Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 6.867
Zasto se niko ne bije na ulicama i ne lomi?
Razocaran sam...
Razocaran sam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има ли већих од Јевреја?
Газа није "Рат".Neverovatno da do pre samo par godina popularno pitanje je bilo " gde su bili dobri Nemci " za vreme drugog svetskog rata , sada posle rata u Gazi rast mrznje prema Jevrejima je toliko porastao da ljudi pocinju da hvale naciste i da govore da su radili ispravne stvari ( iako su ubijali i vecinu drugih , ne samo Jevreje ) , eto koliko je lako naterati ljude da postanu rasisti ili antisemiti , iako svi zajedno imaju mozga koliko i prosecna glista.
Koji moj mesija , ja niti sam Jevrej niti vernik.Газа није "Рат".
То је крвопролиће,бездушност,Геноцид над припадицима,такође СЕМИТИМА где се елиминише СВЕ што има 2 Ноге а и 4 Ноге.
Овако нешто ДУГОТРАЈНО никад није виђено у Историји Човечанства!
Да се разумемо..у Историји су се догађале многе Битке где је долазило до Истребљења.
Али када Битка прође,Победник се оквирно гледано...буде мало милостив према преживелима.
Јеша НЕМА МИЛОСТИ..ОН континурано,несметано коси све пред собом..чак и када палестинци промоле Нос из својих Рупа да би узели воду и храну!
Никада вам Ваш Месија неће доћи,никада нећете САЗИДАТЕ 3 сОЛОМОНОВ ХРАМ.
Mnogi nacisti i njihovi saradnici nisu bili nemci , cak ni njihov vrhovni vodja nije bio poreklom nemac.Nisu to nikakvi nacisti,nego nemci
Potreba je to da mrzis i da budes omrzen a to sve iz detinjstva vuce korene.Ko tjera ljude na mržnju?
na snimcima samo vidim udaranja i blokade, danas slusam na ulici coveka koji prolazi pored mene i prica nekome na telefonu kako se pokacio sa nekim blokaderima jer je hteo majku da odvede kod lekara na terapiju i ovi mu nisu dozvoljavali pa su se i malo cuskali... ozbiljan covek ocigledno nije caci ali je imao sukob sa blokaderima..pitam tebe..da tvoja majka treba da ode na potrebnu terapiju, sta bi rekla onome ko stane ispred tebe i kaze "dalje neces moci"
I da ponovim, ajde da malo pričamo o mržnji, ali konkretnije, a ne samo sa političke strane. Da li ste osetili kod nekoga da prema vama gaji mržnju ili, ste vi prema nekome i razlog?