdraica neka striptizeta...
I lepo sam se nakupovala...sto evrica dok lupis dlanom o dlan...Samo ves..ne pomisljajte svasta..nisam bas toliko gresna:lol:

...ako je samo vesh...onda malo da posetish ccoshe...sa klechanjem...bez kuKuruza za sad...:lol:

:hahaha: trebala si da kupis i nesto za muza, da te kazni sto si spucala 100 eur samo na vesh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back