Исламизација Европе, суживот или рат

Каква судбина чека Европу ?

 • Исламизација Европе.

  glasova: 5 17,9%
 • Суживот са муслиманима.

  glasova: 7 25,0%
 • Рат цивилизација, оружани сукоб хришћана и муслимана.

  glasova: 16 57,1%

 • Ukupno glasova
  28

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
14.494
Ауторска тема ---------

Каква будућност чека Европу, односно каква нас чека будућност, пошто већ довољно исламизовани Беч се налази само 300км од наше државе.
На западним границама имамо исламску републику фБиХ, а доле на југу Рашка и КиМ су препуни исламиста. То су већ познате базе за регрутацију исламиста за тероризам.1. Исламизација.
Западни народи ће бити исламизовани, али проблем са исламом је што је то религија која има своје право и у сукобу је са међународним правом који влада у немуслиманском свету. Тако да ће шеријат заменити данашњи начин живота. Неки западњаци ће милом или силом бити исламизовани, а неки ће бежати на неку слободну територију. Русија такође има много исламских мањина, мора ће да бира или да их протера или да прихвати распарчавање Русије.

2. Асимилација муслимана.
Муслимани ће бити секуларни или чак асимиловани, односно покрштени. Овом сценарију се надају неки западни политичари, а то су само њихове пусте жеље, јер муслимани се тешко и интегришу у западно друштво, а камоли да буду асимиловани. Расна баријера је такође проблем.

3. Нови Фирер.
Појавиће се неки нови крајни десничар, који ће покренути појаву других десничара широм Европе и решиће тај проблем. Овај сценарио је такође само машта, али веће су шансе да се то деси, него да се муслимани асимилују као сви други бели хришћански народи који су емигрирали на запад.

4. Генетски инжењеринг.
Западни политичари се надају да ће генетски инжењеринг толико напредовати, да ће западне земље у будућности моћи да контролишу наталитет у својим државама. Ако не буду могли сами да производе ново потомство, онда ће им генетски инжењеринг омогућити да бирају расу и днк порекло будућих нараштаја.
 
1. Од исламизације западне Европе нема ништа, Запад је геноцидан и расистички. И пре него што су примили све те муслимане, арапе и африканце код њих они су већ смислили како да их се реше у датом моменту. Тако да сигурно имају неки већ разрађен план по том питању.

2. Може да се деси и асимилација али ако наступи баш критични моменат расистички нагони запада би могли да онемогуће асимилацију муслимана и да покрену геноцид.

3. Само је питање времена када ће запад да се врати вредностима нацистичке Немачке.....то су једноставно они.

4. Није све у крви и месу, знају и они то, а за прекрајање душа технологију немају. Религија је фактор који је изнад генетског инжењеринга. Погледај хрвате у шта су се претворили због религије тј. због другачијег схватања света и околине, а од исте смо крви, идентичне, рођаци буквално, а мрзе нас као да нисмо са ове планете..... Наше тело је само оруђе, мисли су кључне.

islam će doživeti sudbinu hrišćanstva dakle totalni debakl to je neizbežno

Религије су неуништиве, само налазе нови облик. Хришћанство се надовезало на Православље које постоји хиљадама година али "тек" од пре 2000 година је почео да поприма неки нови облик да би се потпуно уобличило за време Немањића (зато наша Црква историју пре Немањића игнорише). Вероватно ће слично и са Исламом да буде. По мени је могуће да муслимани и православци у једном моменту крену истим путем и мислим да ће то у једном моменту да се деси. Е сад да ли ће тај исти пут бити да ми пређемо сви на Ислам или да пређу они на Православље или да се оформи нека религија која ће да нас сједини то је већ тешко предвидети...... и мислим да је одмах после уједињавања словена то следећи највећи страх западних колонијалних сила. Али такве промене се дешавају само после великих катастрофа, пре свега ратних и то под условом да падну центри религија.....
 
Poslednja izmena:
Европска Унија ће постати исламизована.
Затим ће, након неких пар векова, Исламска Европска Унија понудити чланство Србији.
Православни мигранти из Србије ће онда покрстити целу Унију и формирати Православну Европску Унију.
 
kao što danas gotovo da ne postoje hrišćani nego postoje nekakvi hrišćanofili neki likovi koji vole tu neku ideju i ništa više od toga tako će i islam izvan šerijatskih država da izumre u njegovom ovom rigidnom obliku po šerijatu važi smrtna kazna za apostasiju tj.napuštanje vere potrebno je vreme da generacije muslimana prožive van tog debilnog poretka da shvate kako je cela ta stvar šuplja priča
 
Nije problem preseljenja muslimana u zemlje zapadne Evrope, oni tamo idu jer su potrebni kao radna snaga. Problem je preterana sekularizacija zapadne Evrope i promovisanja antihrišćanskih vrednosti kao što su homosrksualizam i promiskuitetno ponašanje. Čak je i papa Franja pozvao katoličke sveštenike da blagosiljaju istopolne brakove. Za to nisu krivi muslimani nego sami Evropljani.
 
ЕУ и Америка су били предводници исламофобне расистичке политике. Убијали су и палили арапске земље и државе, подржавали ционизам на Блиском Истоку и доводили Арапе и мигранте у Европу да би били слуге германским к англосаксонским белим господарима.
Мислили су да ће се муслимани полакомити на њихове бедне плате које им дају и да ће издати Ислам због тога. Али, пошто се то није десило, сада се бумеранг враћа западним расистима који не знају шта ће са толико великом масом људи која ем што узима њихове паре, али их и даље мрзи. И то свакога дана све више.

Русија је зато одиграла мудро и тактички- никада није убијала и понижавала своје муслимане, дала им је прави на веру и третира их као део своје велике државне заједнице. Зато постоји суживот и мир и у Русији нема овога што се дешава по ткз. ЕУ.
 
Sve to moze da se sredi i promeni ako stavis znalca da radi svoj posao.....
Ali ebiga, pare pare pare pare pare.....zatim ide pedigree....i onda sipak....svi lakse postaju fashisti nego sto pobedjuje tolerancija...
Муслимани су сличнији комунистима, јер фашисти имају расна ограничења.
Da li vidite stavljanje Boga na stranu korumpiranih drustava ili Alaha na stranu ostrascenih muslimana?

Koji ce od ta dva boga pobediti u svojim pomocima?
Није баш тако. Западна Европе је поприлично атеистичка, просек им квари источни део Пољаци, Словаци, Мађари.
Такође у хришћанском свету је нормално бити секуларан, атеиста, формални верник итд.
Религије су неуништиве, само налазе нови облик. Хришћанство се надовезало на Православље које постоји хиљадама година али "тек" од пре 2000 година је почео да поприма неки нови облик да би се потпуно уобличило за време Немањића (зато наша Црква историју пре Немањића игнорише). Вероватно ће слично и са Исламом да буде. По мени је могуће да муслимани и православци у једном моменту крену истим путем и мислим да ће то у једном моменту да се деси. Е сад да ли ће тај исти пут бити да ми пређемо сви на Ислам или да пређу они на Православље или да се оформи нека религија која ће да нас сједини то је већ тешко предвидети...... и мислим да је одмах после уједињавања словена то следећи највећи страх западних колонијалних сила. Али такве промене се дешавају само после великих катастрофа, пре свега ратних и то под условом да падну центри религија.....
Наравно да постоји еволуција религије и да оне мењају своје облике временом, прилагођавају се новим појавама, али пре ће се десити симбиоза неких хришћанских цркава, него између православне и исламске.
Могуће су једино неке секте у неким регионима где живе православци који никада нису имали сукоб са исламом.

Словенство на Балкану нема светлу будућност, јер већ сада видимо да напредак науке која се бави ДНК, односно пореклом људи, нам даје праву слику о нашем пореклу.
Прошло је то време комунизма када су нам одређивали по принципу црно или бело ''ви сте сви Словени, а шипци су као староседеоци.'' Те манипулације и лажи више неће пролазити.
Ми Балканци имамо значајан удео словенског порекла, али и још више староседелачког, било да се ради о Илирама, Динарцима или Винчанцима.
Албанци имају делимично такође удео староседелачког порекла, али већим делом су народ туркијског порекла.
 
Ustvari islam nije religija,nego agresivna vojno-politicka ideologija,koja ce pobediti u ovom delu sveta ako njoj ne bude suprotstavena druga vojno-politicka ideologija.
ne može pobediti rusiju.

ne mogu pobediti ni zapad , njemačku , jer nije dovoljno samo ''nakot'' u njemačkoj. njemci će ako se ovo prelije u nešto mnogo opasnije sigurno primeniti sve moguće mere i fino ih deportovati , šta god biće umanjen njihov broj... posle ovoga će njemci sigurno voditi računa da se njihov ''nakot'' kontroliše. urediće nemci to da im ne daju državljanstva a oni koji već imaju će biti sankcionisani ili izuzeti novim zakonima koji štite njemačku državnost i naciju.

prošlo je vreme kada je turčin nakotom postajao većina (tipičan primjer bosna , recimo popisi u jugoslaviji pa i bosni tokom pedesetih kada su srbi u bejha činili sigurnu većinu, šesdesetih, pa potom sedamdesetih kreće rast da bi 1981 došli na malo nešto iznad 50 %) a da to matična zemlja ne spreči (u jugi je bio tito koji je to gurao)

zapad je superiorniji u vojnom smislu od arapa pa je neki rat sa ishodom povoljnim za arape smešno i pominjati. to se odlično vidjelo i u slučaju palestine kada je iran mogao samo da preti i brboće...

usa i izrael su čekali to da ga zbrišu jednom za sva vremena.

arapi definitivno nijesu ozbiljna pretnja direktnim sukobom već upravo tim terorističkim ku.rvanjskim metodama ali i to će njemci posle ovoga imati u vidu kao i čitava zapadna evropa. islam je zbog tih radikalnih stavova ideologija koja se mora držati pod kontrolom.


drugo, onog koga nikad neće islamizovati pa ni nakotom je rusija.

tako da mi srbi koji su 500 godina bili ubijani od turskog zulumčara sigurno nemaju nikakvih razloga da ikada prihvate njihovu torturu. sigurno će se srbija suprostaviti, srbin bar zna kako sa njima može problem da se reši, pokazano delimično 1911 i konačno 1992.

tako da su ovo samo glupe teme i priče.
 
Мислим да Руси имају најбољи однос са муслиманима он гласи ''данас сам Хитлер, а сутра ваш пријатељ'', па тако у круг, све зависи да од околности.
Руси су вековима таманили Чечене и исламске мањине, од царева, преко Стаљина до Путина, данас их више има у дијаспори него на том подручју.
Стаљин је рецимо Чечене и још неке исламске мањине депортовао у Сибир и ван СССРа, касније су Јељцин и Путин водили ратове против њих и сравнили пола Чеченије. Сада су у добрим односима са једним кланом који води фамилија Кадиров, док други кланови чекају да Путин умре, па да закољу Кадирова и да други клан крене опет у рат против Русије.
Путин је дао апсолутну аутономију Чеченији, тамо влада шеријатски закон. Нема сукоба са Русијом, али преко ноћи могу да ступе у рат против Москве.

п.с. да Руси нису вршили етничко чишћење муслимана на тим просторима, данас би њих било 10 пута више. Из перспективе данашњости, то јесу ратни злочини.

kao što danas gotovo da ne postoje hrišćani nego postoje nekakvi hrišćanofili neki likovi koji vole tu neku ideju i ništa više od toga tako će i islam izvan šerijatskih država da izumre u njegovom ovom rigidnom obliku po šerijatu važi smrtna kazna za apostasiju tj.napuštanje vere potrebno je vreme da generacije muslimana prožive van tog debilnog poretka da shvate kako je cela ta stvar šuplja priča
Део Турака је то већ схватио, јер они имају јак национални идентитет против којег се ислам вековима бори. Ислам им је такође донео и зло, како они сами и називају ту појаву, а то је персијанизација Турске.
Већина тих турцизама ми сматрамо турским речима, а оне су заправо персијског порекла. Турска музика која има мелодију, такође је персијска културна окупација итд.
Ердоган форсира ислам због Курда, јер кад год су Турци се враћали национализму, њихов ислам је слабио као и курдски, дакле заједнички, а оба национализма су јачала и онда креће курдски сепаратизам и тероризам.

Nije problem preseljenja muslimana u zemlje zapadne Evrope, oni tamo idu jer su potrebni kao radna snaga. Problem je preterana sekularizacija zapadne Evrope i promovisanja antihrišćanskih vrednosti kao što su homosrksualizam i promiskuitetno ponašanje. Čak je i papa Franja pozvao katoličke sveštenike da blagosiljaju istopolne brakove. Za to nisu krivi muslimani nego sami Evropljani.
Папа Франческо има одређени утицај, али далеко је то од тога да он може да утиче на све католичке заједнице. То код словенских католика ће тешко проћи. Њихова судбина је да попут православне цркве, да национализују своју цркву, односно да буду децентрализовани, мада у суштини они то и јесу неформално.
 
Ништа од наведеног.
Остаће још дуго статус кво, који изгледа неке излиђује.
Питање је: Хоћеш Бога или паре?
Мали се Мустафа већ сада загледао у малу Хелгу...
Проблем је што ће мала Хелга родити малог Мухамеда. Они чак могу бити секуларни брачни пар, али њихова деца то неће бити.
 
Ништа од наведеног.
Остаће још дуго статус кво, који изгледа неке излиђује.
Питање је: Хоћеш Бога или паре?
Мали се Мустафа већ сада загледао у малу Хелгу...
Да, али Мустафа ће остати Мустафа, а Хелга ће постати Фатима и бити Алахова робиња.
То је изгледа будућност Европе.
 
Nije problem preseljenja muslimana u zemlje zapadne Evrope, oni tamo idu jer su potrebni kao radna snaga. Problem je preterana sekularizacija zapadne Evrope i promovisanja antihrišćanskih vrednosti kao što su homosrksualizam i promiskuitetno ponašanje. Čak je i papa Franja pozvao katoličke sveštenike da blagosiljaju istopolne brakove. Za to nisu krivi muslimani nego sami Evropljani.
Европљани су увек били дегенерисани, па онај германски император, Фридрих Велики, ком се и Хитлер дивио, мрзео је жене и имао харем са мушкарцима.
 
Европљани су увек били дегенерисани, па онај германски император, Фридрих Велики, ком се и Хитлер дивио, мрзео је жене и имао харем са мушкарцима.
U svakoj državi kroz istoriju mogu se naći takve ličnosti. Bilo je takvih i turskih sultana na primer iako je islam strogo konzervativan što se toga tiče, kao i uopstalom hrišćanstvo. Ne može se na jednom primeru izvoditi zaključak o celom jednom društvu.
 
U svakoj državi kroz istoriju mogu se naći takve ličnosti. Bilo je takvih i turskih sultana na primer iako je islam strogo konzervativan što se toga tiče, kao i uopstalom hrišćanstvo. Ne može se na jednom primeru izvoditi zaključak o celom jednom društvu.
Да,било је, Султани су нарочито били заражени овим вирусом.
На пример, имаш кад је Милош Обреновић слао Петра Ичка у Порту да води преговоре. Тада му је Мудри Милош Обреновић рекао ,,Пази се Петре, Падишах највише на свету воли паре и мушко дупе. А Србија нема пара да ти да."
 

Back
Top