kyo. Elita Poruka 22.685 11.10.2008. u 11:11 - ISLAND NA PRODAJU ! #26 olympiakos: Kliknite za proširenje... molim 1 bonu za taj moj post koji te tako oduševio i nasmejao nema više ništa za DŽ...pa ni ovde na Krsti ... ako hoćeš da se smeješ PLATI PS platežno sredstvo = 1 zelena bona
olympiakos: Kliknite za proširenje... molim 1 bonu za taj moj post koji te tako oduševio i nasmejao nema više ništa za DŽ...pa ni ovde na Krsti ... ako hoćeš da se smeješ PLATI PS platežno sredstvo = 1 zelena bona
olympiakos Domaćin Banovan Poruka 4.740 11.10.2008. u 11:33 - ISLAND NA PRODAJU ! #27 kyo.: molim 1 bonu za taj moj post koji te tako oduševio i nasmejao nema više ništa za DŽ...pa ni ovde na Krsti ... ako hoćeš da se smeješ PLATI PS platežno sredstvo = 1 zelena bona Kliknite za proširenje... a ne za tebe imam samo karamel bombone..........nekako me neodoljivo podsecaju na tvoju malenkost
kyo.: molim 1 bonu za taj moj post koji te tako oduševio i nasmejao nema više ništa za DŽ...pa ni ovde na Krsti ... ako hoćeš da se smeješ PLATI PS platežno sredstvo = 1 zelena bona Kliknite za proširenje... a ne za tebe imam samo karamel bombone..........nekako me neodoljivo podsecaju na tvoju malenkost
K KOLEGA IVAN Poznat Poruka 8.216 11.10.2008. u 15:41 - ISLAND NA PRODAJU ! #28 Za njega ima samo mentol boNbone ali ni one mu ne pomaGAju u zadnje vreme.