Исламизација Европе, суживот или рат

Каква судбина чека Европу ?

 • Исламизација Европе.

  glasova: 5 17,9%
 • Суживот са муслиманима.

  glasova: 7 25,0%
 • Рат цивилизација, оружани сукоб хришћана и муслимана.

  glasova: 16 57,1%

 • Ukupno glasova
  28
Да,било је, Султани су нарочито били заражени овим вирусом.
На пример, имаш кад је Милош Обреновић слао Петра Ичка у Порту да води преговоре. Тада му је Мудри Милош Обреновић рекао ,,Пази се Петре, Падишах највише на свету воли паре и мушко дупе. А Србија нема пара да ти да."
Pa nisu svi nego samo neki, ali bilo je takvih vladara u svim društvimai državama.
 
Pa nisu svi nego samo neki, ali bilo je takvih vladara u svim društvimai državama.
Кад су запосели Цариград, Турци су одмах одвојили харем мушкараца за свог сладострасног султана.
Зато су неки историчари содомију прозвали ,,турским грехом".

Али слажем се да нису сви били заражени тиме, међутим један добар број јесте.
 
Муслимани су сличнији комунистима, јер фашисти имају расна ограничења.

Није баш тако. Западна Европе је поприлично атеистичка, просек им квари источни део Пољаци, Словаци, Мађари.
Такође у хришћанском свету је нормално бити секуларан, атеиста, формални верник итд.

Наравно да постоји еволуција религије и да оне мењају своје облике временом, прилагођавају се новим појавама, али пре ће се десити симбиоза неких хришћанских цркава, него између православне и исламске.
Могуће су једино неке секте у неким регионима где живе православци који никада нису имали сукоб са исламом.

Словенство на Балкану нема светлу будућност, јер већ сада видимо да напредак науке која се бави ДНК, односно пореклом људи, нам даје праву слику о нашем пореклу.
Прошло је то време комунизма када су нам одређивали по принципу црно или бело ''ви сте сви Словени, а шипци су као староседеоци.'' Те манипулације и лажи више неће пролазити.
Ми Балканци имамо значајан удео словенског порекла, али и још више староседелачког, било да се ради о Илирама, Динарцима или Винчанцима.
Албанци имају делимично такође удео староседелачког порекла, али већим делом су народ туркијског порекла.

Народ чини језик, култура, обичаји, вера.......то су најважније карактеристике једног народа, а генетска истраживања су склона манипулацијама тј. политичким интерпретацијама.

Сродство динарске I2a и словенске хаплогрупе R1a може да се прати хиљадама година уназад и неке суштинске разлике између ове две хаплогрупе парктично и не постоје али је сама подела народа по генетици погрешна јер као што рекох народ није само ДНК него и језик, обичаји, вера, култура...... На Балкану је политичком силом створено мноштво језика на рачун српског али без обзира на политичку интерпретацију тих језика ми, хрвати, бошњаци, црногорци се разумемо одлично, а са македонцима и бугарима се разумемо боље него француз са југа и француз на граници са Белгијом.......

Колико је та подела народа по ДНК погрешна најбоље говори чињеница да међу германима има велик проценат генетике која је доминантна код словена па ипак језик, култура, обичаји и на крају националност тих људи их апсолутно одвајају из словенског корпуса.

Лужички Срби су рецимо један интересантан изузетак који је опстао као такав само захваљујући томе што је задржао те најбитније карактеристике једног народа који су пре свега језик и обичаји.....

Генетска истраживања су веома корисна за откривање путева једног народа али без садејства са осталим дисциплинама губе сврху или наилазе на ћорсокак.

Сви су овде на Балкану аутохтони осим шиптара који су дошли пре 1000 година као група од пар хиљада људи, жена и деце и којима је Аустро-Угарска (опет на штету срба) створила државу крајем 19 и почетком 20 века, а претходно су искористили Османлијски терор да се рашире. Треба разликовати новостворене албанце (који су поарбанашена мешавина Срба и Грка) и шиптаре....али генерално сви они сада дишу исто и заједно чине историјски млад народ. Они су највећи уљези и узурпатори на Балкану, никаквог основа немају да се позивају на било какву аутохтоност и једина територија на којој могу да полажу пуно право је један мали део око планине Јабланице у месту Рабан где су насељени од стране краља Војислава као бродоломници 1043 године.
 
Poslednja izmena:
Да, али Мустафа ће остати Мустафа, а Хелга ће постати Фатима и бити Алахова робиња.
То је изгледа будућност Европе.
Мешавина је мешавина.
Ми просто не можемо да поверујемо да је дошло време да неко каже доста са религијом, доста са национализмом....
Покушавамо да провалимо, где је шибица, која је игра у питању...
јер, немогуће је да није важно...
Док неки планирају насељавање Марса и праве (покушавају) човека у лабораторијама, неки исчитавају алпогрупе...
 
postavljac je postavio temu kao da je to neki spontani proces,
koji se eto desio slucajno, a to naravno nije tacno,
pa shodno tome ni ponudjeni odgovori,
da bi se resio neki problem, treba traziti uzrok,
uzrok su svesno stvorili sami svetski mocnici,
pa su u nameri da rese problem
tako kako su ga vec davno isplanirali,
a resili bi ga tako da oni sami i jedini
od toga finansijski profitiraju,
dal je to iseljavanje bliskog istoka,
da bi lakse zauzeli te bogate teritorije,
ili stvaranje rata sa islamistima na tlu evrope,
ili sve zajedno i jos po nesto,....
oni su veoma mastoviti,
pretnja od islamista, fasista, komunista, itd,
nam preti toliko koliko to mocnici bankari isceniraju
 
Религије су неуништиве, само налазе нови облик. Хришћанство се надовезало на Православље које постоји хиљадама година али "тек" од пре 2000 година је почео да поприма неки нови облик да би се потпуно уобличило за време Немањића (зато наша Црква историју пре Немањића игнорише). Вероватно ће слично и са Исламом да буде. По мени је могуће да муслимани и православци у једном моменту крену истим путем и мислим да ће то у једном моменту да се деси. Е сад да ли ће тај исти пут бити да ми пређемо сви на Ислам или да пређу они на Православље или да се оформи нека религија која ће да нас сједини то је већ тешко предвидети...... и мислим да је одмах после уједињавања словена то следећи највећи страх западних колонијалних сила. Али такве промене се дешавају само после великих катастрофа, пре свега ратних и то под условом да падну центри религија.....
Мислиш на православље као словенску веру?
 
Ауторска тема ---------

Каква будућност чека Европу, односно каква нас чека будућност, пошто већ довољно исламизовани Беч се налази само 300км од наше државе.
На западним границама имамо исламску републику фБиХ, а доле на југу Рашка и КиМ су препуни исламиста. То су већ познате базе за регрутацију исламиста за тероризам.1. Исламизација.
Западни народи ће бити исламизовани, али проблем са исламом је што је то религија која има своје право и у сукобу је са међународним правом који влада у немуслиманском свету. Тако да ће шеријат заменити данашњи начин живота. Неки западњаци ће милом или силом бити исламизовани, а неки ће бежати на неку слободну територију. Русија такође има много исламских мањина, мора ће да бира или да их протера или да прихвати распарчавање Русије.

2. Асимилација муслимана.
Муслимани ће бити секуларни или чак асимиловани, односно покрштени. Овом сценарију се надају неки западни политичари, а то су само њихове пусте жеље, јер муслимани се тешко и интегришу у западно друштво, а камоли да буду асимиловани. Расна баријера је такође проблем.

3. Нови Фирер.
Појавиће се неки нови крајни десничар, који ће покренути појаву других десничара широм Европе и решиће тај проблем. Овај сценарио је такође само машта, али веће су шансе да се то деси, него да се муслимани асимилују као сви други бели хришћански народи који су емигрирали на запад.

4. Генетски инжењеринг.
Западни политичари се надају да ће генетски инжењеринг толико напредовати, да ће западне земље у будућности моћи да контролишу наталитет у својим државама. Ако не буду могли сами да производе ново потомство, онда ће им генетски инжењеринг омогућити да бирају расу и днк порекло будућих нараштаја.
RAHOWA se odvija vec izvesno vreme. jedino glupi beli hriscani to ne svhataju.
 
Мислиш на православље као словенску веру?
То је тема око које не постоји консензус али Православље вуче корене даље од Хришћанства које се касније имплементирало у Православље на начин који је био прихватљив и природан у том моменту. Обичаји који су опстали кроз овај облик данашњег Православља сежу много далеко у прошлост, нарочито слава као српски култ предака. Због чврстог држања за неке прастаре принципе и након прихватања Хришћанства, римокатолици су нас доживљавали као јеретике, а вероватно ни данас није много другачије. Никад нисмо били пагани. Увек је монотеизам био присутан у овом или оном облику.
 
То је тема око које не постоји консензус али Православље вуче корене даље од Хришћанства које се касније имплементирало у Православље на начин који је био прихватљив и природан у том моменту. Обичаји који су опстали кроз овај облик данашњег Православља сежу много далеко у прошлост, нарочито слава као српски култ предака. Због чврстог држања за неке прастаре принципе и након прихватања Хришћанства, римокатолици су нас доживљавали као јеретике, а вероватно ни данас није много другачије. Никад нисмо били пагани. Увек је монотеизам био присутан у овом или оном облику.
Не вуче коријене од било чега другог сем од Господа Исуса Христа.
 
Дело Господа Исуса Христа је ванвременско и не подлеже уобичајеном хронолошком схватању историје.
Да смо на религији можда би оћутао.
Лепо си објашњавао како је вера (не слажем се православље),постојала одувек, и пре Христа.
Онда се појавила контрола,па је Христ одједном ванвременски?
Не може бити да је само многородство допринело да има доста предака средњевековним људима.
Постојала је хијерархија.
Ко се држао правила могао је опстати.
Неправде је свакако било, али и тада су људи дизали децу и учили их лову,садњи...а велможе и наукама,писанију...
 
То је тема око које не постоји консензус али Православље вуче корене даље од Хришћанства које се касније имплементирало у Православље на начин који је био прихватљив и природан у том моменту. Обичаји који су опстали кроз овај облик данашњег Православља сежу много далеко у прошлост, нарочито слава као српски култ предака. Због чврстог држања за неке прастаре принципе и након прихватања Хришћанства, римокатолици су нас доживљавали као јеретике, а вероватно ни данас није много другачије. Никад нисмо били пагани. Увек је монотеизам био присутан у овом или оном облику.
То сам и претпостављао, зато и питах, али ме занима и назив. Хоћеш рећи да се та словенска, српска веру називала православљем?
 
ЕУ и Америка су били предводници исламофобне расистичке политике. Убијали су и палили арапске земље и државе, подржавали ционизам на Блиском Истоку и доводили Арапе и мигранте у Европу да би били слуге германским к англосаксонским белим господарима.
Мислили су да ће се муслимани полакомити на њихове бедне плате које им дају и да ће издати Ислам због тога. Али, пошто се то није десило, сада се бумеранг враћа западним расистима који не знају шта ће са толико великом масом људи која ем што узима њихове паре, али их и даље мрзи. И то свакога дана све више.

Русија је зато одиграла мудро и тактички- никада није убијала и понижавала своје муслимане, дала им је прави на веру и третира их као део своје велике државне заједнице. Зато постоји суживот и мир и у Русији нема овога што се дешава по ткз. ЕУ.

vidim da su Rusosrbi koji inace slede bezpogovorno Moskvu sad krenuli sa tom ruskom mantrom kako su kod njih muslimani integrisani i kako je to model za svet, a neki idu toliko daleko da cak tvrde da su pravoslavni i muslimani zapravo braca i da su pravoslavni mnogo slicniji muslimanima nego ostalim hriscanima.

Nasa srpska realnost potpuno demantuje takav pristup. A to ce i Rusija brzo shvatiti.

Jednostavno Rusija je mali SSSR i kao i SSSR i SFRJ sprovodi politiku bratstva i jedinstva. Sad, neko vreme to stvarno moze perfektno da funkcionise, ali pitanje je samo dana kad ce sve puci jer sa islamom - nema mira.

Drugo, Rusija je za sada snazna i moze da sve iskontrolise. Ali, Islam samo ceka svoju sansu. Npr posto vide da ne mogu vojno da poraze Ruse oni ce se mnoziti, zenice ruske zene i prevoditi ih u Islam i u jednom momentu - BANG !
 
ЕУ и Америка су били предводници исламофобне расистичке политике. Убијали су и палили арапске земље и државе, подржавали ционизам на Блиском Истоку и доводили Арапе и мигранте у Европу да би били слуге германским к англосаксонским белим господарима.
Мислили су да ће се муслимани полакомити на њихове бедне плате које им дају и да ће издати Ислам због тога. Али, пошто се то није десило, сада се бумеранг враћа западним расистима који не знају шта ће са толико великом масом људи која ем што узима њихове паре, али их и даље мрзи. И то свакога дана све више.

Русија је зато одиграла мудро и тактички- никада није убијала и понижавала своје муслимане, дала им је прави на веру и третира их као део своје велике државне заједнице. Зато постоји суживот и мир и у Русији нема овога што се дешава по ткз. ЕУ.
Bas kao u Cecniji.:)
Politically and religiously motivated attacks on civilians in Russia have been traced to separatist sentiment among the largely Muslim population of its North Caucasus region, particularly in Chechnya, where the central government of the Russian Federation has waged two bloody wars against the local secular separatist government since 1994. In the Moscow theater hostage crisis in October 2002, three Chechen separatist groups took an estimated 850 people hostage in the Russian capital; at least 129 hostages died during the storming by Russian special forces, all but one killed by the chemicals used to subdue the attackers (whether this attack would more properly be called a nationalist rather than an Islamist attack is in question). In the September 2004 Beslan school hostage crisis more than 1,000 people were taken hostage after a school in the Russian republic of North Ossetia–Alania was seized by a pro-Chechen multi-ethnic group aligned to Riyad-us Saliheen Brigade of Martyrs; hundreds of people died during the storming by Russian forces.[390]

Since 2000, Russia has also experienced a string of suicide bombings that killed hundreds of people in the Caucasian republics of Chechnya, Dagestan and Ingushetia, as well as in Russia proper including Moscow. Responsibility for most of these attacks was claimed by either Shamil Basayev's Islamic-nationalist rebel faction or, later, by Dokka Umarov's pan-Islamist movement Caucasus Emirate which is aiming to unite most of Russia's North Caucasus as an emirate since its creation in 2007.[391] Since the creation of the Caucasus Emirate, the group has abandoned its secular nationalist goals and fully adopted the ideology of Salafist-takfiri Jihadism[392] which seeks to advance the cause of Allah on the earth by waging war against the Russian government and non-Muslims in the North Caucasus, such as the local Sufi Muslim population, whom they view as mushrikeen (polytheists) who do not adhere to true Islamic teachings. In 2011, the U.S. Department of State included the Caucasus Emirate on its list of terrorist organisations.[393]
https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terrorism#Russia
 

Back
Top