Исламска вишевековна мржња према псима

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
18.587
Ауторска тема --------------------------------------------------

Исламска вишевековна мржња према псима.
Да ли ислам треба реформисати како би се прилагодио европским вредностима, јер незамисливо је да у 21. веку, та религија има толико антицивилизацијских мера и правила која крше поред људских права и права животиња.

Зашто се пас у исламу сматра прљавом нечасном и злом животињом
https://www.oslobodjenje.ba/o2/zivo...mu-smatra-prljavom-necasnom-i-zlom-zivotinjom

У друштву у којем владају пси, нема места за лавове
http://islampress.net/14629/u-drustvu-u-kojem-vladaju-psi-nema-mjesta-za-lavove/

Удала бих се, али момак ми има пса у кући
https://www.n-um.com/81-udala-bih-se-ali-momak-mi-ima-psa-u-kuci/

Занимљива је страст ка заштити права животиња међу људима који би многе људе третирали као облик живота нижи од црва.

Nema tu nikakve nelogičnosti; strast prema zaštiti životinjskih prava uključuje i crve te životinjski svet nižih od crva.

Nema tu nikakve nelogičnosti; strast prema zaštiti životinjskih prava uključuje i crve te životinjski svet nižih od crva.

Није ни чудо да је једино наслеђе Хитлеровог националсоцијализма у данашњој либералној демократији управо заштита животињских права. Зар није нацизам када они нбилдани комплексаши из Ниша отимају Циганима коње? Као брате, све ок али си тукао коња, не може то у Србији нико да туче животиње. Пази шта радиш или долазимо опет.

Све ти је јасно у ком веку су њихови закони остали, кад прочиташ:
''Пас се може држати зарад чувања стада и усева.''
Да, замисли, не кажу да треба да спаваш с њим у истом кревету, баш су заостали.

Није ни чудо да је једино наслеђе Хитлеровог националсоцијализма у данашњој либералној демократији управо заштита животињских права. Зар није нацизам када они нбилдани комплексаши из Ниша отимају Циганима коње? Као брате, све ок али си тукао коња, не може то у Србији нико да туче животиње. Пази шта радиш или долазимо опет.
Све је почело наивно, с оним питањем, што си гађо коња.

А Бојан Обилић Аркан више личи на Циганина од целе махале. :lol:
Не знам ко је тај, али знам неке од тих десничара из виђења.
Просечни такав лик има пса, о породици ни не размишља.

Једном приликом се у теретани повела реч око тога, рекох пријатељу, ено га Албанац држи пекару, ради од јутра до сутра, има лове не зна се, децу не можеш да му пребројиш, Албанац живи овде у Београду.
Рекох, ти имаш 46, породицу немаш и колико видим не планираш је, окитио си се тетоважама 4 оцила, краљевина Србија, набилдовао мишиће, фаца си кад прођеш са својим догом аргентином.
Али шт амислиш коме припада будућност, шта ће бити за 20 година?

Лик ме само гледа, не знам д али је укапирао колико је испразан и глуп, колико је тај национализам који такви продају шупаљ и ненормалан.

Али је зато другим животињама дозвољено?
Па оно, не набраја се свака од пар стотина хиљада животињских врста понаособ, али ваљда је из приложеног јасан принцип.

Тема би требало да буде закључана или преименована, јер се из оног што је неведено горе, пас се може користити ради чувања усева и имовине види да се не ради о мржњи према животињама, већ је, напротив, у питању здраворазумски приступ.

Ово што данас имамо је застрањивање које је рецимо јуче довело до овога:

http://www.novosti.rs/vesti/srbija....Stravican-napad-psa-na-devetogodisnjeg-decaka

Али ови вајни десничари никако да схвате да будућност припада ономе ко има децу а не џукеле

Не знам ко је тај, али знам неке од тих десничара из виђења.
Просечни такав лик има пса, о породици ни не размишља.

Једном приликом се у теретани повела реч око тога, рекох пријатељу, ено га Албанац држи пекару, ради од јутра до сутра, има лове не зна се, децу не можеш да му пребројиш, Албанац живи овде у Београду.
Рекох, ти имаш 46, породицу немаш и колико видим не планираш је, окитио си се тетоважама 4 оцила, краљевина Србија, набилдовао мишиће, фаца си кад прођеш са својим догом аргентином.
Али шт амислиш коме припада будућност, шта ће бити за 20 година?

Лик ме само гледа, не знам д али је укапирао колико је испразан и глуп, колико је тај национализам који такви продају шупаљ и ненормалан.

Да, тачно. Мени је и њихова сексуална оријентација врло упитна. Пази, гомила мушкараца, набилдованих, са псима, стално заједно. Једино женско је по нека керуша. Кладим се да тамо има материјала за засебну геј параду.

Занимљива је страст ка заштити права животиња међу људима који би многе људе третирали као облик живота нижи од црва.
Није тачно, тих љубитеља животиња имаш у свим политичким опцијама. Просто је немогуће да само десничари воле животиње.

Ја нисам један од њих, нити сам мрзитељ животиња, али попут Немачке увео бих порез на држање кућних љубимаца и решио бих проблем паса луталица, па макар морао да цео Левијатан пошаљем у Падињак, ако би се којим случајем бунили.
Људи немају право да злостављају животиње, али ни пси луталице немају право да тероришу људе.

Са друге стране, забранио бих муслиманима да шире мржњу према псима.

Није тачно, тих љубитеља животиња имаш у свим политичким опцијама. Просто је немогуће да само десничари воле животиње.

Ја нисам један од њих, нити сам мрзитељ животиња, али попут Немачке увео бих порез на држање кућних љубимаца и решио бих проблем паса луталица, па макар морао да цео Левијатан пошаљем у Падињак, ако би се којим случајем бунили.
Људи немају право да злостављају животиње, али ни пси луталице немају право да тероришу људе.

Не кажем и либерали много воле животиње, неки и више него људе.

У муслиманским крајевима БиХ људи држе псе сасвим нормално. За остало не могу да тврдим.

Да, тачно. Мени је и њихова сексуална оријентација врло упитна. Пази, гомила мушкараца, набилдованих, са псима, стално заједно. Једино женско је по нека керуша. Кладим се да тамо има материјала за засебну геј параду.
Уствари наметање паса и наметање педеризма су производ исте кухиње, то нам долази са истог места и по истом принципу, НВО за заштиту животиња (јел неко чуо да штите било кога осим паса), НВО за права ЛГБТ, то је вид специјалног рата који се води против нашег и других народа, људи то морају да схвате јер нам следи борба против тога, а противник мора бити препознат.

Рецимо јуче или прекјуче је пас упао у школу у Нишу, попео се лак на други спрат, и повредио четворо деце.
Медији објављују вест, али само изјаву дикректора из које се закључује да је пас био у дворишту, не каже се да је ушао у зграду, и директор даје себи за право да изјави да су деца само мало огребана.
Зашто се информације крију, и зашто директор узима себи за право да даје квалификације повреда, ко га је за то овластио?
Разумем да жели да умањи инцидент, али такве ствари су недопустиве, макар се заиста радило о огреботинама.

Даље, вест коју сам горе поставио, пас повредио дете у Лозници, повреде се виде на сликама, лекари су те повреде оквалификовали као лаке телесне повреде.
Не бих узимао право да се мешам у рад лекара, али како оно могу да буду лаке телесне повреде и шта се то овде систематски заташкава и ради чега?
Моје мишљење је да су наша деца жртве пасјег лобија, а да све долази како већ рекох из исте оне кухиње која нам планира 200000 пешована у гостима за коју годину, све у оквиру пројекта измене свести људи, тј, претварања људи у кретен и зомбије.

А

Овде уопште није реч о псима и правима паса, као што није реч ни о педерима ни њиховим правима, овде се како већ написах горе нешто сасвим друго ваља иза брда.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back