Iskustvo

dakle da ne duzim previse sa uvodom od 10-15 redova, krecem odmah sa pitanjima

devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?

Bih. Ali volim da je bar za mrvicu iznad mene po iskustvu. Ne zanima me broj, ali nek je neopterecen, nesputan predrasudama i sujetom, i nek zna gdje je klitoris :malav:
I nek nikad ne stavi ruku nize od mojih ledja kad me poljubi tj. dok se ne zagrijem :rtfm:

momci: da li bi mogli da budete u vezi sa zenom koja je dosta iskusnija od vas?

što ne bih?
iskustvo znači učenej u odnosu, psihologiji, toleranciji, ponašanju, oslobađanje
a sexulno niko se nije izveštio od preteranog fakamandisanja
to je što je, to se brzo provali, samo je pitanje kako se nosiš s tim
ili treba da patimo zbog brojki u rokovniku

devojke: da li bi mogle da budete u vezi sa tipom koji nije bas iskusan i nije imao bas broj partnerki za pohvalu pre vas?

Kako ne, pa od mene su sve iskusnije i na kraju sve te iskusne ja neiskusan istorbam ko krave.

Ti previse razmisljas.

Bih. Ali volim da je bar za mrvicu iznad mene po iskustvu. Ne zanima me broj, ali nek je neopterecen, nesputan predrasudama i sujetom, i nek zna gdje je klitoris :malav:
I nek nikad ne stavi ruku nize od mojih ledja kad me poljubi tj. dok se ne zagrijem :rtfm:

Pa ja cim krenem curu ljubiti bar jedna ruka je na guzi.

Kakav si ti to zenoid?

А није он јадник крив за то што се ви жене палите на курблу.. Наравно не све, ал' има вас..

A tako bi trebalo. Ne razumem se previse, ali ako ima ljubavi trebalo bi to ici u isto vreme, zar ne.

Ok, naravno da su pogled, stav, samopouzdanje, odvaznost itd.okidaci, ali to me uzbudi psihicki, a za fizicko uzbudjenje mi treba dodir, i treba pustiti da traje malo taj dodir da odrzi to uzbudjenje. A ne ono jezik u usta, ruka na p. A nevjerovatno je koliko muskaraca to radi istovremeno.

Tako nesto nikada ne bi mogla da mi bude prepreka jer mene nikada i nije zanimalo koliko je on njih imao pre mene.
Cak i kada bih znala da je spavao samo sa jednom devojkom u nasem odnosu to apsolutno ne bi nista promenilo.

Ok, naravno da su pogled, stav, samopouzdanje, odvaznost itd.okidaci, ali to me uzbudi psihicki, a za fizicko uzbudjenje mi treba dodir, i treba pustiti da traje malo taj dodir da odrzi to uzbudjenje. A ne ono jezik u usta, ruka na p. A nevjerovatno je koliko muskaraca to radi istovremeno.

Dobro da, zene se jako razlikuju bar koliko znam iz svog skromnog iskustva. Ja recimo volim one koje brzo vlaze i kojima ne smeta sto je moja ruka na njenoj pici.

ne nen nene te što ih menjaju ko čarape i menjle ko čarape su pune kondiloma i ja ih izbegavam, nači samo piletina i udate za mene iks de

Pa stvar je u tome da treba pustiti da osjetim ceznju, drhtaj. A ne sve odma' na izvolte.

Nekad i meni dodje da ga scepam suptilno onako da niko ne vidi, ali ne volim kad se poljubimo da eto ga odma' lijeva ruka gore desna dolje...

ja misim da je ovo direktno izbegavanje odgovora na postavljeno pitanje, odsad ću prema tebi da zadržim rezervisanost i distancu

Back