Treba li Srbija izaci iz tzv Saveta Evrope?

Treba li Srbija izaći iz Saveta Evrope zbog antisrpske odluke o tzv Kosovu?


  • Ukupno glasova
    39
Zapravo je Srbija u win-win situaciji ako Kosovo postane članica Vijeća Europe. Kosovo će biti podložno tužbama Srbije ukoliko bude ugrožena sigurnost srpske nacionalne manjine na Kosovu, a samo će Kosovo morati ispunjavati obaveze i standarde zaštite nacionalnih manjina na svom teritoriju.

Ukoliko Srbija slučajno istupi iz Vijeća Europe, što je malo očekivano, onda bi Srbija izgubila mehanizam da utječe na kršenja prava svojih sunarodnjaka na Kosovu.
Postoje jasne odredbe o statusu Kosova i Metohije koje su sadržane u rezoluciji 1244.
 
Treba da izađemo i početi proces integracije u ODKB po hitnom postupku
slazem se i traziti od putina da razmesti svoj balisticki stit i da postavi svoje interkontinentalne nuklearne rakete na nasoj teritoriji a uz to traziti i prijem u briks i naravno zabraniti eu i nato propagandu sto znaci njihove medije nvo udruzenja itd. i naravno proglasiti okupaciju kosmeta i ko su okupatori i da pokrenuti tuzbu protiv nato i protiv svake drzave pojedinacno za agresiju 99
 
Tako su i Ukrajinci pod pro-ruskim režimom odlučili da napuste eu integracije pa se desila ulica. Ne bih preporučio taj scenario.

A što se tiče Đuke Bizona, on je lik poput Vulina i Medvedeva, posao mu je prosipanje gluposti kako bi se nacionalisti ložili.
E baš je dobro što si se oglasio da utvrdimo ko je kriv za ovo što se desilo u Ukrajini. Po onome što se desilo tamo i po ovome što si napisao, da se zaključiti da onaj ko neće kako zapad traži dobije rat.
 
Tko može uopće očekivati da Srbija nakon "operacije" Banjska ima bilo kakav kredibilitet u međunarodnim odnosima? Vučić kao da namjerno radi protiv interesa Srbije.
Cenis?
Nije bilo dovoljno sto je NATO stab usred ministarstva vojske ili BG korpusa...
Ili sto su razbili pola bubanj potoka u smislu brda oko Beograda....?
Sta ga je otkrilo?
 
Vucic i Daci to je dakle plan Mire Markovic da se ujedinimo sa Kinom i Ruisjom (i indijom) vidite da nas izbacuju i iz SE kao Ruse i Beloruse. Kakova bre crna EU !

Dakle
-izbacivanje iz SE
- sankcije zbog neuvodjenja sankcija Moskvi
- prekid EU integracija
- srkanje i 90te
\ciklus zatvoren
S distance se može primjetiti da jedini problem radi režim u Beogradu.

- ne žele ispunjavati uvjete za članstvo u EU, zapravo već godinama aktivno i kontinuirano opstruiraju rad na članstvu
- besmisleno povezuju članstvo Kosova u VE sa svojim članstvom u istoj organizaciji, iako je Vučić POTPISAO da Srbija neće spriječavati članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama
 

Back
Top