Ispomoć

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao kod nas osamdeset i neke.
Svi su svesni da neće dugo moći ovako, samo niko ne zna šta će i kako će da bude kad ne bude više bilo ovako.
Na TVu kažu da je sve u redu, osim što moramo malko da pazimo na grejanje zbog zlog čika Putina.
Svaki dan provališ kako je nešto poskupelo, cene su otišle 30 - 100°% u nepunih godinu dana; zvanična inflacija 10% :roll:
Uglavnom se zabija glava u pesak. Ne priča se puno, mislim da se ljudi uzdržavaju da kažu šta misle.
Puno više Nemaca je protiv Amera nego što sam to očekivao, imaju stav "jeste Putin kriv, ali znamo da su Ameri sve zakuvali"
Hvala za odgovor.

Ipak, gore prođu one koje ne koriste pikicu :D

Otprilike 50% žena gubitkom hormona nakon menopauze susrest će se sa simptomima genitourinarnog sindroma kao što su gubitak elastičnosti te stanjivanje rodnice, vaginalna suhoća i smanjena lubrikacija, bol pri spolnim odnosima (dispareunija), sklonost ozljedama i krvarenju genitalnog područja te urinarni simptomi. Povećani rizik za nastanak genitourinarnog sindroma imaju žene koje nisu vaginalno rodile, pušačice te žene koje ne prakticiraju spolne odnose ni masturbaciju.

Moja priča na ovu temu je sledeća. Supruga i ja smo imali problema vezano za sex inače se jako dobro slažemo, dogovaramo i ostalo. Izbegavali smo da pričamu na tu temu i primetili da polako počinjemo da se menjamo jedno prema drugom u negativnom smislu a ni jedno ni drugo ne zaslužujemo takav odnos. Razgovarali smo šta nam je činiti i među opcijama je bila i ta da svako nađe sebi partnera za sex ali da ostanemo da živimo zajedno. To je naravno otpalo zato što živimo u malom mestu gde svako gleda tuđa posla a u istom mestu živi i njena uža familija. Postavili smo pitanje šta ako nas uhvati naše dete ili bilo ko od njene familije sa drugim partnerom,kako bi oni reagovali znajući da su jako konzervativni i dali bi sebi smelosti da naprave jako neprijatnu situaciju. Tako da smo mi odlučili da se razvedemo, smatramo da je to najbolje rešenje. Kažem bila je opcija koju je Paula navela ali je otpala. Jednostavno sex je potreba i zdravlje. Kao što je potreba da se popije voda i ostale potrebe organizma a ako ih ne ispoštuješ imaš posledice po zdravlje.
Tako je

Zašto je tvrda kita pod navodnicima?:think:

Moje mišljenje je da ono što drži brak u ljubavi i poštovanju je upravo ta tvrda kita, zato nje nema na listi prioriteta.
ona je prioritet sam po sebi. to sve žene znaju.
ostvarena žena ispunjena porodičnim mirom može da bude žena redovno tretirana tvrdom kitom.
eksperimentisanje sa seksualnošću je tako ezoterična igra sa samom sobom i u toj meri je neophodna za potvrdu koliko kita stoji uspravno kad ona prodje ulicom.
da bi porodica bila u funkciji i dobijala pileću supicu za ručak, i deca bila čista i lepo vaspitana i muž opeglan i motivisan žena mora da meri redovno svoju seksualnost.

ali pitanje u uvodnom postu se bavi nečim sasvim drugim. bavi se ljudima koji imaju duhovnu povezanost koju je uslovila seksualna i otvorene umove u vezi primarnih ljudskih potreba.
Kada jedno od njih dvoje prestane da bude seksualno funkcionalan i ugrozi ovu drugu povezanost da li je bolje rešenje utonuti u aseksualnost u skladu sa godinama?
Uvesti treću osobu uz saglasnost partnera ili delati underco
Bonus penis, pax en domus

ali ja sve češće slušam o disfunkcionalnosti ili impotenciji
ne znam o čemu se radi. Ne bih o tome da otvaram temu, ali deluje kao da je to mnogima problem
Neće da sluša 🤣
Pisah jutros , ta disfunkcionalnost je sad prošlost kod muškaraca ima lekova na svakom ćošku !
Ako to ne pomaže onda je to već invalidnost , ili totalno zapostavljanje partnera što otvara novo poglavlje u odnosu dvoje ljudi

U Srbiji izgleda samo u tajnosti.
Mada, kažem, čula sam I za ove primere.

Većina kod nas to i radi u tajnosti. Uvek se setim planinara sa svojih 60 god kada smo ozbiljno pričali na ručku o tome. On porodičan čovek, kaže zbog sexa nikada ali nikada ne bih napustio ženu i decu. Ali, imao je 10tak god sex isto sa udatom koja isto ne može da zamisli da napusti muža, kaže on po svemu uzorna žena. Viđali se redovno 2 puta mesečno 10 godina. Kaže, čista, uredna. Tako to naši ljudi rešavaju. Uvek pre to nego ovo što se pita u temi
Vrhunac vernosti u trećem braku , a deset godina sa istom partnerkom :rotf: :navodnik: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Pisah jutros , ta disfunkcionalnost je sad prošlost kod muškaraca ima lekova na svakom ćošku !
Ako to ne pomaže onda je to već invalidnost , ili totalno zapostavljanje partnera što otvara novo poglavlje u odnosu dvoje ljudi

Jeste. Otvara novo poglavlje u njihovim odnosima. On će pod zemlju a ona nek se snađe za kitu.
Pošto lekovi uspešno rešavaju erektivnu disfunkciju ali je zato srčani udar u fazonu - pomaže Bog!

Znači to su neke godine oko pedesete. To mu dođe da su, pretpostavka, 20+ godina u braku. Malo realna varijanta da se ženi hoće a muž ne može. Dobro.

Njoj, svakako ako joj se traži, ne traži joj se od muža bez obzira na to da li on može ili ne. Kome normalnom uopšte može da bude zanimljiv seks sa istom osobom 25 godina?
Taman da su se svaki put maskirali u drugu životinju, do sad bi im sve izmodelao.

Znači ona bi da švrlja. Ali joj se neće. Jer žene, pogotovo u tim godinama, vole samo da pričaju o tome i da zbijaju šale. Jer nemaju muda da to urade.

Znači to su neke godine oko pedesete. To mu dođe da su, pretpostavka, 20+ godina u braku. Malo realna varijanta da se ženi hoće a muž ne može. Dobro.

Njoj, svakako ako joj se traži, ne traži joj se od muža bez obzira na to da li on može ili ne. Kome normalnom uopšte može da bude zanimljiv seks sa istom osobom 25 godina?
Taman da su se svaki put maskirali u drugu životinju, do sad bi im sve izmodelao.

Znači ona bi da švrlja. Ali joj se neće. Jer žene, pogotovo u tim godinama, vole samo da pričaju o tome i da zbijaju šale. Jer nemaju muda da to urade.
većina žena posle 50 je totalno nezainteresovana za sex
hormoni urade svoje plos kolotečeni i rutina u braku uzmu svoj danak

Ово је реалност, када прође плодно доба, последњих 30 година. Иначе, многе жене изгубе либидо, мада се то дешава и код мушкараца који после 30. године изгубе сваку жељу.

Чини ми се најнормалнија ствар на свету, иако се о томе ретко говори, шта да се ради ако један хоће, а други неће? Проведите године са особом коју волите, али која вам не даје оно што вам треба и будите нешто више од цимера?

тешко решење

Svi će mo pod zemlju jdnoga dana
makar da odemo tamo čvrste kite :hahaha1:
Pa ne pije se to kao svakodnevna terapija ,kao što se ne seksa svakodnevno !

Ne znam, pošteno. Pretpostavljam da je i 2,3 puta mesečno mnogo.

Bog da mi oprosti, možda grešim, ali sam ubeđen da je za većinu ovih slučajeva za koje često čujemo, da muškarci u nekim ranim godinama umiru od naprasnog srčanog udara, baš to razlog.

većina žena posle 50 je totalno nezainteresovana za sex
hormoni urade svoje plos kolotečeni i rutina u braku uzmu svoj danak
@Paula zašto " tugić " to je činjenica
Tužno je da danas farmaceuti više para odvajaju za proizvodnju lekova za erektilnu disfunkciju muškaraca , a ne žena ili recimo za lečenje Alchajmerove bolesti
Tako da dolazimo do još čudnijeg paradoksa !
Imaćeš dedice sa čvrstom kitom , ali neće moći da se seta šta sa njom treba da rade :mrgreen:

Ne znam, pošteno. Pretpostavljam da je i 2,3 puta mesečno mnogo.

Bog da mi oprosti, možda grešim, ali sam ubeđen da je za većinu ovih slučajeva za koje često čujemo, da muškarci u nekim ranim godinama umiru od naprasnog srčanog udara, baš to razlog.
Čudno je , svedoci smo umiranja mladih ljudi sportista , povezuju to sa vakcinom od Covida
Nije pametan čovek više danas šta je OK šta nije :fdlan:

Ово је реалност, када прође плодно доба, последњих 30 година. Иначе, многе жене изгубе либидо, мада се то дешава и код мушкараца који после 30. године изгубе сваку жељу.

Чини ми се најнормалнија ствар на свету, иако се о томе ретко говори, шта да се ради ако један хоће, а други неће? Проведите године са особом коју волите, али која вам не даје оно што вам треба и будите нешто више од цимера?

тешко решење
Pa da, ne govori se. A nije jednostavno.
Mnogi imaju rešenje: razvod ili prekid veze. Kao da se ljubav lako nalazi.
Msm imam ja prijatelja koji su se još sa 35 razveli jer je ona bila konstantno nezadovoljna sexom, on naprosto je sve više gubio interes kako je ona sve više bila zainteresovana. Žalio se da ne može a neverovatno ga je privlačila, dakle bila mu je sexy i sve, ali nije mu se toliko radilo. Ona se posle udala za nekog drugog priča da im sex dobar i ok. Malo je nezgodnije kada su ljudi nešto stariji i plus imaju decu. Teže se nađe i nova prilika itd. Ali razna su rešenja.

@Paula zašto " tugić " to je činjenica
Tužno je da danas farmaceuti više para odvajaju za proizvodnju lekova za erektilnu disfunkciju muškaraca , a ne žena ili recimo za lečenje Alchajmerove bolesti
Tako da dolazimo do još čudnijeg paradoksa !
Imaćeš dedice sa čvrstom kitom , ali neće moći da se seta šta sa njom treba da rade :mrgreen:
Pa tužno mi je da žena sa 50 izgubi interes. Nisam čula ni jednu ženu 40+ da nema interes. Žao mi što su neke žene mrtve po tom pitanju. Ja zaista uživam.

Back